התגעגעתם אלי?

• פותח הנושא bioc1
  • פורסם בתאריך

bioc1

New member
../images/Emo32.gifהתגעגעתם אלי?

חזרתי מניו יורק לא מזמן... היה כיף באופן כללי. ניו יורק מיוחדת ויפה...היינו גם בניאגרה בוושינגטון, פילדלפיה ואטלנטיק סיטי שבועיים זה הרבה בשבילי...כבר רציתי לחזור לארץ וחוץ מזה נגמר לי הכסף יותר מהר מהמתוכנן...הייתי צריכה לבקש מאמא עוד 500 דולר כדי לשרוד... הכל מאוד יקר. הרבה יותר יקר מהארץ. ארוחה (שהיא לא במקדונלד ושאר רשתות מזון מהיר) של שניצל עם אורז עולה 20 דולר... בקבוק מים עלה לי 4 דולר במקרה הרע ו 1.5 דולר במקרה הטוב... עכשיו אני צריכה לוודא שיש לי עבודה לחזור אליה
כדי להחזיר חלק מהכסף בשורה התחתונה אני ממליצה ללכת לשם רק כשיש תקציב אחרת זה סתם מבאס...במיוחד אם רוצים לעשות שופינג למרות שלדעתי יש כמעט הכל בארץ ובמחירים זולים יותר. יש חדש בפורום?

ברוכה השבה!../images/Emo140.gif

מה חדש בפורום? אמממ... אמא של מג'נטית מתחתנת! ואני שואל, לפחות החתן ממשפחה טובה?

magenta73

New member
לגמרי.

הוא אפילו אמריקאי...
האמת, הוא היה היפי בעברו. אמיתי כזה. בשנות ה-60. היה בוודסטוק. עישן סמים קלים. חולה על רוק קלאסי. אחלה גבר :)

וולקאם../images/Emo24.gif

בתור אדם ששהה קצת בחו'ל הכל תלוי אם יודעים איפה מחפשים ואז אפשר למצוא דברים זולים, לפי מה שאת אומרת המצב הרבה הרבה יותר יקר מהטיול שאני עשיתי שם , חוצ מזה 2500(?!) $$$ לשבועיים זה יקרררר, כמה כיף הייתי עושה עם זה בתאילנד (הממ,רגע, בעצם עשיתי כבר)

bioc1

New member
איך הגעת ל 2500?

אמא נתנה לי 1450 והחזרתי לה 120 אה וגם החבר שילם על חלק מהדברים...יקר אבל עדיין לא 2500

bioc1

New member
טיסה לא אני שילמתי

ועלה 770 דולר לאדם התמונות אצלי במחשב. ברובן יצאתי נורא (כמו תמיד) אבל זה ח"ול וחייבים לצלם...

נו די, זה את תמיד אומרת

תעלי תמונות ותני לעם לשפוט, ולא צילמת "סתם" תמונות נוף? הרי לא חייבים אותך בכ-ל- תמונה:)

bioc1

New member
הנה בשבילך תמונות

מפלי הניאגרה - המפל בצד האמריקאי

bioc1

New member
CN

המבנה הגבוה ביותר בעולם. בניין ה CN בקנדה

למעלה