חג מולד שמח לכולם!

תיקון

לגבי השואה - שקרוב ללביהם של כמעט כולם (כולל אותי), ושלא כולל דת בתוכו (נס כד השמן?)

ALiCiA SpInNeT

New member
טוב, מצטערת

הכוונה שלי הייתה הבנה בסיסית של למה אתה נגד, כנראה נכנסתי עמוק מידיי. לא רוצה להתכסח איתך על ענייני דת, תעשה מה שטוב לך- ואני תמיד אוכל להגיד לך מה טוב בעיניי

נפלא ../images/Emo13.gif

וזוהי לא התכחסות אני מקווה, אני מעדיף להיות בדיון אני לא בנאדם רע עם שיניים גדולות כמו בפרסומת של האבא המכה

school stil sux

New member
זה לא קרייסטמס

אתם לא חוגגים את הולדת ישו אתם חוגגים שנה חדשה . גם לא סילבסטר.

במקרה הזה לא

כמעט אף אחד לא חוגג בכלל את הקריסמס את חנוכה כן - היום מתחיל חנוכה הרי, ואת התחלת השנה החדשה כן - בלילה לפני ה1.1, אבל אני לא חושב שיש פה כמעט אנשים עם עץ אשוח קישוטים מתנות וכל זה. על סילבסטר יש כבר שרשור - כאן באמת חוגגים את התחחלת השנה החדשה.

Science Fiction

New member
חג מולד נעים, ../images/Emo119.gif

חנוכה שמח, שנה-אזרחית טובה, חג קורבנות מייסר, גאד בלס אמריקה אנד לונג ליב דה קווין!

חג קורבנות מייסר ?

זה אמור להיות הסילבסטר ? אגב, אף פעם לא הבנתי את: "גאד בלס אמריקה אנד לונג ליב דה קווין!" הרי המלכה הכוונה למלכת אנגליה אני משער, והאמריקאים לא אוהבים את האנגלים.. טוב נו, שיהיה

Science Fiction

New member
חג הקורבנות המוסלמי. ../images/Emo119.gif

האמריקאים כן אוהבים את הבריטים *-* כווווווווווולם אוהבים את הבריטים!

noname202

New member
נראה שפה בפורום הרבה אוהבים אותם

דווקא...או את הבריטיות
תסתכלו בשרשור פרק ב' של המשחק תפקידים..

juggernaut

New member
../images/Emo6.gif

אתה מסטול כרגע שילבת 2 משפטים שלא קשורים בכלל אחד לשני. God bless america. - משפט אחד. אולי התבלבלתי בגלל שיש סרט עם כריס רוק שיש משפט שחוזר על עצמו דיי הרבה: God bless america - and no place else. long live the queen - ממש, אבל ממש אין קשר לארה"ב... ואם מישהו אמר את זה - הרי שזה היה בהומור.

היתה מילת חיבור and בין המשפטים

ולכן הסקתי שזה אמור להיות קשור אחד בשני, ובצדק (מבחינה דקדוקית לפחות)

למעלה