חג שמח

mikmikonet

New member
איזה שאלון כייפייייייי ../images/Emo99.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז:
אוהבים את החג? הכי שבעולם
אוהב סופגניות?
ומה עם לביבות? גם!!!
יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? סופגניות
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? מאד
מאמין שנס חנוכה יקרה לך? הלוואי.
יש תכנונים לחופש? יש ויש
מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) בטח, אבל ניקח את זה בסבבה חג שמח!
שאלון חורף:
מה הכי כיף בחורף? הכל!!!!!!!!!!111
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? שניהם מדהימים
מים- בגשם או בים? גשם.
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כייף! בעיקר כשהם מעוצבים ויפים
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?
לא, כי גם קיץ זה נחמד לפעמים.
אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? ניסחתם את זה מעולה, אני רוצה חורף-חורף. החורף פה הוא עלוב
מצער אותי שאין אצלנו שלג ואפילו כמעט לא גשם. זה היה יכול להיות ממש כייף אם חנוכה היה מזוהה אצלנו עם שלג וחורף כמו שחג המולד מזוהה ככה.
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? הכי טוב בעולם
יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? שתייה חמה בבית
שאלון אוכל:
פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? אוכל סיני
ג'אנק פוד או אוכל ביתי? ביתי כמובן
מאכל שאף פעם לא ימאס לך? לא עולה לי עכשיו
מאכל שבחיים לא תאכל? לא כשר
הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? חביתה
מקפיד על סדר יומי באכילה? לעיתים
פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'אנק פוד? היום אכלתי שתי פיצות, אבל בדר"כ ממש לעיתים רחוקות. אוכלת בריא רוב הזמן.
להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לא להגזים באוכל, ולאהוב את עצמך

הממ למרות שאני לא מהפורום

היתפתתי לענות. בתקווה שמותר
(וקים היא היפייבוריטית שלי
) קודם כל חנוכה בפתח אז:
אוהבים את החג? מאוד אוהב סופגניות? כן ומה עם לביבות? גם יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? לא. אבל בקרוב מאוד
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כבר לא מאמין שנס חנוכה יקרה לך? לא
יש תכנונים לחופש? כן. הכל בעזרת ה' מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה): עבודה בהיסטוריה אבל מי מיתכוונת לעשות
שאלון חורף:
מה הכי כיף בחורף? הגשם. הקור
הרעמים
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?
מים- בגשם או בים? בגשם סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא. יש לי כח סבל אבל לא עד כדי כך אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? כמו באירופה
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? מצב רוח טווב מאוד אפילו יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? להישאר במיטה שאלון אוכל:
פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר?
למרות שאין על האוכל של אמא
ג'אנק פוד או אוכל ביתי? ג'אנק פוד מאכל שאף פעם לא ימאס לך? פלאפל מאכל שבחיים לא תאכל?
חזיר בלעט הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? פסטה מקפיד על סדר יומי באכילה? כן פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'אנק פוד? כמעט כל שבוע להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאכול. אבל בלי להגזים חז שמח לכולם

Fergie7

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo226.gif../images/Emo136.gif אוו שאלון משעשע.

קודם כל חנוכה בפתח אז:
אוהבים את החג? לא מועיל ולא מזיק. העיקר שיש חופש.
אוהב סופגניות? לא.
ומה עם לביבות? לא.
יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? ת'אמת סופגניות פיציות כאלה שהכינו לנו בטיול XD
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן, יענו אני היחידה שמדליקה, להורים לא אכפת, ואני סתם נהנת.
מאמין שנס חנוכה יקרה לך? לא.
יש תכנונים לחופש? א י ל ת. או יה בייבי
מחנה אימונים...
מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) עבודת על מהפיכה כלשהיא לאנגלית, ו2 מבחנים.
חג שמח תודה, גם לך
שאלון חורף:
מה הכי כיף בחורף? כלום.
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה קרמבו, כל כך סקס.
מים- בגשם או בים? אוך שאלה מכשילה, אני שונאת ים, אבל גשם יותר.
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל.
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? חלילה. אני רוצה לגור בארץ שטופת שמש.
אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? רצוי בלי חורף בכלל.
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?מצברוח חרא. ובטח מרוב המזל רע שיש לי, אני ילך ברחוב, המטרייה תתהפך, אני אפול לשלולית, באותה שניה בדיוק תעבור משאית וכל המים ישפכו עליי, וכולם יסתכלו.
יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? בבית!
שאלון אוכל:
פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? פיצה ואוכל סיני!!!! האוכל האהוב עליי.
ג'מפ פוד או אוכל ביתי? ג'אנק פוד, אני מכורה!
מאכל שאף פעם לא ימאס לך? שניצלנוים, פיצה, נודלס.
מאכל שבחיים לא תאכל? מוח של חיה? XD
הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? תיאוריתית אני ממש אהורני, לבשל? אולי ספגטי?
מקפיד על סדר יומי באכילה? לא.
פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? הרבה
להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאכול בלי סוף ולהיראות כמו דומגנית על. חג שמח רבותיי D:

נקודונת

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo113.gif../images/Emo84.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז:
אוהבים את החג? מאוד! אוהב סופגניות? כמובן
ומה עם לביבות? האמת שלא ממש. יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? לא
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן. מאמין שנס חנוכה יקרה לך? לא..
יש תכנונים לחופש? חזרות, השלמות שיעורי פיתוח קול, תרגילים בתפאורה ו.. אה, כן, חזרות. מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) מבחנים.
שאלון חורף:
מה הכי כיף בחורף? הכל! גשם, קר, קרמבו, פוך, שוקו חם - הכל! מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? זה קשה. אני לא יכולה לבחור!
מים- בגשם או בים? בגשם!
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כייף היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? או, כן. אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? חורף כמו באירופה. כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? האמת, זה נחמד אבל זה לא משפיע על המצברוח שלי עד כדי כך. יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? להישאר במיטה עם שוקו חם..
שאלון אוכל:
פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? בישולים של אמא ג'אנק פוד או אוכל ביתי? אוכל ביתי מאכל שאף פעם לא ימאס לך? פסטה
מאכל שבחיים לא תאכל? בשר (אני צמחונית) הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? פסטה
מקפיד על סדר יומי באכילה? ככה-ככה. בדרך כלל כן. פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'אנק פוד? לא יודעת.. לא הרבה.

SummerNightCity

New member
חג שמח ../images/Emo137.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? בהחלט אוהב סופגניות? האמת שלא ומה עם לביבות? לא יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? לא אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן, אווירה משפחתית :) מאמין שנס חנוכה יקרה לך? הלוואי ? יש תכנונים לחופש? יותר מדי מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה)
שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? להיות מתחת לפוך מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה, לא מתה על קרמבו מים- בגשם או בים? בים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל, אבל סוודרים עצומים בלי ריץ' רץ' זה
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לא לגור, לבקר אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? מספיק ככה כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? זה עושה לי "שיט, בטח קר" יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? ברור שלישון שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? במקרים כאלו נראלי שבישולים של אמא ג'מפ פוד או אוכל ביתי? סנדביץ' מאיפשהו מאכל שאף פעם לא ימאס לך? סנדביץ' מאכל שבחיים לא תאכל? מלא הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? כדורי שוקולד, ואני בספק אם עדיין מקפיד על סדר יומי באכילה?
פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? לא יודעת להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאכול בלי סוף

Mayoosh5

New member
עונה../images/Emo9.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? ברור!
אוהב סופגניות? כע. ומה עם לביבות? כע. יצא לך כבר לאכול אחד משניהם?כע. אוהב להדליק נרות עם המשפחה? לפעמים..
מאמין שנס חנוכה יקרה לך?לא
יש תכנונים לחופש?לישון
מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה)תודה לאל, אין
חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? שיש לי יומולדת
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה?גלידה בקיץ, קרמבו בחורף
מים- בגשם או בים?גשם
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל?בבית-כיף, בחוץ-מסורבל..
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו?מממ..לא יודעת, תלוי... אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה?כנ"ל כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום?רע רע רע למרות שאני אוהבת ת'חורף...דיכאון
יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת?להישאר! ברור!
שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר?
ג'נק פוד או אוכל ביתי?תלוי מתי.. מאכל שאף פעם לא ימאס לך?שוקולד
ובשר מאכל שבחיים לא תאכל?חצילים הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב?פנקייק וופל בלגי
מקפיד על סדר יומי באכילה?כעע פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד?חודש בערך.. להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף?לאכול בלי סוף!!! אני לא שמנה בכלל, מה אכפת לי?

Sahar 11

New member
גברת סהר עונה ../images/Emo3.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז:
אוהבים את החג? יאפ אוהב סופגניות? כל כך
ומה עם לביבות? לא משהו יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? סופגניות!! אוהב להדליק נרות עם המשפחה? כן, זה נחמד מאמין שנס חנוכה יקרה לך? ממש לא יש תכנונים לחופש? יאססס, סוף סוף חופש מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) אממ עבודה
שאלון חורף:
מה הכי כיף בחורף? לישון במיטה
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? גלידה מים- בגשם או בים? ים סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? מסורבל!!! היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? מה פתאום אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? הייתי רוצה לראות מידי פעם לבן בחוץ
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? זה עושה לי חשק לא לצאת מהבית יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? במיטה
שאלון אוכל:
פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? פיצה, בורגר וסיני ביחד ג'מפ פוד או אוכל ביתי? ג'אנק פוד מאכל שאף פעם לא ימאס לך? כל מה שבארומה!! במיוחד הסנדביץ' מאכל שבחיים לא תאכל? הרבה הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? טוסט מקפיד על סדר יומי באכילה? ממש לא פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? בזמן האחרון זה לעיתים קרובות להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? להראות כמו דוגמנית אבל לא לוותר על האוכל

Sahar 11

New member
מצידי הכל ../images/Emo99.gif

אבל אני בעיקר אוהבת סנדביץ' חלומי

L U Z I A

New member
יאי שאלון כיפי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

קודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? הכי
אוהב סופגניות? ברור
ומה עם לביבות? גם
יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? סופגניות. כבר שתיים
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? מאוד
זה משפחתי כזה
מאמין שנס חנוכה יקרה לך? מקווה שהוא יקרה. אבל עזבו אתכם פח שמן, רוצה דברים רציניים
יש תכנונים לחופש? הרבה שיעורי מחולקודם כל חנוכה בפתח אז: אוהבים את החג? הכי
אוהב סופגניות? ברור
ומה עם לביבות? גם
יצא לך כבר לאכול אחד משניהם? סופגניות. כבר שתיים
אוהב להדליק נרות עם המשפחה? מאוד
זה משפחתי כזה
מאמין שנס חנוכה יקרה לך? מקווה שהוא יקרה. אבל עזבו אתכם פח שמן, רוצה דברים רציניים
יש תכנונים לחופש? הרבה שיעורי מחול
מחויבויות לחופש? (עבודות לבית ספר, מבחנים, מקום עבודה) כמובן שכן. אבל רק כמה עמודים באנגלית
איזה מורים חמודים
חג שמח שאלון חורף: מה הכי כיף בחורף? הכל
מה את יותר אוהבת- קרמבו או גלידה? ב ר ו ר שקרמבו
מים- בגשם או בים? בגשם כמובן
סוודרים ומעילים רכים זה כיף או מסורבל? כיף :) בעיקר סוודרים נעימים ויפים
היית רוצה לגור בארץ קרה שבה הקיץ הוא כמו החורף שלנו? לונדון
אוהבים את החורף שלנו או רוצים חורף כמו באירופה? אין כמו החורף באירופה
כשאת קמה בבוקר ורואה שבחוץ אפור ויורד גשם, זה עושה לך מצברוח טוב או רע למשך היום? זה הופך את היום שלי לטוב פי עשר
יורד גשם בחוץ וקר- להישאר במיטה עם שתיה חמה או להעדיף לצאת? להישאר במיטה ולהתכרבל עם ספר טוב
שאלון אוכל: פיצה, בורגר, אוכל סיני ובישולים של אמא לבחירתך- מה תבחר? בישולים של אמא
ג'מפ פוד או אוכל ביתי? אוכל ביתי
מאכל שאף פעם לא ימאס לך? מאכל שבחיים לא תאכל? הדבר שאתה יודע לבשל הכי טוב? חביתה?
ושניצלוןנים במיקרו
מקפיד על סדר יומי באכילה? באופן שטחי, לא משטרת אוכל פעם בכמה זמן אתה אוכל ג'מפ פוד? האמת היא שהרבה זמן לא אכלתי. אגב, זה ג'אנק פוד ולא ג'מפ
להראות כמו דוגמניות על ולוותר על התענוג שבאוכל או לאכול בלי סוף? לאכול במידה
חנוכה שמח אהוביי

למעלה