לא הבנתי
א אבודה פה New member 18/7/10 #69 מה לא ברור?? חח..סתםםם ככה זה כשכותבים מהפון.. הוא צינזר לי מילים.. אכתוב בהזדמנות םחשב נורמלי..
ח חצויה19 New member 18/7/10 #70 היא כתבה: "המקום שבו הכי פחות מרגישים את החורבן.. הייתי שם כמה פעמים ואני מתחרטת על זה...."
ח חצויה19 New member 18/7/10 #13 הנושא שהכי קל לריב עליו עם גברים זה מי יותר שווה הגבר או האישה?! אבל לובאלי להתעצבן .. מה שגם הרוב שערים פה כעת זה הגברים.. וכולם יהיו נגדי.... ואתם גם יותר חכמים אז תצליחו לתקוף אותי ואני אהיה בודדה וחלשה ועזובה ונטושה....
הנושא שהכי קל לריב עליו עם גברים זה מי יותר שווה הגבר או האישה?! אבל לובאלי להתעצבן .. מה שגם הרוב שערים פה כעת זה הגברים.. וכולם יהיו נגדי.... ואתם גם יותר חכמים אז תצליחו לתקוף אותי ואני אהיה בודדה וחלשה ועזובה ונטושה....
ח חצויה19 New member 18/7/10 #16 חח למה ילדה אובדת?! וטוב אז תתחיל לספר בשבחי הגברים.... זה ישר מרגיז אותי.. לשמוע בשבחיכם ישר יכול להעלות לי את הדם לראש.... ומוזר כי אני מתה על בנים.. וואי זה נשמע רע...
חח למה ילדה אובדת?! וטוב אז תתחיל לספר בשבחי הגברים.... זה ישר מרגיז אותי.. לשמוע בשבחיכם ישר יכול להעלות לי את הדם לראש.... ומוזר כי אני מתה על בנים.. וואי זה נשמע רע...
ח חצויה19 New member 18/7/10 #14 לובאלי סרט! ני לא חובבת סרטים ... אם כבר איזה סרט תקופתי.... אבל אין לי משו כזה שלא ראיתי....
ח חצויה19 New member 18/7/10 #19 לא רוצההההה אני רוצה לדבר עם אנשיםםם כבר שנתיים שאני לא רואה סרטים או סדרות... אלא רק סרטים מאוד מסוימים פעם ב.... אין לי סבלנות לזה.. יש לי קוצים נו
לא רוצההההה אני רוצה לדבר עם אנשיםםם כבר שנתיים שאני לא רואה סרטים או סדרות... אלא רק סרטים מאוד מסוימים פעם ב.... אין לי סבלנות לזה.. יש לי קוצים נו
א אבודה פה New member 18/7/10 #28 ששש... דברים כאלה לא אומרים בקול! זה יהרוס לך בשידוכים.../tapuzforum/images/Emo122.gif
ח חצויה19 New member 18/7/10 #33 יהרוס לי חיים שלמים לקחת מישו שפוי שאני לא כזאת- לא ככה?! עדיף לגלות מי אני שלא יצפה ממני ליותר מידי חח
יהרוס לי חיים שלמים לקחת מישו שפוי שאני לא כזאת- לא ככה?! עדיף לגלות מי אני שלא יצפה ממני ליותר מידי חח
ח חצויה19 New member 18/7/10 #20 חח קודם יצאתי לקיוסק מול הבית שלי... (עם חולצת פיג'י ששש) וקניתי נוקאווט ריבת חלב ועכשיו ני אוכלת את זה ופרינגלס ברביקיו....
חח קודם יצאתי לקיוסק מול הבית שלי... (עם חולצת פיג'י ששש) וקניתי נוקאווט ריבת חלב ועכשיו ני אוכלת את זה ופרינגלס ברביקיו....