ו

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif+../images/Emo207.gif

שחכתי להגיד שאח שלי ממש טיפש וכל היום מספר בדיחות על החמאס והחיזבללה והייתי צריכה לשמוע אותו חופר שעתיים במקלט עם חוסר בחמצן

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifמתוקה../images/Emo201.gif

אני אוהבת אותך
המצב פה באמת מאוד מלחיץ!!והאזעקה שהייתה לפני מספר שעות היתה עוד יותר מלחיצה!! בבוקר בכלל לא שמעתי את הבומים וכשהלכתי בדרך לבצפר שמעתי מלא אמבולנסים ומשטרות ואז חברה שלי אמרה לי שהיו בומים חזקים ואז התחלנו ללכת לכיוון בית הספר והמורות אמרו שנפלו קטיושות בנהריה וכברי ושהתבטלו הלימודים בבתי הספר ונלחצנו והתחלנו לרוץ את כל הדרך עד הבצפר וחברה שלי התחילה להלחץ ולבכות זה היה ממש מלחיץ באותו רגע המחשבה היחידה שעוברת לך בראש זה שרק לא תיפול לך קטיושה על הראש! ואז הגענו לבצפר היו איזה 30 ילדים פחות או יותר והורידו אותנו למקלטים והתקשרנו להורים ואז אחרי איזה שעה גירשו אותנו מהבצפר ממש ככה אמרו לנו כזה:"מה ההורים שלכם לא יכולים לבוא לקחת אתכם" [וההורים שלי נסעו לעבודה בחיפה,ולהורים של חברה שלי אין אוטו] וכל הילדים התחילו לצאת ,ואני וחברה שלי לא ידענו מה לעשות ורצנו לאיזה בלוק ואז ניסינו לתפוס איזה מונית וכל רגע אנחנו בודקות ומסתכלות על השמיים מה קורה שם ורואות מסוקים ורעשים מלחיצים.. בסוף התקשרתי לסבא שלי שיבוא לקחת אותנו ונסענו לקחת את סבתא שלי שתבוא אליי.ובדיוק לפני שבוע דודים שלי מבאר שבע באו אלינו ועכשיו הם היו צריכיפם לנסוע גם מפה לחולון:( עכשיו המצב נרגע אבל עדיין אי אפשר לדעת מתי ירו שוב

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאתל לא מבינה כמה בכו אצלינו...

ובכלל לא נתנו לנו לצאת מהבצפר עד שההורה לא בא ומראה את הפרצוף שלו למורה רק אז שיחררו. ולא הרשו לנו לנסוע עם הורים של חברים בכלל. ומללללאאאא בכו אצלינו. ממש מלא אבל. גם אני בכיתי אבל מרוב לחץ כי לא הצלחתי להשיג את ההורים שלי איזה שעה וחצי ואז עד שסוף סוף מצאתי קליטה ואמא שלי ענתה לי התפרקתי כבר והתחלתי לבכות. וגם נהייתי חיוורת ולפחות איזה חמישה אנשים שאלו אותי אם אני בסדר כי אני נראית כאילו אני עומדת להקיא ועוד שניה מתה. ועוד איזה ילד אחד בא לי כזה "את נראית מוזרה! את לא בוכה, את לא צועקת, את לא נראית לחוצה.... את סתם מוזרה כזאת" כשהלכנו למקלטים.... קיצר זה היה לא נורמאלי. ושיחקתי עם איליה 4 פעמים טאקי.
שזה חירפן אותי ואז הוא עוד רצה לשחק מונופול

גרבע

New member
../images/Emo105.gifגאש ../images/Emo2.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל אל תדאגי,לא יהיו עוד טילים הם אמרו שזה לא היה בכוונה
אין לכם לימודים עכשיו?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא היה בכוונה.... אעלק זה היה

2 בנהריה, אחד במצובה ועוד אחד בכרבי ואמרו שהיה גם בשלומי אבל לא בטוח... ואחרי זה הייתה גם עוד צפירה בנהריה אחריי שעתיים ואני לא יודעת אם נפל עוד, הראשון בנהריה נפל לייד בית אבות וזה באיזור הבית שלי. תאמת אנחנו לא לומדים בימי שישי בבצפר אבל יום ראשון נראה לי נחזור כרגיל כבר.. נראה מה יהיה
איך אפשר לשגר 4 טילים בלי כוונה
ואפילו לא באותו זמן, שניים היו אחד אחרי השני והשניים האחרים היו הרבה אחריהם.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifזהו...

אבל אני לא חושבת שזה יתפתח למשהו רציני..

../images/Emo94.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יאי מסכנה שלי \= את לא מבינה בבוקר שקמתי והתארגנתי לבצפר , אבא שלי אמר לי שנפלו 3 בנהרייה , ואני כזה : " יא נסטיה גרה בנהריה " וכל היום כזה התפללתי שלא קרה כלום
אני שמחה לדעת שאת בסדר

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifישר ששמעתי על זה היום בבוקר שלחתי לך ול..

ויאולטה , הודעה , אם אתן בסדר ><" ואת לא ענית לי עד 2 בערך (נראלי שזה היה 2 XD ).. ונבהלתי ! קיצר אני שמחה מאוד ששתיכן בסדר :] את וויאולטה מוזמנות אליי תמיד :) אני מקווה שהמלחמה המטומטמת הזאת תיגמר כמה שיותר...

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח איזה חמודה ../images/Emo9.gif

לא קיבלתי את ההודעה עד אחד כי הייתי במקלטים כל היום
יופי אני שומעת עכשיו מסוק עובר מעל הבית ><" זה כל היום ככה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

בדיוק היום שמעתי עלזה.. חברה שלי דיברה עם חברה שלה שאמרה שנפלה קטיושה ליד הבית שלה,יוו זה כזה מפחיד!! אני מקווה שהכל בסדר איתך וימשיך להיות
מתפללים שלא יקרה כלום
ושהמלחמה הזאת תיגמר אחת ולתמיד
אנחנו איתך
וכמובן עם כולם...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo201.gif שמעתי ../images/Emo7.gif

כזה בבוקר ישבתי באוטו עם האחים שלי ואבא שלי בדרך לבית הספר ואז אמרו בחדשות ש4 קטיושות נפלו בנהריה, הייתי בשוק כאילו איך הם הגיעו לשם ואז אבא שלי אמר לי שזה החיזבאלה .. בקיצור באותה שנייה שאמרו בנהריה חשבתי עלייך ועל ויאולטה ! וואי זה בטח ממש מלחיץ ! בדיוק אתמול עשיתי חיפוש להביא לילדי הדרום מלא דברים וכתבתי מכתב וזה .. בקיצור אם אתן רוצות לבוא להתארח אצלי, אתן יכולות בכיף ! ואני רצינית כי זה בטח היה ממש מלחיץ, ולא ידעתי שלא הייתה אזעקה !! הם אמורים להודיע על דבר כזה .. זה שיש שמירה ענקים בדרום זה לא אומר שבצפון לא צריכה להיות שמירה ! אני מקווה שהכל יהיה בסדר ועד אז אתן מוזמנות אליי !
ייאא אולי תבואו באמת ? יהיה כיף ! רגע יש לכן בית ספר ?!

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח כמה סימני קריאה ../images/Emo6.gif

לא הייתה אזעקה, אמרו שהייתה להם תקלה או משו.... חח תודה על ההזמנה אולי באמת נבוא כי אנחנו משועממות ומתנחלות
ויש לנו בצפר.. בינתיים חח מרוב הזמנות אנחנו צריכות כבר לתכנן לעצמינו רשימה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifייאא ייאא ייאא

אני מה זה אשמח אם תבואו ! תבואו גם לבית ספר שלי ותראו ערסים
חח סתםסתם .. אממ אממ יייאא איזה מגניב אם תבואו !
(חח אני כבר חושבת על מה יהיה שתבואו .. אם תבואו
)

למעלה