אז ככה בטח מרביתכם תוהים למה פתחתי את השירשור הזה ובכןן................................... הסתכלתי באתר של שליחי הסלוז ויש 2 הופעות, ב23 וב31 מיוחדת. יש כאן כאלה שמתכננים ללכת לאחת מההופעות...?
אני לא זוכר איזה מהם, אבל אחת היתה אמורה להיות של אנימלס, ועוד לא היתי כששליחי הבלוז עשו אנימלס. אבל אתמול הבנתי שזה גם החומה, ולא ממש בא לי לשמוע גם את החומה אז כנראה שאני לא ילך. וגם אני ממליץ ללכת להופעה של המג'יקל מיסטרי תור שעושים את הביטלס ב17 לחודש.
אנחנו מדברים על דברים שונים לגמרי אני מדברת על הופעה שבסופה אולי יערך מפגש עצמאי של האנשים שיבואו במידה וירצו , לא משהו מתוכנן מראש ומתואם בקפידה אתה מדבר על מפגש מחושב בחופש חנוכה הנוכחי אני מדברת על בנאדם אחד בקושי שענה לשאלה שלי אם בכלל יש אנשים שחושבים להגיע אתה מדבר על 5 אנשים..? ועדיין לא עמדתי על כוונותיך:| זה הכל שבוע טוב שיהיה
לפי דעתי מה שמצוייר בתמונה מאחורה זה אולפנים (ניראה כמו הוליווד) ישנם שני אנשים, אחד שנישרף ואחר שניראה לא רע. לפי דעתי לפי ההקשר לאלבום זה הכניסה לאמריקה, הכניסה לעולם המוזיקה והשריפה שכרורה בזה. כל האלבום עוסק במישהו ש"נישרף" (סיד) ובעצם גם וולקום טו דה מאשין ואהב א סיגר ממחישים את הקו הזה. וזה הניתוח הלא מעניין לי לתמונה ולפירושה.