מוווהאהאהאהאה! מה לעשות, אני לפעמים גורמת לאנשים לריב בגללי... סתם סתם... חחח. שיגעצ גרועים.
נ נימרודל New member 7/8/05 #65 מוווהאהאהאהאה! מה לעשות, אני לפעמים גורמת לאנשים לריב בגללי... סתם סתם... חחח. שיגעצ גרועים.
L LuLuLu iT New member 5/8/05 #56 ../images/Emo69.gif המ, אייסי יש שניים, ולשניהם אני בקושי מתחברת, אז מסן. [email protected]
D dark side of the niv New member 6/8/05 #61 הינה שלי ../images/Emo13.gif מוזמנים להוסיף חופשי 99527095 [email protected]
D Davidson New member 7/8/05 #66 לא מחבב ICQ לעומת זאת, מסנג'ר זו תוכנה יותר ידידותית. [email protected] [נו, אז מה. מאוד התעניינתי בסיד, ואני ידוע בחוסר המקוריות והאיכפתיות שלי בבחירת כינויים]
לא מחבב ICQ לעומת זאת, מסנג'ר זו תוכנה יותר ידידותית. [email protected] [נו, אז מה. מאוד התעניינתי בסיד, ואני ידוע בחוסר המקוריות והאיכפתיות שלי בבחירת כינויים]
L LuLuLu iT New member 7/8/05 #70 ../images/Emo69.gif היו, היו. ../images/Emo9.gif והגענו למסקנה שמשדכים לתימני איזה גזר נחמד.
C crazy diamond 84 New member 7/8/05 #71 יפה יפה אני חוזר בשני (תנאי פז"מ), אז בואו נפגש בצ`ט טי.וי., מה תם אומרים?! אני הגעתי למסקנה שהים יפה גם בלילות! ל"ט
יפה יפה אני חוזר בשני (תנאי פז"מ), אז בואו נפגש בצ`ט טי.וי., מה תם אומרים?! אני הגעתי למסקנה שהים יפה גם בלילות! ל"ט
O oribarak New member 8/8/05 #79 צ'אט טיוי, עכשיו, תבואו בהמוניכם ולמי שלא יודע מה זה צ'אט טיוי, בסרגל שיש בו מאמרים וגלריות וכל זה, אז יש כפתור שכתוב בו צ'אט טיוי, לחצו, ואתם מדברים עם כולנו, הפלא ופלא
צ'אט טיוי, עכשיו, תבואו בהמוניכם ולמי שלא יודע מה זה צ'אט טיוי, בסרגל שיש בו מאמרים וגלריות וכל זה, אז יש כפתור שכתוב בו צ'אט טיוי, לחצו, ואתם מדברים עם כולנו, הפלא ופלא