חג מולד שמח לכולם!

Got XD

New member
אני רוצה סופגניית שוקולד. ;;

למה אין 'טל בייגלס' בחיפה? עבור סופגניית השוקולד שלהם (זו עם המקופלת מלמעלה. ;;), הייתי חורגת ממנהגי לא לקנות במקומות כאלה, אפילו.

הו, לא ידעתי שיש להם סופגניות

אבל גם אין טל בייגלס ביבנה (החור שאני גר בו) :-\ אין כאלו סופגניות במקומות אחרים ?

Got XD

New member
יאללהיאללה,

את נוסעת ב-'מטרופולין'/'קונקס' לתל אביב בפחות מעשרה שקלים לכיוון נסיעה. ול'קונקס' עוד יש כרטיסיות. ;; קשים חיי החיפאים- 'רכבת ישראל' רוצה מאיתנו 45 ש"ח לנסיעה הלוך חזור לחור המעופש הזה הקרוי תל אביב, ו-'אגד' 39.10 בלבד להלוך חזור (תקולל, קוד 14). אבל מכיוון שאני תחמנית זה עולה לי פחות (ואם לא- תמיד ישנם הטרמפים וחירוף נפשי בכבישי ישראל). אעע, ואין לי מושג לגביי הסופגניות ביבנה. זה רציני חור. X: למרות שהמפעל של 'בן אנד ג'ריס' נמצא ביבנה (וגם הכור ליד סורק. *שורקת בתמימות*).

והקשר הוא ?

רק אמרתי שגם כאן אין טל בייגלס, וכמובן שאני לא אסע לת"א בשביל זה חוץ מזה, אני בכלל נוסע באוטו בד"כ

Got XD

New member
גם אני לא אסע לתל אביב בשביל זה,

מה אתה יודע. O: וזו סתם הייתה התמרמרות קטנה על מחירי התחבורה הציבורית. מותר לי, גם בתגובה להודעה שלך. :>

כן. אני מצטרף.

היתה לי חברה מהקריות, ולסוע אליה היה מלא כסף, 64 שקל הלוך חזור ברכבת ובאוטובוס זה לא היה יוצא הרבה יותר זול, אז אם כבר, שיהיה נוח

Got XD

New member
אוטובוס זה אחלה.

פחות אנשים, מושבים מרווחים, מגיע בזמן-יוצא בזמן, לא נתקע לרוב באמצע לפרק זמן לא ידוע (>.>), ולא דחוס עד אימה בימי ראשון בבוקר וחמישי אחה"צ-ערב, בניגוד ל'רכבת ישראל', אהובתי לשעבר (בגדתי בה עם 'אגד'. X:), וגם אפשר לנסות ולעבוד על הנהג כדי להשיג כרטיס נוער. מי צריך יותר? :>>> החסרון היחיד הוא העדר השירותים, באמא'שלי. P:

כל אחד ודעתו

איחורים - באמת הרכבת על הפנים אבל גם אגד מאחרים אני נוסע באוטובוסים הרבה אני שונא את זה הם עושים לי בחילה רובם רכבת זה יציב, ובד"כ גם אין לי בעיות של מושבים אבל זה לא כזה משנה

T a M a R a 2

New member
Marry Chrismucka ../images/Emo139.gif ../images/Emo138.gif

או איך שלא כותבים "כריסמוקה"... נו טוב.. אז אני מושפעת מthe o.c... זה כבר אבוד אצלי

juggernaut

New member
מצחיק

שבפורום בישראל אומרים בכותרת חג מולד שמח ולא חנוכה שמח הרי שניהם מתחילים היום...(נר ראשון הערב) ואח"כ אומרים שהנוער לא שומר על מסורת ובלה בלה בלה.

זו בדיוק הכוונה

הרי אף אחד כאן לא חוגג קריסמס נראה לי.. זה עושה את זה מגניב ומשעשע חנוכה שמח זה סתם מעפן כי זה עוד חג כמו פסח וסוכות לא מיוחד בכל אופן, אני לא דתי, כך שמבחינתי להגיד חנוכה שמח וקריסמס שמח זה אותו דבר אז כמו שאמרו מעלי - חנוכריסמס שמח

למעלה