גניסטן

Queen Of Rain

New member
אהלן ולילה לטוב לכולם..:)!

אז ככה בטח מרביתכם תוהים למה פתחתי את השירשור הזה ובכןן................................... הסתכלתי באתר של שליחי הסלוז ויש 2 הופעות, ב23 וב31 מיוחדת. יש כאן כאלה שמתכננים ללכת לאחת מההופעות...?

melancholy man

New member
חלקנו עדיין לא מבינים לא מבינים

למה פתחת שרשור חדש, במיוחד בשביל זה יש שרשור

NIR Y

New member
אני אולי

אני לא זוכר איזה מהם, אבל אחת היתה אמורה להיות של אנימלס, ועוד לא היתי כששליחי הבלוז עשו אנימלס. אבל אתמול הבנתי שזה גם החומה, ולא ממש בא לי לשמוע גם את החומה אז כנראה שאני לא ילך. וגם אני ממליץ ללכת להופעה של המג'יקל מיסטרי תור שעושים את הביטלס ב17 לחודש.

Queen Of Rain

New member
איזה יבשים בחייאת

חשבתי אולי תעשו איזה מפגש קטן שם אבל אני מבינה שרק אני הולכת סבבה שבת שלום

weird dust

New member
גם 5 במפגש זה טוב

פעם שעברה היו 2. ואנחנו פורום די גדול בסך הכל.

weird dust

New member
תיראי יש פורמים של 5 אנשים

ואם ניקח את הפעם שעברה, 5 זה בהחלט היה טוב. ולפי דעתי החופש הזה כבר לא ניפגש אלא אם נחליט מהר על יום ושעה.

Queen Of Rain

New member
נראה לי שיש פה קצר בתקשורת...

אנחנו מדברים על דברים שונים לגמרי אני מדברת על הופעה שבסופה אולי יערך מפגש עצמאי של האנשים שיבואו במידה וירצו , לא משהו מתוכנן מראש ומתואם בקפידה אתה מדבר על מפגש מחושב בחופש חנוכה הנוכחי אני מדברת על בנאדם אחד בקושי שענה לשאלה שלי אם בכלל יש אנשים שחושבים להגיע אתה מדבר על 5 אנשים..? ועדיין לא עמדתי על כוונותיך:| זה הכל שבוע טוב שיהיה

frikin shin

New member
שלום../images/Emo9.gif

אפשר את התמונה אל האלבום Wish you were here בגודל גדול יותר מבגלריה?? תודה מראש
. דניאל

frikin shin

New member
תודה אבל כבר מצאתי אחת טובה../images/Emo26.gif

מישהו יודע מה פירוש העטיפה הזאת? בטח נשמע מטומטם אבל העטיפה מעניינת...

weird dust

New member
דעתי בנושא

לפי דעתי מה שמצוייר בתמונה מאחורה זה אולפנים (ניראה כמו הוליווד) ישנם שני אנשים, אחד שנישרף ואחר שניראה לא רע. לפי דעתי לפי ההקשר לאלבום זה הכניסה לאמריקה, הכניסה לעולם המוזיקה והשריפה שכרורה בזה. כל האלבום עוסק במישהו ש"נישרף" (סיד) ובעצם גם וולקום טו דה מאשין ואהב א סיגר ממחישים את הקו הזה. וזה הניתוח הלא מעניין לי לתמונה ולפירושה.

למעלה