אני כמעט לא שומע רדיו יש לי רק דברים מסויימים: יום יום נתן זהבי <א,ב,ד> וארא"ל סגל שהוא בשאר הימים <ג,ה> ברדיו ללא הפסקה 103 אף אם בין 11-14 יום שישי ב16-19 לא עוברים את ה90 עם שמעון סופר ברדיו 90אמצע הדרך אף אם וביום שבת רוני ידידיה בקשות מאזינים ושירים נדירים בין 12-14 ב88 אף אם. חוץ מזה כלום אולי לפעמים ירון אשבל קצת בין 14-15 שהוא בעצם מתחיל מ12-15 ברדיוס 100 אף אם אבל מתנגש בתוכנית היומית של זהבי שאני מאוד אוהב זה החדשות שלי חוץ מזה לא רואה חדשות כמעט כלום. אז אתם מבינים שאני לא בוק של שום תחנה ולא שומע כמעט כלום יש לי דברים מאוד מסויימים חוץ מזה אני מנגן את השירים שאני אוהב בנגן וזהו הכי טוב.
ביום שני 06\8\28 בשעה 21.30 תשודר בערוץ 8 בהוט כבלים תכנית מדע חדשה שהפיקה ה B.B.C - בשם: '' אפקט העמעום '' ( או באנגלית - '' Global Dimming '' ) בנושא מחקר חדשני הלוקח בחשבון נתונים אקולוגיים חדשים המשפיעים באופן ישיר על חישובי חומרת אפקט החממה. בתכנית זו מגיעים למסקנה ברורה, כי לאחר אסונות טבע קשים ורבים שמצפים לנו בעשורים הקרובים, בעוד כ - 100 שנה הטמפרטורות על פני כדור-הארץ תגענה ל - 10 מעלות צלזיוס יותר מאשר הן כיום. מה שיגרום להתחממות של האוקיינוסים עד לנקודה שבה ישתחררו כמויות עצומות של גזים רעילים תת קרקעיים שחבויים מתחתיהם אל האטמוספרה. גזים אלה יהרגו מייד כל צורת חיים שזקוקה לחמצן בכדי להתקיים. וכי יש בידי האנושות רק 20 שנה בכדי לנסות ולשנות את המצב לפני שהוא יהיה בלתי הפיך ויביא לסוף החיים כפי שאנו מכירים אותם על פני כדור-הארץ. אנא פרסמו את מועד השידור על גלי האתר. חשוב מאוד! נא לצפות. למאמר המלא מתאריך 06\8\20 http://www.shmone.co.il/forums/ /showmsg.asp?forumId=46
אנטי רדיו <במידה וקיים כזה> כי אני מבין היחידים וחבל שכך שיודע להפריד בין חפץ דומם לאנשים ורדיו זה חפץ דומם שמשדר אותות קול לבן אדם. גם אתה השדרנים של קקל"צ אני אוהב כי אני בטוח שמאחורי הגניבה שלהם הם אנשים טובים.
של יגאל עמיר אני ממליץ לך מתי שאת בעצבים או רוצה לקלל מישהו שם את פורקת חופשי על השרץ הקטן ואז תוך שניה את רואה איזה 15 בהמות עושים לו חומת מגן וניהים אדומים מזעם. כיף כיף להרגיז את הכהניסטים הפסיכים האלה.
אני באמת כבר לא מבינה אותך.. כן אני שומעת גלגל"צ 7\24,אני מכירה את כל שדרנים ואת כל התוכניות ובדיוק באיזה שעה כל תוכנית. אז יודע מה? אני מכורה אבל יותר מזה אני מכורה גאה. אז אולי פשוט תקבל את העובדה העצובה(?) הזו ותלך ותנסה להוציא אנשים מהתמכרויות קצת יותר רציניות...סמים למשל..
עייפתי מהניסיונות להבין בכלל את גלעד, שיעשה מה שבא לו, הפסקתי להתייחס אליו ולהודעותיו כאן, הן אף פעם לא קשורות לגלגלצ ואם כן, אז זה רק כדי לפגוע בגלגלצ, אז ויתרתי, פשוט עזבי, אטאט הוא ייעלם...
``הכל יכול לקרות``. גם הוא נכתב והולחן ע``י אביבוש, אבל שלא כמו שיר ההקאות-אותו אהבתי מהשמיעה הראשונה. הרבה יותר מתאים לה... חפשו תשיר במהלך היום! בסינגלס, ועוד 47 פעמים במהלך היום...