הכרויות ושאר ירקות

ברשותך, אני אנצל את ההזדמנות

ואגיד שגם אני חדש בפורום הזה, שמי ניר ואני אוטוטו בן 14(עולה לט'), כעקרון אני רוצה ללמוד יפנית בעיקר בגלל האנימות :) היה לי שיעור יפנית בכיתה ה' אבל מ45 דקות פעם בשבוע לא לומדים הרבה :/ מה גם שאני בקושי זוכר משהו. מקווה להשתלב כאן :) ניר.

Light woman

New member
ברוך הבא^^

דרך אגב, למה כותבים יפנית מלמעלה למטה או מלמטה למעלה?

אויר2אש1

New member
שלום

לפני חודשים מספר קיבלתי חולצה עם כיתוב יפני ושאלתי בכל מקום מי מביין יפנית ואף אחד לא ענה אפילו לא הסנסאי שלי לאנמה שיאצו בקרוב הסרוק את הכיתוב ואבקש מכם תשובה בתודה מראש

ubiko

New member
שלום אני עוזי!

בהצלחה עם הפורום המדליק! יש לי שאלה? איך כותבים לוחם, כאילו fighter ביפנית?;

Hikaru

New member
לוחם ביפנית

אומרים Senshi. בהיראגאנה - せんし או בקאנג'י - 戦士 אני לא בטוח לגבי הקאנג'י, עמית יצטרך לעזור לי פה.

Ma E

New member
קנישואאאהההההה... אני מאיסאן..

חחחחחחחחחחח יש לי קרובת משפחה יפנית
לצערי היא גרה ביפן עכשיו ואני נורא רוצה לדעת יפנית.. אני יודעת כמה מילים

Ma E

New member
לא הבנתי איך אני רואה יפנית...

אממממממממ יש לי 98... ותסבירו פשוט כי אני בלונדינית...

Houndour

New member
אינטרסשאי

אני רמי, 17 (עוד חודשיים 18) וגם אני כמו הרוב כאן שומע יפנית דרך אנימות... חוץ מכמה מילים אין לי ידע נרחב ^^ יש אן מישהו שבאמת דובר יפנית, לפחות ברמה הבסיסית?

ha shem

New member
אני משער שכן... אבל לא אני...

בכל מקרה.. שם:דרור גיל:14 מיקום בארץ:קרית גת (לצערי הרב) הגעתי לכאן בשביל ללמוד (לא?)

Ray girl

New member
הי כולם

אני ריי גירל מה חדש? אני מתה ללמוד יפנית ד"א אני מטורפת!

Hikaru

New member
היי..

זוכר אותך מפורום דיג'ימון... ~_~. נקו אמר שביום ראשון (לא?) נתחיל להכיר כמה קאנג'ים, ובקרוב יתווספו מאמרים נוספים שיעזרו ללמוד, כמובן שאפשר לשאול פה שאלות על משהו שלא הבנת.. (דה). וצפייה בתרגומים זאת דרך מעולה להתקדם. הכי טוב לבקש תרגום מנותח (ז"א שיפרטו מה כל מילה אומרת, וככה תתרגלי לסדר של המילים, וכו')

Ray girl

New member
ד"א

הי חני, מה קורה? (אני יודעת שאתה בן...) עם אתה מזהה אותי אני יהרוג אותך עם תגיד את השם שלי!!!!!!! >_<

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה שם שלך אסור להגיד? זה שמתחיל בנ'? כי את האמיתי אני לא יודע

למעלה