הכרויות ושאר ירקות

Light woman

New member
~האגדה על גלגל המזלות~

היו 12 חיות, שהתחרו מי תיהיה ראשונה בגלגל המזלות... הם שאלו את האלים מי הכי מתאים, אבל כדי שלא יהיו מריבות וקטטות, האלים החליטו לעשות מרוץ, ככה החיות הסתדרו לפי סדר ניצחונן במרוץ. הגלגל הסתדר לפי הסדר שהחיות ניצחו בו... זה מוזר, כי העכברוש ניצח ראשון.... P: עכברוש שור נמר/טיגריס (המון אנשים מתבלבלים בין הנמר לטיגריס, ואין לי מושג למה הם מתכוונים...) ארנב דרקון נחש סוס כבשה (שולטת^^) קוף תרנגול כלב חזיר לפחות נראה לי שזה הסדר P: אז 2000 הייתה שנה מיוחדת לא רק בגלל המילניום, אלא גם בגלל שהיא הייתה שנת הדרקון. הסינים מאמינים שהדרקונים הם בעלי תכונות מיוחדות וכוחות סגולה, ולכן הם מעדיפים שהילד שלהם יוולד בשנת דרקון. אחותי היא דרקון, היא נולדה ב1988. דרך אגב, יש סידרה ממש נחמדה שאני רואה בערוץ הילדים, שמבוסס על גלגל המזלות הסיני (ג'קי צ'אן) שבה לכל חיה יש קמע בצורת אבן קטנה שעליה טבוע ציור קטן של החיה, ולכל קמע כזה יש כוח מסוים. דרך אגב, מה שגרם לי להתעניין בגלגל המזלות הוא האגדה על הדיוות בעונה השלישית של דיג'ימון, ושם לכל חיה יש דיג'ימון (ויש לה גם אות יפנית על הראש שאין לי מושג מה הפרוש שלה..) אז הדיוות שם בוססו גם על 12 הלוחמים של באיסאג'יאגורו (בעע איזה שם.. נראה לי שככה קוראים לו..) מהמיתולגיה הבודהיסטית, אם אני לא טועה (ויכול להיות מאוד שאני טועה..)

sonkun

New member
איזה מגניב, אני דרקון!

*יורק אש על כולם ועף חזרה למאורה שלו*

Light woman

New member
תיזהר, בתור כבשה יש לי כוח השתקפות

נשמה^^ נכון, לך יש את הכוח לפוצץ דברים, אבל אני תמיד ידעתי שכבשה זה היצור הכי מתוחכם בכדור הארץ! ^^ למה הוא אוכל עשב, למשל?

Light woman

New member
אוהבת את דרך המחשבה שלך, אבל בכל

זאת- הכבשה שולטת! מהההההההההה! אמפרוס לשלטון!

Light woman

New member
דרך אגב, אתם מוזמנים לקרוא לי

"ורודה" (וגם משוגעת P:) כי שם המשפחה שלי זה פינקו, שזה ורוד^^;

star_female

New member
את לוקחת אחת מהשנים שאת יודעת את

המזל שלה והולכת לפי הסדר... לדוגמא, 1984 זאת שנת העכבר, אז 85 זה שור וכך הלאה. כל 12 שנים זה מחזור של מזלות.

lgmtk

New member
אתה נחש????????????????

nice! אני דרקון!!!!!!! איך אומרים ביפנית?

אני גם נחש, אני יכול להפוך לשקוף^.^

החיות שאני יודע איך אומרים הם רק ארנבת וכלב (יש כלב, נכון?). ארנבת כבר אמרתי, usagi, וכלב זה inu

lgmtk

New member
מגניב. וואי איזה כיף לך שאתה יודע

יפנית בצורה כזו טובה! אגב פעם ראיתי אתר מיוחד ללימוד יפנית ב-12 שיעורים. אתה מכיר אותו?

swirrrly

New member
רגע... ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

יש מצב שנמר זה tora ? :/ בכל מקרה.. גמני שנת הדרקון:)

למעלה