השבוע

ekrakov

New member
לאופרת רוק דרושים

לאופרת רוק - מטאל חדשה, The Time of Sword & Spell, שתעלה על במות ישראל דרוש קלידן, חלילן וסקסופוניסט. בהפקה ישתתפו כ-15 משתתפים.. חומר מקורי. הסיפור יהיה סיפור אגדה עם נסיכה, נסיך, מפלצות, מכשף ועוד. אז אם אתם מעוניינים, נא ליצור איתי קשר לפרטים נוספים וקבלת דמוים של שירים שכבר מוכנים.: 0544525938 - אדי [email protected] ICQ – 212872459

אני מוכנה לתרום

לתפאורה דגם של סטונהנג' בגודל "18. אבל את הגמדים תצטרכו לספק בעצמכם...

כאשר ספיינל טאפ החליטו

לבצע בהופעה את אחד משיריהם הקלאסיים, קטע המטאל-פרוג "סטונהנג'", מחליט הגיטריסט נייג'ל טאפנל שיש צורך בתפאורה הולמת. לא די בגלימות שלובש הסולן, דייויד סיינט האבינס, ובתאורה הכאילו-דרואידית; הקטע המונומנטלי זקוק למונומנט אמיתי: מודל של סטונהנג', ממש שם על הבמה. טאפנל מצייר את המודל על מפית במסעדה, ונותן אותה למנהל הלהקה, איאן פיית', המוסר אותה לתפאורנית. אלא שמרוב התרגשות, או בלבול, או טיפשות, טאפנל כותב על המפית שעל המודל להיות בגודל "18, היינו, שמונה עשר אינץ' במקום, כמובן, 18 רגל. וכך, כאשר הלהקה מתחילה בביצוע האפוס הדרואידי שלהם, לייב בפני קהל אמריקאי (שלמזלם אינו יודע מה זה בכלל סטונהנג') יורד לו ממרומי התפאורה המודל הקטנטן של אבני סטונהנג', בגודל 18 אינץ', כמבוקש. הם פוערים פיהם בתדהמה, ומנסים להמשיך בנגינה. אך, אויה! המשך השיר - לאחר סולו גיטרה ארוך במיוחד - מתאר כיצד "הילדים רוקדים לצלילי חלילים", ובהתאם, יוצאים אל הבמה זוג גמדים ורוקדים סביב המודל המיניאטורי של האבנים הענקיות, המונוליתיות. דייויד סיינט האבינס, הסולן, סיכם את ההופעה כך: "אני, לכשעצמי, לא חושב שהבעיה היתה שהלהקה ניגנה גרוע. אני חושב שהבעיה אולי היתה בכך שעל הבמה היה מונומנט של סטונהנג', שהיה בסכנת מעיכה על ידי גמד. מבינים? זה גרם להמעטה של הענקיות של האובייקט." "סטונהנג', שם השדים שוהים שם התנים חיים - והם עושים חיים באמת סטונהנג' שם גבר הוא גבר, והילדים רוקדים לצלילי חלילו של פאן סטונהנג' זהו מקום קסום, בו הירח עולה עם פרצוף של דרקון סטונהנג' שם שוכבות הבתולות ותפילותיהם של שטנים ממלאים את שמי החצות [וכעת, לקטע הרומנטי]: ואת, אהובתי, האם לא תקחי את ידי נחזור אחורה בזמן, לארץ המיסטית שם טיפות הטל בוכות והחתולים עושים "מיאו" אני אראה לך איך"

נייג'ל מנגן משהו רך ושקט בפסנתר

מרטי די-ברגי, הבמאי: זה יפה מאוד. נייג'ל: כן, אני משחק עם זה כבר כמה חודשים. מרטי: זה קצת שונה ממה שאתם מנגנים בדרך כלל. נייג'ל: זה חלק מטרילוגיה - טרילוגיה מוסיקלית שעליה אני עובד, במי במול, שהוא התו הכי עצוב שקיים, כנראה. אנשים פורצים מיד בבכי, כאשר הם שומעים אותה, ואני לא יודע למה. מרטי: זה מאוד נחמד. נייג'ל: כן, אתה יודע, זה רק כמה שורות פשוטות, הנקשרות זו בזו, אתה יודע - זה מאוד דומה ל... אני מאוד מושפע ממוצארט ובאך, והקטע הוא כאילו בין שני אלו: מאך, בעצם. זה כאילו... מארטי: איך אתה קורא לקטע? נייג'ל: "לקקי את משאבת האהבה שלי".

פסטיבל וודסטוק - בארבי כ"ס 7.12.05

ביום ד' 7.12.05 החל משעה 22:00 במועדון הבארבי כפר-סבא ישחזרו שבעה מלהקות הרוק הטובות בארץ את מיטב המוסיקה של פסטיבל "וודסטוק" המיתולוגי ואת רוח התקופה של סוף שנות השישים. האירוע יימשך מספר שעות ובמהלכו גם יוקרנו על מסך גדול קטעים מהפסטיבל המקורי. מופע חד-פעמי ומיוחד שאסור להחמיץ! רשימת המששתפים והמבצעים: 1. להקת "שליחי הבלוז" - "הדלתות" ו"לד זפלין". 2. שלמה מזרחי ולהקתו - ג'ימי הנדריקס. 3. להקת "הסיקסטיז" - "החיפושיות" ולהיטי שנות השישים. 4. הדרה לוין-ארדי ולהקתה - ג'אניס ג'ופלין. 5. להקת "גרוב בנד" - ג'ו קוקר. 6. דני שושן ו"המג'יק בלוז בנד" - רוק ובלוז קלאסי מהתקופה. 7. סיגל ולהקת "המלאקולות" - מופע פאנקי סול. מחיר הכרטיס לכל האירוע: 85 ש"ח בלבד. להזמנת מקומות מראש בטל': 03-5188123. לפרטים נוספים בטל': 050-4774247/2. ראה עלון מצורף.

סיגל והמלאקולות בהיינקן הבימה 20.12

להקת "סיגל והמלאקולות" במופע סול, Fאנק ורוק - קאוורים לאגדות הרוק ג'אניס ג'ופלין, "קווין", "בלונדי", "מארון-5" וחומרים מקוריים בהיינקן הבימה קלאב (רח' תרס"ט 2 ת"א) ביום שלישי 20.12.05 בשעה 22.30. מחיר כרטיס: 40 ש"ח. כרטיסים בהנחה של 10 ש"ח בטל': 0522725560. משתתפים: סיגל לייבוביץ', יוני ישראל, רמית סולימנוב וגיא דגן - שירה עדי הלל - גיטרה חשמלית תומר מאש - גיטרה בס עידן גרין - קלידים ישראל חדד - תופים

wommer

New member
עוד שבוע יהיה לי את הדיוידי

של הלייב8!!! איזה כיף לי... :)

היום בתפוז אנשים ../images/Emo150.gif

דמותה של מיקה שקד, בתו של דורון שקד מ"ערב ספורט" והתלמידה בעלת כשרון הנגינה בכיתה ט'8 בבית ספר ע''ש יצחק רבין, מתארחת הערב בפורום השמינייה בשעה 19:30. שרשרו שאלות בפורום כבר עכשיו!
ייעוץ חינוכי בפורום הפרעות קשב ADHD היום ובכל יום ב´ בשעה 22:30, דפנה זילבר ושמר ארזי ייעצו בפורום בנושאי עזרה לתלמידים עם הפרעת קשב במסגרת בית הספר. הם יענו על שאלות בנושאי לקויות למידה, דרכי הוראה, ובניית מערך תמיכה רב מימדי במסגרת בית הספר. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו
בית הבובות, סיפור הסינדרלה האמיתי של סצנת המוסיקה הישראלית, יגיעו הערב ב- 21:30 להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום בית הבובות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogTV

FuryUri

New member
רעין מגניב שראיתי באיזה פורום :

במקום שההודעות של תפוז סתם יהיו חסרות כל טעם וישקעו וככה תפוז סתם מודיעים- נעשה משהו מגניב שראיתי באיזה פורום: כל אחד כותב איזה שיר הוא שמע כשהוא ראה את ההודעה של תפוז אנשים :p נשמע לכם כיפי? בא לכם לעשות את זה? (אם זה רעיון מטומטם תסקלו אותי באבנים ותעלו אותי על המוקד ><) אני אתחיל- When the levee breaks- Led Zeppelin - בדיוק סיימתי את האלבום :p

Ivory Flower

New member
אני בעד!

Pink Floyd - Bike. גם אני בסוף האלבום :) גם ראיתי שבפורום אחר (משינה), כותבים מה כתוב להם בפרסומת האישית. לי כתוב: Ivory Flower, סקסססס...כל מה שחשוב לדעת.

למעלה