התגעגעתם אלי?

• פותח הנושא bioc1
  • פורסם בתאריך

טל קר

New member
לא שאי פעם כן הצלחת להבין,

או שהצלחת להפנים תיקון או הסבר, אבל אני מתכוונת לאלפים

איך אני אוהב שאת תמיד עצבנית

רבה עם אנשים ואחר כך הולכת להפגין כדי לבקש סולידריות והבנה

טל קר

New member
אני פשוט יודעת להבחין מתי זה גשם ומתי זה לא

ואין לי שום רצון בסולידריות והבנה עם שכמותך

טל קר

New member
וואלה, אני רואה שאני לא היחידה ששמה לב

לדמיון הרב בינך לבינו

טל נהיית ביישנית? לא ענית על השאלה

כשאת אומרת "שכמותך" בנימת הזלזול הרגילה אצלך הכוונה היא- בוגר אקדמיה אשכנזי חבר כבוד בפורום סינגלס קלאב צועד במצעד הגאווה או משהו אחר? (פרט)

זה לא הפריע לך עד עכשיו להעליב ולפגוע בא/נשים

למה שעכשיו זה יציק לך? אם התקנון זה מה שמגביל אותך אז אני פוטר אותך מלהתחשב בו אם מציק לך להגיד מה שבליבך בפרהסיה יש מסגרות יותר מצומצמות, דווקא להוציא את כל השנאה והמרירות שלך החוצה יכול להיות תהליך משחרר לשמור הכל בפנים זה לא בריא,כך אומרים, ובאמת שאני לא מבין מה קשה לענות על שאלה מאוד פשוטה אפילו ניסיתי לעזור ונתתי לך אפשרויות בחירה... נ.ב יש לי מתנה מניקו יפן בשבילך היא נראית לי מאוד מתאימה לך ============> יש לי גם מתנה תאילנדית אם את מעוניינת:)

באז באז

New member
אני מקווה שאת יושבת

לא זוכר איפה ראיתי בהתחלה שהיה רשום שהיו כמה מאות (או שזה היה בהקשר אחר בכלל?) אבל ראיתי באמת יותר מאוחר שבאמת היו 15-20 אלף...

באתר עיריית ת'א רשמו מאות אלפים

בשנים קודמות היו מאות אלפים או שבעירייה לא כל כך יודעים לספור או שהיתה ירידה חדה השנה.

מי שרצה להיראות ראו אותו טוב

את אדום ורד ראו את מרץ,ראו אנשים שהתרוצצו עם שלטי טרנסג'נדרס ראו טוב את הראלים ראו , גם מי שהגיעה עם נעלי פלטפורמה 20 אינץ' ראו אבל איפה היו ארגוני זב'ח?

bioc1

New member
נו טוב אז לא הייתי שם...

יש לי דברים יותר מעניינים וחשובים לעשות מאשר ללכת למצעדים מיותרים שתכליתם לעורר פרובוקציות

למעלה