הכרויות ושאר ירקות

tamarhp

New member
טוב..

1. תמר 2. כמעט 16 3. ככה איפשהו בין ת"א לחיפה.. 4. נכנסתי בשביל לתרגם משפט שאמור להכניס מישהו לצרות... אולי אני לא אשאר באופן קבוע ממש כי אני יודעת בקושי כמה מילים ביפנית, אבל אני בטח אקפוץ מדי פעם לבקר או לבקש עזרה (לקחתי על עצמי פרוייקט לימוד יפנית בסיסית!). אולי אני אכנס גם בשביל פינת הקאנג'י היומית.

מלאכית16

New member
יאאאא, עוד ריקמנית../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אנחנו מציפות פה את הפורום... בקרוב נהפוך את פורום "אלן ריקמן" לפורום "אלן ריקמן ביפנית"
ברוכה הבאה

גם אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חאני חדשה שמי: ביקי (מיוחד לא) גיל:14 מיקום בארץ:השרון למה נרשמתי לפורום הזה:תאמת יפנית זה מעניין לא?

miaka

New member
אוקיי ^_^

1. טל 2. 19... כמעט 20 3. אזור \ רעות
4. כי יפנית היא פשוט שפה מדהימה *_* מבחינת צליל, מבחינת מילים, כתיבה.. ואני פשוט מעריצה אנשים שיודעים אותה ^_^ בהצלחה לפורום!

Hikaru

New member
מחשב

מחשב ביפנית זה Konpyuutaa. זאת מילה לועזית ולכן היא נכתבת בקאטאקאנה, כך: コンピュータ

Hikaru

New member
טעות בקאטאקאנה:

コンピューター הנה. שכחתי את הקו הזה של הtaa.

Hikaru

New member
ובכלל טעיתי בשאלה

כי שאלת איך כותבים במחשב ^^;;. יש מאמר של Neko, בפינת המאמרים מין הסתם.

היי ענבר ברוכה הבאה

אמ... אני אישית ממליץ על www.japanese-online.com יש שם גם גראמר, גם קטעי מדיה שיעזרו לך, וגם אוצר מילים חוץ מזה יש עוד אתר , שאפשר להוריד ממנו לZIP הרבה שיעורים שבהם יש ביטויים שימושיים http://homepages.tig.com.au/~yopie/learnjapaneseforfun/backissues.htm אני יודע שהוא ורוד, וזה מפחיד למדי.. אבל ..זה מה יש

Light woman

New member
הופה הופה^^

הכי מצחיק אותי זה השיר שלי יוגי ביפנית שיש שם יפני שאומר CALL MY NAME מגומגם ומשעשע ביותר... בטח כתבו לו את זה ביפנית P: **ממשיכה לשמוע את השירים של יוגי** התמכרתי^^ וזה כייף^^

כן :) הם אוהבים לשתמש במילים באנגלי

ת זה מגניב אותם :) גם בהתחלה של אינויאשה , והפתיחה הראשונה של נארוטו שיש שם שגיאות גראממר רציניות :)

Light woman

New member
הקטע שקוראים לשיר CALL MY NAME

והוא אומר את זה רק פעם אחת וכל השאר הוא שר ביפנית... ויש גם WILD DRIVE ושם אפילו לא מזכירים אנגלית.... שיתנו לזה שמות ביפנית P: מישהו יכול לתרגם? P: אני בטוחה שכן...

למעלה