חג שמח

Mayoosh5

New member
אם הבנתי נכון...../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

זאת התמונה: והתמונה עצמה נמצאת כאן
מקווה שעזרתי
מאיה

Mayoosh5

New member
אין בעד מה../images/Emo25.gif ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

דרך אגב, איך קוראים לך?

Mayoosh5

New member
פירסמתי ב...|סו]גניה|../images/Emo138.gif

קומונות שאני בהם: פרויקט מסלול, הישרדות, כוססי ציפורניים. פורומים שקשורים לערוץ 3 או לטופ מודל: ערוץ 3 (
),דוגמנות, אגזיט פורום שסתם עברתי בו אז כבר פירסמתי: ארץ נהדרת מה איתכם?

Fergie7

New member
../images/Emo207.gifעוזבת.

לאילת, לשלושה ימים, למחנה אימונים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gifחג שמח../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג?יאפ :) יש בו חופש
אוהב סופגניות? מאוד! ומה עם לביבות?גם יצא לך כבר לאכול אחד משניהם?הרבה סופגניות אוהב להדליק נרות עם המשפחה?זה נחמד ^^ מאמין שנס חנוכה יקרה לך?לא יודע:p יש תכנונים לחופש?כן,הרבה. מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה)עזריאלי בעיקר :p חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף?להיות מתחת לפוך עם שתייה חמה מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?איכס קרמבו!ברור שגלידה! מים- בגשם או בים?בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?לא יודע היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?מה זה לא!$@#^%$ אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה?איך החורף באירופה?
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?בבוקר לרוב רע אח"כ טוב כי אני שונאלקום מהמיטה שקר יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת?ברור שלהשאר במיטה שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר?פיצה קאסה,מקדונלדס והמוקרם של אמא
לא יכול לבחור ג'מפ פוד או אוכל ביתי?אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך?מוקרם
מאכל שבחיים לא תאכל?אני בעיקרון יאכל הכל אבל אני שונא כבד הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב?טוסט [?] מקפיד על סדר יומי באכילה?חחחחחחחחחח הכי לא! פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד?הרבה/= מה זה ג'מפ?ג'אנק!:p

אני../images/Emo70.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? מאודד אוהב סופגניות?גם מאוד
ומה עם לביבות?פחות...:-S יצא לך כבר לאכול אחד משניהם?סופגניות, כבר 2
אוהב להדליק נרות עם המשפחה?לפעמיים
מאמין שנס חנוכה יקרה לך?אמןןןן יש נס שאני מחכהלו קוצר רוח... יש תכנונים לחופש?לא לכל החופש מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) - מבחנים...בעעע חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף?להתכרבל מתחת לפוך עם החבר שאין לי
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?קרמבו וגלידה
מים- בגשם או בים?בים... סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?כיפ
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?ממש לא. אני מחכה שהחופש יגמר... אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה?אם כבר חורף אז עד הסוף
עם שלג
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?רעעע יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת?תלוי לאיפה לצאת ועם מי... שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? אמממ...קצת מכל דבר
ג'מפ פוד או אוכל ביתי?אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך?שקשוקה ותפוח אדמה מוקרם מאכל שבחיים לא תאכל?דגיםםםםם:-S הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב?אטריות וביצה...חח
מקפיד על סדר יומי באכילה?ממש לא...ואני יודעת שזה גרוע... פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד?חודש... להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף?להיראות כמו דוגמנית
לא אנורקסית!!!
ירדן

Miss Cute

New member
סתאם כי משעמם לי ../images/Emo3.gif

אוהבים את החג? כן אוהב סופגניות? כן ומה עם לביבות? גם כן יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? כן אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן מאמין שנס חנוכה יקרה לך? לא יש תכנונים לחופש? לא מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) להתכונן למבחן. שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? הגשם. מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? את שניהם. מים- בגשם או בים? שניהם. סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל. היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? אולי. אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? כמו באירופה. כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? מצברוח טוב. יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? להישאר במיטה עם שתייה חמה. שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? פיצה ואוכל של אמא. ג'נק פוד או אוכל ביתי? אוכל ביתי ופיצה מאכל שאף פעם לא ימאס לך? פיצה. מאכל שבחיים לא תאכל? טונה, חצילים... כל דבר שנראה כמו מה שהחתולה שלי הקיאה. הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? כלום. מקפיד על סדר יומי באכילה? לא. פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? פעם בשבוע... אולי פעמיים. להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? אני אוכלת מה שאני אוהבת אבל לא בהגזמה.

Mp3 GiRl

New member
איזה תמונה חמודה=]../images/Emo190.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? יאפ אוהב סופגניות? יאפ ומה עם לביבות? יאפ יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? נופ אוהב להדליק נרות עם המשפחה? יאפ מאמין שנס חנוכה יקרה לך? נופ יש תכנונים לחופש? נממ.. לא ממש מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) כה,ש"ב חג שמח טנקס גם לך ^^ שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? גשם מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? בגשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? יאפ אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? חורף כמו באירופה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? מצב רוח טוב יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? לצאת שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? בישולים של אמא ג'מפ פוד או אוכל ביתי? ג'מפ פוד:-ג'מפ פוד
זה חדש מאכל שאף פעם לא ימאס לך? שוקולד מאכל שבחיים לא תאכל? הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? חביתה?? מקפיד על סדר יומי באכילה? יאפ פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? כמעט כל יום להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? להראות כמו דוגמנית בלה בלה פאקין בלה.. חג שמח לכולם =] ^^

JULI4561

New member
עווווונה ../images/Emo23.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? כן יש חופש
אוהב סופגניות?
ומה עם לביבות?
יצא לך כבר לאכול אחד משניהם?
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן זה נחמד .. מאמין שנס חנוכה יקרה לך? אה ..
יש תכנונים לחופש? המווווווון מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) כן כן יש הרבה דברים לבצפר
חג שמח
שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? אממ שקר בחוץ ולך חם :] מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? בים דרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? תלוי איך זה נראה :] היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לאאאא אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? החורף שלנו סבבה ! כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? אממ האמת שהדבר היחידי שאני חשובת עליו בבוקר זה כמה שאני עייפה
יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? ברור שלהשאר בבית .. למרות שהרבה מהפעמים אני יוצאת
שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? הפיצה,הבורגר והאוכל סיני של אמא
ג'מפ פוד או אוכל ביתי? אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך? מילקי ! מאכל שבחיים לא תאכל? אבודקו :/ הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? חחח טוסט זה נחשב?! מקפיד על סדר יומי באכילה? אממ תלוי מתי פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? אממ לעיתים רחוקות להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאכול בלי סוף !
[איזה שמנהה חחחחחח]

למעלה