גניסטן

weird dust

New member
על התקליטים שלי לצערי לא כתוב

אבל בדארק סייד כתובס אול ליריקס ביי. זה עדיין לא אומר שהם לא שותפו בדברים אחרים מה שלא קרה בחומה.

One Echoe

New member
גם בוויש יו כתוב

" אול ליריקס ביי רוג'ר ווטארס " מה זה אומר? שווטארס כתב את כל המילים. אולי בחומה היה פחות שיתוף...אבל היה שיתוף. בכל אופן, אני רואה את זה כאלבום פינק פלויד, אתה לא.. סבבה, כל אחד והדיעה שלו

melancholy man

New member
קצת על ההבדל

אכן ווטארס כתב את רוב המילים לשירים מאז הצד האפל, ההבדל הוא שבחומה הוא כתב את מרבית השירים (מילים+לחן) וגם הייתה מעט עבודת צוות ובמידה שהייתה היא נעשתה כתוצאה ממאבק ולא שיתוף פעולה (תקראו את הראיון שתרגמה ציף עם ניק מייסון לאחרונה). העניין הגיע לשיא באיינל קאט, אבל כבר בחומה (ואפילו קצת באנימלס) אפשר לשמוע ממש את השינוי בלהקה, כאשר ווטארס מחליט את רוב ההחלטות לבד והלחנים מרביתם שלו. יש שיומרו שעבורם דווקא זו פינק פלויד בשיאה, אישית, אני מעדיף את התקופה שעד ה Dark Side, שם אפשר לשמוע ממש שיתוף פעולה בין החברים.

weird dust

New member
גם אני בדעה כמוך

ואני קראתי את הרעיון ואני בכל זאת חושב שיש הבדל בין האלבומים. כמו שכתבתי מקודם הכי קרוב לחומה ולפיינל קאט הוא אנימלס. ובאמת אפשר לשים לב לשינויים לדעתי.

One Echoe

New member
הוא שונה...יש בו פחות שיתוף.

בו " שיתוף אחר ". אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא מאפיין את פינק פלויד. אבל כאן זו כבר באמת דיעה.

לפי דעתי העטיפה דווקא מסמלת

בעטיפה רואים 2 אנשים לוחצים ידיים, מעונבים ולבושים בחליפות מה שלדעתי מייצג את כל העולם העסקי והחומרי, והשריפה מייצגת את השריפה הנפשית שנגרמת כתוצאה מ"עיסקאות" כאלו ואחרות בעולם החומרי..

One Echoe

New member
למישהו שקצת מתמצא...

אולי דניאל יידע...או ציףציף. יש מצב שהלהקה " The Australian Pink Floyd Show " יופיעו בארץ?

למעלה