חג שמח

Xx Pinki xX

New member
חג שמחח ../images/Emo13.gif

אנלי כח להדגיש,באמאשלכם. קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג?: בטח.חופש ^^ אוהב סופגניות?:עם שוקולד. ומה עם לביבות?:ככה. יצא לך כבר לאכול אחד משניהם?:בטח. אוהב להדליק נרות עם המשפחה?:כן
מאמין שנס חנוכה יקרה לך?:דה,ברור. יש תכנונים לחופש?:לא ממש P: מחויבויות לחופש?:כלום
,אבל יש אחרי החופש מבחן במת' וצריך להתכונן וכאלה P: שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף?:הבגדים הרבה יותר יפים מהבגדים של הקיץ P: מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?:גלידה. מים- בגשם או בים?:ים. סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?:מסורבל. היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?:ממשממשממש לא. אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה?:לא אוהבת חורף. כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?:זה עושה לי ללבוש מעיל ואני שונאת את זה. יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת?:בבית
שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר?:אמא.דה. ג'אנק פוד או אוכל ביתי?:ביתי
מאכל שאף פעם לא ימאס לך?:אוריאו? מאכל שבחיים לא תאכל?:אוכל נא. הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב?:אני יודעת לעשות מלא דברים טוב.יש לי פסטה אחת החזקות D: מקפיד על סדר יומי באכילה?:לא? פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'אנק פוד?:כול שבוע הרבה פעמים D: להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף?:לאכול נורמאלי?

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאניאניאני D:

קודם כל חנוכה בפתח אז:
אוהבים את החג? אמ... כן. החג מביא איתו חמימות נעימה כזאת. :]
אוהב סופגניות? יש מישהו שלא? :O מה שכן, אני נמנעת מהן בכל מחיר. :/
ומה עם לביבות? אףפעםאףפעם בחיים לא אכלתי X:
יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? סופגניה. הפעם הראשונה והיחידה בחג הזה.
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? לא.
מאמין שנס חנוכה יקרה לך? לא @@;
יש תכנונים לחופש? לפגוש אנשים וללכת למחזמר היפה והחיה [אל תרדו עלי
זאת אמורה להיות הצגה טובה בהפקה של דיסני
]
מחויבויות לחופש? וואו יש כלכך הרבה. אני צריכה להתקדם שני שלבים בעבודה של ספרות מוגבר, עבודה בחינוך תעבורתי, שיעורים באלגברה ועבודה בלשון. בטח שכחתי משהו
חג שמח
שאלון חורף:
מה הכי כיף בחורף? כלום!!!!
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה.
מים- בגשם או בים? בים!
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? ~הכי~ מסורבל.
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? אה?
אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? אני לא אוהבת חורף בכלל. אומנם אין פה חורף רציני כמו באירופה אבל הקור הזה הורג אותי... =[ [אתם בטח תגידו שעדיין חם אבל לי קר!]
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? רערערערע. =[
יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? להישאר.
שאלון אוכל:
פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? כלום :/
ג'מפ פוד או אוכל ביתי? ~ג'מפ~ פוד?
בכל אופן, כלום.
מאכל שאף פעם לא ימאס לך? ><
מאכל שבחיים לא תאכל? וואו. רוב הדברים שכל בנאדם נורמלי אוכל אני לא אוכל בחיים. וגם לא בשר.
הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? כל מה שצריך להכניס למיקורגל XD
מקפיד על סדר יומי באכילה? כן. זה לא קשה במיוחד בתחשב ב"מגוון" הרחב...
פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? שוב, ~ג'מפ~ פוד? כאילו, מוקפץ? אף פעם לא אכלתי.
להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לוותרלוותרלוותרלוותר.

Fergie7

New member
חזרתי מאילת D:

היה כיף באימונים, התאמנו סיביבות ה4 שעות ביום, והיה מגניב.

JULI4561

New member
יופי ../images/Emo24.gif שמחה שנהנית../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

L U Z I A

New member
אויש אני כזאת מפגרת../images/Emo6.gif

כתבתי לך תעשי חיים כשכבר חזרת
בכגל אופן, מגניב שנהנית

כריות ודוגמניות ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים חלומות מתוקים יותר? אתם מוזמנים היום לסדנה להכנת כרית מטלאים שתעלה בפורום אומנות שימושית ב-19:00 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=505
נערת פורום דוגמנות 2006 פורום דוגמנות מזמין אתכם לבחור את נערת השנה של הפורום לשנת 2006. הזוכה בתחרות תזכה בלא פחות מאשר בוק מקצועי בשווי 3500 ₪ באדיבות צלם האופנה רפאל בן דור! אז למה את מחכה? הרשמי לתחרות כבר עכשיו, ואולי את תהיי הזוכה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=91025922
מגשימים חלומות בפורום למען הקהילה: אם יש לכם סיפור מיוחד על ילד או ילדה מיוחדים שיש להם חלום, הכנסו לקישור, ואולי נעזור לכם להגשים להם אותו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=90995487
זו השנה הרביעית שפורום אלאניס מוריסט מקיים את "טקס פרסי אלאניס מוריסט" אתם מוזמנים להצביע גם השנה בקטגוריות השונות. התוצאות יחשפו בתחילת שנת 2007. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=432&msgid=90677281
בפורום אומנות שימושית מגרשים את החושך, בעזרת יצירתיות ודימיון! מגוון עבודות מוארות ומאירות של חברי הפורום נמצאות בקישור, הכנסו עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=505&msgid=90970598 Flix מחלק לכם 2000 ₪ כל שבוע! מבצע הסוכנים של FLIX יצא לדרך - כל אחד יכול לזכות ב-2000 ₪ כל יום שלישי. איך? כמה? למה? הכי פשוט: הכנסו לכאן והבינו http://www.flix.co.il/tapuz/2000 בהצלחה!

סתם עונה...

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? כן אוהב סופגניות? כן מאוד אבל חבל שזה מאוד משמין ומה עם לביבות? טעיםם יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? כן אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן מאמין שנס חנוכה יקרה לך? כן כבר קרה לי יש תכנונים לחופש? לא.. מחויבויות לחופש? לאא חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? לראות סרט בדי וי די, מתחת לשמיכת פוף עם שוקו חם/פופקורן מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כיףף היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? כבר גרתי והיה מאוד כיף! אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? חורף כמו באירופה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? ככה ככה יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? להישאר במיטה עם תריסים פתוחים שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? פיצה ג'מפ פוד או אוכל ביתי? אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך? פיצה מאכל שבחיים לא תאכל? פאי תפוחים הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? פסטה (?!) מקפיד על סדר יומי באכילה? לא פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? כמעט ולא זה מגעיל אותי להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לראות כמו דוגמנית אבל לאכול במידה

עונה

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? בטח אוהבת סופגניות? בטח ומה עם לביבות? לא ממש יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? אכן אוהבת להדליק נרות עם המשפחה? זה נחמד מאמין שנס חנוכה יקרה לך? חח לא יש תכנונים לחופש? כן מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) בצער רב וביגון קודר כן=\ חג שמח תודה=]] שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? לראות סרטים מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? מממ אנגליה נחשבת?!כי לא עד כדי קר שם (נכון?!) חחח אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? חורף כמו באירופה!! כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? ממ אני מניחה שטוב יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? תלוי לאן שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? האממ או אמא או המבורגר ג'מפ פוד או אוכל ביתי?אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך? שוקולד מאכל שבחיים לא תאכל? קוויאר הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? תפוחי אדמה בתנור מקפיד על סדר יומי באכילה? לא ממש פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? ממ פעם בהרבה זמן להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לוותר חחח

נו שיהיה

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? כן אוהב סופגניות? כן ומה עם לביבות? כן יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? כן אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן מאמין שנס חנוכה יקרה לך? אמן
יש תכנונים לחופש? יש מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) לצערי חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? יומולדת מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? גשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? חורף כמו באירופה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? טוב יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? במיטה שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? אמא ג'מפ פוד או אוכל ביתי? אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך? לא'דעת מאכל שבחיים לא תאכל? נוור סיי נוור הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? חביתה מקפיד על סדר יומי באכילה? בערך.. פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? לא סופרת להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לא'דעת

../images/Emo13.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? ככה ככה אוהב סופגניות? לא ומה עם לביבות? כן יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? כן אוהב להדליק נרות עם המשפחה? לא מאמין שנס חנוכה יקרה לך? לא יש תכנונים לחופש? לא מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) עבודה בפאב חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? להירטב מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? גשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? כן אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? כמו אירופה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? טוב יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? לצאת שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? בורגר ג'מפ פוד או אוכל ביתי? בורגר מאכל שאף פעם לא ימאס לך? סלט טוב מאכל שבחיים לא תאכל? אממ אני אוכלת הכל הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? ספגטי ולזניה מקפיד על סדר יומי באכילה? לא פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? זה משתנה מאוד, אני יכולה לא לאכול כמה חודשים ואני יכולה לאכול יום אחרי יום להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאכול עד גבול מסויים, אבל כמובן להנות מזה.

E d e n7

New member
אוייישש....חחח

אוהבים את החג?כן אוהב סופגניות?כןן ומה עם לביבות?גםם יצא לך כבר לאכול אחד משניהם?כןןן יש תכנונים לחופש?לא לעשות כלום מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה)ישששש ויש חג שמח תודה =] שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? שלג אבל אין פההה :( מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?גלידה דאא מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?כיף היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?לא אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה?כמו באירופה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?זה לא ממש משפיע עליו יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת?להישאר עם שוקו =] שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר?פיצה פיצה ג'מפ פוד או אוכל ביתי?ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך?חסההה מאכל שבחיים לא תאכל?כבד הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב?פאי תפוחים
מקפיד על סדר יומי באכילה?אפשר להגיד פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? זה לא ג'נק פוד?...או שיצאתי הבלה עכשיו?...חוח להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאאא בד"כ אני שמה סימנים אבל אין לי כוחח....סליחה

למעלה