חברתי

חצויה19

New member
נראלי שאני אהיה עייפה לפני

כי לוממש יש לי סבלנות אליהן... וגם.... אנחנו לא בני ברקיות שמנייעסות כל היום וכל הליל...

חצויה19

New member
חח דפקא

חברה באה אליי בשבת.. ריכלנו מספיק להיום... סיפרה לי שבבית ספר שמו מסכי פלזמה במקום הלוחות מודעות!!! חצופים!!!!! משכללים את המקום דווקא אחרי שאני מסיימת!!!!! תחשבי איזה קטעים.. בנות לוקחות כסאות במסדרונות ויושבות מול המסכים חח אין אין על המקום הזה!!! גאה שאני צאצאית שלהם!!

אהה...

אצלנו זה כבר היה קיים שנים... המסך הטלוויזיוני,שמודיע על אירועים..מאורסות..וכו..

חצויה19

New member
אמממ....

לוידעת איך זה.. היא אמרה לי שיש כמה כאלה 2 בכל קומה.. ולא רק מאורסות.. כל מיני תמונות ומצגות.. מלא פלזמות!! והביה"ס שלנו הכי משוכלל!!!!!!!!! והמנהל הכי מתוק... וואי וואי כמה ריכלנו.. היא סיפרה לי על מישי בשכבה שלי שראש ישיבת חברון התקשר להציע לה פעמיים שידוך.... ראש הישיבה בכבודו!!! מדהים כמה שהבחורה מושלמת! בסוף התארסה עם מישו מישיבה אחרת חח

חצויה19

New member
חח... כן היא מזה הדליקה אותי

ועכשיו בונים עוד קומה... איך בא לי לחזור לכיתה ט' (א' סמינר.. חח)

חצויה19

New member
אממ טוב אז לי'

כן י' וואי איזה צחוקים היה בי' די די די אני מתגעגעת לזההההההה כל היום יושבים מתחת לפרגולה... משתזפות לנו בשמש בורחות מוקדם.. עושות טיולים בעיר.... חוזרות עם שקיות של קניות די די איזה כיף להתרפק על הזכרונות... מי לעזאזאל רוצה חתונה וגברים? אני רוצה שידור חוזר לתיכון!!!!!!

סבבה ל י` אבל באמצע השנה

יאו הכי כייף בעולם היה בתיכון...באמת באלי לחזור!כמה בלאגן עשינו...

חצויה19

New member
אני אפילו לוזוכרת את ט'

י' ני זוכרת קצת... אני רק זוכרת שהשתגענוווו היינו נכנסות לארונות במסדרונות.. שיגענו מורות עשינו משבאלנוו דווקא בט' אני זוכרת שבתחילת שנה העפנו מטוסים בשיעור פיזיקה משעמם אחד.. חחחח די אני לא אשכח את זה.. ועדיין לא ממש הכרנו אחת ת'שניה... וואייי ופעם מישי פתחה בחדר מעבדה את הטוש על הבוקר והיתה הצפה בכיתה.. גם בט' חחח מסכן המנהל... ראה כוכבים מאיתנוו....

חח...מופרעת!

יאו היה באמת כייף בלי דאגות בלי עבודה רק לעשות כמה בלאגן שאפשר...ולברוח כל היום ולפחד פחד מות מהמנהל...היה טוב!!בטח בהתנהגות ההית מקבלת טעון שיפור..חח..

חצויה19

New member
דווקא לא

הייתי מהתחמניות שמתכננות ונותנות ללוזריותת לבצע כדי שהן ידפקו ואז שתופסים אותנו אנחנו משחקות אותה התמימות חח סתם... היינו נכנסות כולן למנהל ותמיד היתה את המפגרת שהיתה עונה לו במקום לשתוק... חחח דיי היה מזה קטעים.. אני חושבת עכשיו על הפחד מהמנהל זו היתה הרגשה כאילו לא נקום מחר בבוקר.. בעיקר בקטעים שתפסו פלאפונים...

יאו אני גרתי בחדר של המנהל

איזה מפחיד הוא היה!!!כן החוכמה היא לתת לו לצעוק ולא להגיב עד שהוא מתפוצץ ומעיף אותך מהחדר...יאו זה צחוקים...

חצויה19

New member
המנהל שלנו

דווקא בכלל לא צעק.... הוא נשמה טובה!!! כולן מעריצות אותו!!! אבל העיר לפעמים.... כי היה צריך או נתן עונשים דוגמאת לעשות בוחן על פרק במסילת ישרים וכד'.. חח

איזה כייף לכם!

שלנו סובל מהתפרציות עצבים...יאו איזה צעקות איזה טונים אין דברים כאלה!! היה מכריח בנות להלשין על חברות שלהם...יאו סיוט!

חצויה19

New member
באמת סיוט

נראה לך שאם היה לי בעל עכשיו היה יותר מעניין? אוף!!! זהו!! למשל ברגעים כאלה הייתי רוצה להיות נשואה!! לפחות היה איתי מישהו ער (כי ברור שלא הייתי נותנת לו לישון) והיינו נוסעים עם האופנוע שלנו (כי חייב שיהיה לנו אופנוע!!!) לים.... סתם לסיבוב ליילי כזה.. די די די.... תסדרו לי מישו עם רישיון על אופנוע.. אבל בלי קעקועים!!!!!!

חח..את הורגת אותי לפעמים מצחוק

את כמו ילד קטן שרוצה משהו....אופנוע?? חח..לא רכב??אני יסדר לך מישהו!

למעלה