גניסטן

weird dust

New member
"נשרף"

זה דיביטוי לאחד שכבר לא רלוונטי יותר לא באמת במושג הרעיוני יותר. סיד בארט לקח סמים עד שקיבל התמוטטות עצבים בשלב מסויים הוא לא היה מסוגל לנגן בשלב מסויימם (הוא לא רצה לנגן). זה יותר ביטוי הנשרף כאן.

frikin shin

New member
אה... אוקיי../images/Emo9.gif

איזה אלבום אתם חושבים שהכי טוב לקנות בפעם הראשונה?? איזה אוספים יש לפינק פלויד אם יש בכלל?? איזה אתם ממליצים מהם?

weird dust

New member
האוסף האחרון

הוא ניראה כמו אומה גומה רק שונה מאוד. יש עטיפה ירוקה וחלונית קטנה שרואים את העטיפה שמזכירה את אומה גומה. לאלבום קוראים אקוס כמו שם של אחד השירים של פינק פלויד. הוא מאד טוב ואם רוצים לשמוע כמה שירים משם יש באתר של פינק פלויד.

GingerBread Man

New member
האוסף הוא לא מי יודע מה

אמנם הבחירה מייצגת בצורה יחסית טובה את פינק פלויד בתקופות הצלחה שונות, אך יש שם גרסאות מקוצרות לכמה שירים, והאוסף עצמו יקר מדי. בכלליות אוספים זה לא משהו. כל אלבום מייצג תקופה, אופי, שלב בהתפתחות, והוא הרבה יותר מעניין מאשר אוסף.

weird dust

New member
אני מסכים עם זה מאוד

ושאלו על אוסף וזה האוסף הכי טוב שלהם שעלה לי לראש באותו רגע.

frikin shin

New member
אני מסכימה איתך..

אבל אני לא יודעת ממש מאיפה להתחיל כי זאת להקה שיחסית חדשה לי אז חשבתי שאוסף יהיה נחמד... אבל אני אקשיב לעצתכם
. האם יש לך דיסקים אחרים שהם לא אוספים להמליץ לי עליהם? איזה דיסק קניתם ראשון והאם הייתם מרוצים מהבחירה בו כראשון? אם לא מה הייתם מעדיפים לקנות קודם??

weird dust

New member
העדפות שלי

ואני יתן דווקא להיטים לאוזן המתחילה: דבר ראשון לכו על WYWH הוא אלבום לא רע ולא ארוך מידי מידי אחרי זה ניתן ללכת לשגועונות של הצד האפל ומשם אפשר להמשיך, השורשים של הלהקה לדעתי נימצאים בפייפר מה שכן בשביל לשמוע את WYWH צריך הרבה סבלנות, האלבום ידוע בדי הרבה מוזיקה ללא מילים בהתחלה (שיין און לדוגמא) אני אפילו לא זוכר עם איזה תקליט התחלתי, אני גם לא זוכר איך התחלתי לשמוע מוזיקה (ואת האמת זה לא חסר לי במיוחד).

One Echoe

New member
האמת היא...

וויש יו וואר היא אלבום מאוד קליט. לא צריך כ"כ הרבה סבלנות. אני ממליץ על מידל..אחלה אלבום להתחלה. יש שם שירים בכמה סגנונות. קודם כל יש שם את אקוס האגדי...שאחרי שתשמעי אותו את תביני מה טיב הלהקה הזאת. ואז יש שם עוד כמה שירים קצרים, חלקם אקוסטיים. נורא נורא יפים. אחרי זה אפשר ללכת לדארק סייד. ומשם להמשיך לוויש יו

weird dust

New member
יש בעיה עם השירים הארוכים

כמה שאקוס יהיה טוב לא לכולם יש כוח לשבת ולשמוע רבע שעה של סולואים ושאר קטעים. אני לא זוכר מאיפה אני התחלתי, אבל אני מכיר הרבה מאוד מוזיקה גם שלא קשורה לפינק פלויד (ברובה זאת מוזיקה שלא שווה לשמוע אותה והיה עדיף לי לדעת משהו אחר). יש אנשים שאין להם סבלנות לשמוע מנגינה - הם צריכים לשמוע מילים ושיהיה קליט, ואם לא או שזה לא מעניין או שזה פשוט נשמע להם חוזר על עצמו. אני יודע את זה מחבר שלי שלא חושב שפינק פלויד זה הטעם שלו כי הם חוזרים על עצמם.

One Echoe

New member
חוזרים על עצמם? חוזר על עצמו?

על מה את מדברת? אני לא מבין איזה כוח צריך לשמוע את אקוס. אני נהנה מכל שניה, ולא "משתעמם"מאף רבע שניה. זו אחת היצירות של ה-23 דקות הכי יפות ששמעתי. שום שניה לא משעממת. ומז"א למי יש כוח לשמוע סולואים ושאר קטעים? זה חלק מהמוזיקה, מילים זה לא הכל. איאפשר לאהוב מוזיקה ולאהוב רק מילים ושיהיו קליטות. נשמע לי תמוהה.

weird dust

New member
מה לא ברור?

דבר ראשון אני בן עכשיעו הלאה: אקוס הוא שיר ארוך, רוח התקופה או לא רוח התקופה השיר הוא 23 וחצי דקות בערך. לא לכולם יש את הרצון לשמוע שיר במשך 23 דקות, ומה לעשות מה שאנשים דווקא מוצאים נחמד זה הפופ עם השירים הקצרים והלא נמשכים יותר מידי. אתה שומע פינק פלויד שהתחיל באיזה אלבום? לא לכולם יש סבלנות לשמוע את שיין און החלקים הראשונים יש בו 8:42 שניות של מנגינה שבעיני מישהו אחר נימשכת סתם (עד אז אין מילים). ואם אתה מאמין שאי אפשר לשמוע ככה מוזיקה ממילים וזהו בוא אני יספר לך על עולם הפופ העכשוי שם יש הרבה שירים כאלו, וזה נמשך הרבה יותר מידי זמן בלי שלא בא אף גואל למוזיקה הזאת.

One Echoe

New member
פופ זה לאהוב מוזיקה?

מבחינתי הפופ העכשווי הוא סתם פורמט בידור. אם מישהו אוהב מוזיקה הוא לא יספור דקות. הוא פשוט יאהב את השיר. היציאה הראשונה שאני שמעתי של הפלויד היא אקוס. והתאהבתי. אני לא סופר דקות בשירים, אני נהנה מהם. אם אתה אוהב מילים קליטות בלי מוזיקה " מיותרת ", אל תשמע פינק פלויד

weird dust

New member
מצטער לספר לך

אבל רוב העולם לרוב אוהב פופ כי אם הוא לא היה אוהב פופ זה לא מה שהיו משדרים בתחנות כל היום. זאת מוזיקה לכל דבר - זה לא אומר שגם אני חושב שהיה צריך לקרוא להרוב זבל ולשמור בכספת אבל גם זאת מוזיקה. וחבר שלי שומע רוק ופופ ואותם שירים זה שיר עם בית פזמון בית ולפעמים סולו של פחות מדקה כי זה מה הוא אוהב ואתה לא יכול להתווכח עם העיניין. הוא לא אהב את ה23 דקות וקצת של אקוס ואם אתה רוצה לשלוח מישהו לשמוע מוזיקה כמו שאתה אוהב תמיד תן לו את הכי פחות כבד והכי פחות עמוס שיתחיל ממשהו שהוא ירצה לשמוע ובמקרה הזה הכי ניראה לי זה הצד האפל ורוב השירים של הליפני פייפר וחלק מהפייפר.

One Echoe

New member
אוי, איזה שטויות.

אם הוא אוהב מוזיקה, הוא יאהב גם יצירה של שעה. ככה אני רואה את זה. מה זה עוד הפעם, לשכנע מישהו לאהוב סוג של מוזיקה? נשמע לי תמוהה.

weird dust

New member
אני יסיים את זה כאן

אם אתה ממש רוצה להמשיך לדון על זה אתה יכול למצוא בכרטיס שלי את האי סי קיו שלי ולהטריד אותי כמה שתירצה אני ישמח. חוץ מזה אני יכתוב את התגובה הקצרה ובבקשה אל תגיב, חבל לנפח את השירשור הזה סתם. האם אתה אוהב מוזיקה? אתה אוהב מוזיקה אלקטרונית? טראנסים? אהוסים? פופ? אתה אוהב אותם? (במקרה שעל אחד מהם כתבתה לא) אז הינה למה אתה אתה לא אוהב שיר של 3 וחצי דקות? אתה הרי אוהב שיר של 20 דקות? (אני אפילו מכיר שירים של יותר שהם יצירות קלאסיות ושאר דברים). אם אמרתה שאתה אוהב, כל הכבוד יש לך אהבה נירחבת למוזיקה, אני שומע הכל זה לא אומר שאאני אוהב את זה. ובקטע השני: בניגוד להרבה אנשים, אני לא מכיר אף אחד מהסביבה שלי שאוהב מוזיקה כמוני ולכן אני לא מוצא סיבה למה לא לתת לחברים לשמוע את הדיסקים שלי ושולי ימצאו בזה משהו.

One Echoe

New member
תראי, בכל מה שקשור במוזיקה.

אני מעדיף לא להגדיר, אלא אם כן זה בשביל להתמצא בעולם המוזיקה ולמצוא מוזיקה שאני אוהב. כל מה שנשמע לי טוב, אני אוהב. אני לא אוהב רק שירים של 23 דקות, למען האמת יש המון שמשעממים אותי. אבל פינק פלויד...גם ב23 דקות הם נשמעים כמו מיליון דולר. ואף יותר. מה שאני מנסה להגיד, אל תספור דקות. שב, תתרווח, תהנה מהמוזיקה...אקוס זאת יצירה מדהימה. עם אופי איטי ונעים. תנסה להבין אותה...להתחבר אליה, ואל תחשוב שהיא 23 דקות אני בטוח שתאהב. כן...אתה צודק, זה סבבה להשמיע לחברים מה שאתה אוהב. אבל למה לשכנע? אם הוא לא אהב את אקוס לדעתי הוא לא יאהב הרבה דברים אחרים גם של 4 דקות של פינק פלויד.

למעלה