גניסטן

weird dust

New member
תגובה

הכותרת עדיין לא ממש מתוקנות. אני אמרתי שהוא אוהב קטעים של פינק פלויד? ולא הוא לא אוהב. ואני לא משכנע מבחינת תשמע וזה טוב כי ככה אמרתי משכנע מישהו בכלל להקשיב למוזיקה.

The Albatross

New member
אתה לא משתעמם מאף רבע שנייה?

ומה עם כל הקטע הארוך (כמה דקות טובות) באמצע השיר, בהן שומעים רוח?

One Echoe

New member
לא משתעמם.

וזו לא רק רוח. יש כל מיני אפקטים ברקע... זה מכניס אותך לעולם אחר...השיר, והקטע הזה...בכלל...

weird dust

New member
יש לך טעות בכתיבה

זהולך ככה: וויש יו וור היר שולתט!!!!!!11 ככה כותבים היום
צריכה להיות הקפדה על ה- 11 בסוף על הרבה סימני קריאה ועל שגיעת הכתיב בסוף המילה. זוהי תבינתה של השולתט!!!!11

holo

New member
האלבום הראשון שאני קניתי

זה החומה, הרבה שירים, אבום עלילתי שתמיד כיף לשמוע.. הוא הכי עניין אותי, אני ממליץ לך לבחור אחד משלושת האלבומים הכי טובים שלהם: הצד האפל של הירח הלוואי והיית כאן החומה

weird dust

New member
את החומה אני לא אוהב כל כך

האלבום הוא כבר לא ממש פינק פלויד (היצירה היא כבר יותר של ווטרס) הסגנון שלה שונה ממה שאני אוהב בשנים היותר מוקדמות. יש בו להיטים זה נכון אבל רובם כבר די שינו סגנון.

One Echoe

New member
החומה זה לא פינק פלויד?

מבחינה מוזיקלית החומה מאוד פינק פלוידית. גילמור מאוד דומיננטי שם. מייסון במיוחד! וגם רייט! אפילו הבס של ווטארס דומיננטית בכמה שירים שם. מבחינת הליריקס זה עדיין פינק פלויד לדעתי. בדומה לדארק סייד אוף דמון, שווטארס כתב את כל השירים. אלבום של פינק פלויד מתאפיין בדר"כ בקונספטיות ובדיעות על העולם. ואיזה אלבום מוכיח את זה יותר טוב מהחומה?

weird dust

New member
רייט לא ממש היה שייך ללהקה באותה

תקופה, מישהו (ווטרס) פיטר אותו בגלל מריבה פנימית. גילמור ומייסון לא עשו כלום כמעט חוץ מלשמש להקת ליווי לרוג'ר ווטרס רוג'ר ווטרס כתב כמעט לבדו את כל האלבום כשרק שני שירים נרשמו על שם רוג'ר ובוב אזרין ועוד 3 על שם גילמור וווטרס. האלבום הוא אלבום של רוג'ר ווטרס והוא הדמות הכי דומיננטית באלבום. וגם שאר דברים שאני רוא באלבום ולא רואה ממש את פינק פלויד של הפייפר או הצד האפל או וויש והכי קרוב לשם הוא אנימלס כמה שנים קודם. אגב גם את הפיינל קאט שהוא מעיין אלבום המשך לחומה ושם רק ווטרס כתב את האלבום (שוב מעיין פינק פלויד לייט).

One Echoe

New member
אני יכול להגיד מה שאמרת

גם על דארק סייד או על וויש יו וואר היר כי ווטארס כתב את כל המילים לדעתי החומה אלבום מאוד פינק פלוידי אם לא הכי פינק פלוידי.

weird dust

New member
כמה דברים

ידוע שווטרס הוא החבר הכי בולט אחרי שסיד עזב. בתקופת החומה הוא שיתף יותר אנשים בכתיבת השירים ולשאר הלהקה היתה יותר התערבות באלבום: דארק סייד - 1973 - 6 מתוך 9 הם לא רק של ווטרס - גם גילמור וגם רייט. וויש יו וואר הייר - 1975 - 3 מתוך 5 הם בשיתוף עם שאר חברי הלהקה 2 ווטרס גילמור ורייט ועוד אחד רק ווטרס וגילמור. למרות שהוא החבר הפעיל ביותר יש כאן שיתו של אנשים נוספים מהלהקה.

One Echoe

New member
אני חושב שאת טועה.

לדעתי ווטארס כתב את כל דארק סייד. ואת כל וויש יו וואר היר. ומבחינה מוזיקלית כל הלהקה השתתפה, גם בוויש יו, גם בדארק סייד. וגם בחומה. ואני יודע שרייט לא היה הכי פעיל בהקלטות בגלל בעית הסמים שלו. אבל זה עדיין לא הופך את האלבום ל " לא פינק פלוידי " עובדה שזה האלבום שהכי התפרסם גם. ישירות אין קשר, אבל בעקיפין יש.

weird dust

New member
משום מה אני לא זוכר סמים

אבל כן גם זה קורה שאני לא זוכר הכל. פעם שבעים ושבע (אם צריך אני יכתוב בהולנדית) אני זכר <-O הוא לא כתב הכל לבד, אם הוא היה כותב הכל לבד הוא לא היה משתף את שאר חברי הלהקה בזכויות היוצרים עליהם. אתה יכול לבדוק.

One Echoe

New member
בדקתי...מהאלבומים המקוריים שלי

ווטארס כתב את כל המילים בוויש יו וואר היר. ובדארק סייד, נעלמה לי החוברת. אבל אני זוכר שהיה איזשהו אזכור שזה האלבום הראשון שווטארס כתב את כל המילים...

למעלה