הודעות שאינן שייכות לפורום

• פותח הנושא clm
  • פורסם בתאריך

BaaMan

New member
אתה מכליל ואני לא אוהב הכללות

בס"ד אני אכתוב בלשון זכר מטעמי נוחיות היות ואיני יודע את מינך. הצבא לא רוצה את החרדים בלי קשר שהחרדים לא רוצים את הצבא זה לא משתלם! ואני לא אוהב הכללות. אגב שכחת לציין שאנחנו עוברים ברחובות ומוצצים לחילונים את הדם.

"אנא לא למחוק"

לא נמחק הפעם,רק נזכיר שמדובר בפורום חברתי שלא מיועד לוויכוחים בעניין. אני יודע שזה קשה לראות פורום שכותרתו "חרדים", אבל העם ילמד להתגבר אבל העם ילמד להתגבר

חייבים../images/Emo35.gif

לכבודך ר' איזי ולכבוד החברים נכניס כאן הודעה ישנה שלי שפתאום נזכרתי בה מפורום דתיים

באיזי

New member
סיפור

תיתבוננו בעצמכם עד כמה רמסתם ברגל גסה את התורה והפכתם אותה למאוסה ולקרדום לחפור בה. היתבוננו עד כמה אפשר להימאס עד שלשינו מנדתים 16 יש , עד כמה מעשים משונים אנו עושים עד שלקופים יוצאים קרנים... הדוגמה הקלאסית הייתה השבוע כאשר עלתה ההמצאה החדשה לעשות הפרדה בין ג. ל נשים באוטובוסים . עליכם אמר מי שאמר "חסיד שוטה"

אלישיר

New member
בשתי שניות לפני שההודעה תעבור ל|א-ט

בעזי"ת תקרא אחי היקר בבקשה את מה שכתבתי בדיוק עכשיו בשירשור אחר... קודם כל, אריאלה (וגם איש הרוח), תודה. טוב לי לראות בשטח, שכאן בפורום מתקיים "הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים", ושישמר על ידכם כאן כבוד רבנן תלמידהון וכל קהלא קדישא דישראל באשר הם. כידוע בית ראשון חרב על ע"ז, ג"ע ושפ"ד. בית שני חרב על שנאת חנם. ותמוה: וכי הלבנת פנים לכל היותר כ"כ נוראה שנענש עליה בגלות הנוראה הזו, לעומת שלשת ה"יהרג ובל יעבור" גם יחד? אלא יש להסביר שאמנם "לא עבדו ע"ז אלא כדי להתיר לעצמן עריות", והפוגם בעריות יגיע לשפ"ד. אבל אלה מומרים לתיאבון. לעומת זאת כל תלמידיהם וממשיכי דרכם של קורח וכל עדתו, פשיטא הוא שע"י המחלוקת יגיעו גם הם לע"ז, ג"ע ושפ"ד. כפי שמצינו עם חוניו ושמעי כהנים גדולים. כפי שמצינו באותו רב למלאכת הנגרות, שלקח תלמידו את אשת רבו בערמה לאישה, ואילצו לעשות אצלו עבדות בחוב ממון כתובתה שלוה ממנו ולא היה בידו לשלם- ואמרו על אותה שעה שהרב היה משמשם בסעודה, ונתערבבו דמעותיו ביין שמזג להם, שאותה שעה נחתם החורבן. כפי שמצינו בשני הכהנים שקידם אחד את חברו בארבע אמות על כבש המזבח וקיפח שם את חייו. אבל ההבדל הנורא כל כך, לעומת בני בית ראשון, שתלמידי דתן ואבירם הללו עוד בחטאם עד היום הזה. כאן זה מומרים להכעיס ולסכסך על לא מאומה. טוב לדעת שבזכותכם אריאלה ואיש הרוח, שכאן נהיה יחדיו באהבת ישראל פשוטה, שכאן ימות המשיח כבר התחילו. ולך אחי היקר isackris. אני זוכר מהימים הרחוקים שלי כיוצא בשאלה, את האהבה שהייתה לנו, המועדון ומשפחה של שבאבניקים, לצאת ו"לטפל" בחרדים, בשבט לשון. "להראות להם"... "להראות לחילונים איך מתעסקים עם הדוסים האלה"... לראות איך הם לא מבינים מה זה החלוייני הזה עם הגופיה (והקעקועים), שנותן להם סברות ופלפולים של ישיבע'שר עילוי, ומשאיר אותם חסרי מענה. היינו רובנו מוכשרים מאוד ("היינו"- שכל לא נשמר מעצמו, וההוללות לא ממש עוזרת בלשון המעטה), ולא הייתה בעיה גדולה להטפל לכל פלוני שברחוב בשאלות מינות. מי שהיה מצטיין בכגון אלה היה "גיבור מלחמה", ומושא להערצה... תגיד שלא ראית ת'הלך רוח הזה... אני לא טוען שזאת הסיבה שאתה כאן, אבל בהחלט תהיתי האם המטרה זאת בראש מעיינך ( יש לי ראש קרמינלי לצערי, ואני הראשון להתחקות ולחקור, כך שמיד ידעתי שאתה יצל"ש. אפשר לראות מבין השיטין ישר, עוד לפני שלוחצים על "חיפוש מתקדם". ). אני לא כועס ח"ו אם באמת תהיה כזה, ואפילו לא מפריע לי, להיפך, אני טוען שכל אחד בכל מצב ראוי ומותר לעסוק בתורה, וצימאון תמיד יש ( לא נגמלים כ"כ מהר...). אין לי בעיה להתמודד עם שאלות, אני בעצמי שואל ולא "רואה בעינים" אף אחד. אשמח אם תתצטרף לכל דיון נוקב ככל שיהיה, אבל... אנא אנא אנא בבית שלי, כבד את הקדוש לי, גם אם אותי לא תכבד ( לא צריך בלאו הכי לכבד אסקופה נדרסת כמוני). אני לא שש לפגוע באף אחד, גם לא בחברי פורום היצל"שים. אני חושב, שלמרות חילוקי הדעות, והבדלי צורת החיים, נוכל לזכור בטרם נרים קול בריב ומדון, שאת גופות כולנו, הצדיק החסיד המשכיל והפושע, העמיסו יחדיו, ידיהם המעונות של הזונדרקומנדו, מתא הגזים אל המשרפות. תודה לך אחי היקר, וסליחה אם צערתיך במשהו.

שרים ופרסים ../images/Emo77.gif היום ב-../images/Emo43.gif

דני רובס מגיע היום ב-19:00 לפורום מוזיקה עברית, לענות לשאלותיכם. השידור יועבר Live במצלמה בהנחיית רועי יחזקאל וערן פרבשטיין.
היום תוכלו להצטרף לתחילת "משחק הוידויים" בפורום בנות. מידי יום נחלק דיסק של "אס קלאב 7" לוידוי הטוב ביותר, והיום: מה הדבר המופרע ביותר שעשיתן אי פעם???
מלך הפריסטייל יוצא לדרך בפורום מוקי די. יש לכם כשרון לראפ? בואו לנצל אותו במבצע המיוחד של תפוז אנשים עם הרשות הלאומית למלחמה בסמים...

למעלה