הכרויות ושאר ירקות

lgmtk

New member
היייייייייייייי ריי גירל...........

או נ**קו? אולי תגידי לי מה השם האמיתי שלך? למה את מתביישת?

innocence

New member
אממ...

גאיה בת 16. אני רוצה ללמוד כדי לדעת. מן הסתם.. וזה דיי קשה ללמוד מהאינטרנט, ושפות זה דבר חשוב. זהו.

שלום לכולם (ותתחדשו על הפורום!)

היום גיליתי על קיומו של הפורום
רציתי לאחל
. אני בעצמי לא מתעניינת ביפנית ספציפית, אבל כן מתעניינת בשפות, כך שכנראה אהיה משתתפת פאסיבית ואולי מתישהו (אחרי לימודי הערבית, הספרדית והפינית ^_^) אוכל להתעניין קצת בלימודי יפנית...

swirrrly

New member
יופי שרשור אוף, ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

כי אני מ-ת-ח-ר-פ-נ-ת *.* שמישהו יגיד לפורום להפסיק להיות כל כך פעיל +_* ~_~...

swirrrly

New member
לא בעצם... ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

שמישהו יגיד לפורום להפסיק להיות "מנגה ואנימה 2"
? :\ :\

neko

New member
תמצא כמה אנשים שיודעים מספיק

לטינית בשביל להתחיל פורום, שלח בקשה לפתיחת פורום, ותקווה לטוב.

h p g i r l

New member
הו...

אני רואה שיש כאן דיי הרבה אנשים שבאים גם בגלל מנגה ואנימה, אז כאן אני פותחת (סליחה על ההודעה החדשה) אני יודעת שזה לא לגמרי יפנית ישירות אבל זה קשור, הרי הם המציאו את המנגה ואנימה.... אז כאן אתם יכולים לכתוב בבקשה שמות של סדרות אנימה יפות שראיתם להסביר עליהם קצת וגם לכתוב את הפירוש שלהם, ואפשר גם לשים תמונות אנימה שאתם עשיתם או כאלא יפות שמצאתם. תודה, אני מתחילה אוקי סדרת אנימה שגמרתי לראת יש בה 13 פרקים שמה הוא יאמי נו מסטואי שזה צאצאי האופל, הצאצאים של האופל, משהו כזה... זה על שיניגמים (אנשים שמתו אבל איך שהוא חזרו לחיים בערך, ועם כוחות מיוחדים) הם צריכים להלחם בערפדים דברים כאלא ובקיצור הרוע... אולי זה נשמע טיפשי אבל זה יפה, אה כן אה אני לא ממש בתוחה שזה לילדים קטנים כל כך... זה ביפנית כמובן עם כתוביות באנגלית... ויש גם את צ'וביטס שאני לא חושבת שיש לזה פירוש, שזה על משהו אחד די מוזר שעובר לטוקיו הרועשת אחרי שהוא היה בחווה וגילה שהציונים שלו גרועים והוא צריך ללמוד בטוקיו, תראו שם שכולם קצת מוזרים, יש שם פרסיקונים שהם מן רובוטים מוזרים כאלא בדמות אנשים (וגם לא) ומה שקורה שם, זה נחמד ומענין וגם לא ממש לילדים קטנים יחסית, ושוב, יפנית עם תרגום אנגלי. את שניהם מצאתי בקאזה... טוב התמונה כאן היא של סימומו שהיא פרסיקונית מצ'וביטס האמת היא אחד התפקידים הראשיים, היא חמודה^^, גם צי חמודה אבל לא מצאתי תמונה תובה שלה, טוב אריגטו שהקשבתם לי^^ ואני מקווה שתראו את הסדרות האלא ותציאו גם כמה משלכם

h p g i r l

New member
ני יודעת, אבל

אפשר לפתוח שירשור אחד כאן לא?, זה קשור בכל זאת.. זה עם יפאנית ולמשל משהו רואה את אחת הסדרות שהמשהו הציע וזה יכל להרחיב את אוצר המילים שלו וזה עוזר, תאמינו לי...

neko

New member
דבר ראשון,

בשביל זה באמת יש פורום מאנגה. דבר שני, אם כבר, אפשר לפתוח הודעה כזו בשרשור
...

DogsGirl

New member
היי^_^../images/Emo60.gif

אני חדשה.. אני אוהבת אנימה ומנגה ואני גם רואה סדרות אנימה.. כמו יאמי נו מסטואי וצ'וביטס (מישהו מכיר את הסדרות האלו
) אז בקיצור, אני מקווה להשתלב פה

sonkun

New member
*נכנס לגטו ה../images/Emo32.gif*

שם: עידו גיל: 15 מיקום: הוד השרון למה נרשמתי לפורום הזה: אנימה ומאנגה (בעיקר לקרוא מאנגה
) נ.ב מישהו עדיין ער בשעה מאוחרת כזאת בבוקר? אני ער כי ראיתי מאנקי בון בסינמה

DogsGirl

New member
טוב, הנה../images/Emo60.gif

קוראים לי ענבר אני גרה באיזור של רחובות ונרשמתי לפורום הזה כי אני אוהבת אנימה ומנגה, ואני רוצה מאוד ללמוד יפנית

תכירו אותי!!!

קוראים לי נוי ואני בת 16 עולה לכתה י"א ואני גרה בצפון הארץ. הארץ האהובה עליי בעולם היא יפן, אני חושבת שהיפנים יפים, אני חושבת שיפנית היא שפה ששווה ללמוד.

למעלה