חוויות מהופעות, הודעות צומי של

tkuihehr

New member
גם קרן פלס ומירי מסיקה

קרן היתה עם איתי במקום הראשון ,ובול אז הוציאה את "אם אלה החיים" כשאיה כורם היתה מקום ראשון עם קיץ היא הוציאה את שיר אהבה פשוט שכבש גם את המקום הראשון, ואת קליפה היא הוציאה בכלל חודשיים אחרי, אף פעם לא היה לאיה כורם 3 שירים במצעד, המקסימום היה 2 [מה שקורה עכשיו לאביב גפן, והדורבנים, ובטח עוד כמה במצעד של השבוע]...

tkuihehr

New member
אה, ובמקרה שלהם

זה אותו סוכן, אז יכול להיות שככה הוא עושה [גם אביב גפן הוציא 5 סינגלים ב3-4 חודשים, זה הרבה מדי גם, אבל תודו שהשיטה הזאת שווה בשבילנו, אנחנו רק מרוויחים בה]

limors2

Active member
אוווההההה, עברי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

זה ממילא אוף
זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי! ו-וואו
קודם כל- הדבר אולי הכי מלהיב- עמדתי בשורה הראשונה. מול הבמה. מטר וחצי מעברי. כמעט באמצע השורה! וזה היה ממש ממש שווה וראיתי הכל
והוא הסתכל עלי הרבה דווקא ב2 השירים שלא הכרתי תמילים טוב
אבל וואו
הופעה פשוט מדהימה
והוא מדהים
וצרחית כמו משוגעת ואני ממש צרודה
ובא לי שוב
זאת התמונה האהובה עלי

limors2

Active member
הגיטריסט ששכחתי את שמו../images/Emo54.gif

כה חמוד
והיו קטעים שבהיתי בתאווה בידיו המנגנות ורציתי גם

tkuihehr

New member
עברייייייי ../images/Emo99.gif האאאאאאאאאאאאאאא

שווה לך לאללה, הרווחת ובענק, מעניין מתי ייצא לי להיות בעוד איזה הופעה שלו, ממש בא לי...

limors2

Active member
../images/Emo32.gifחוויות מהופעות, הודעות צומי של

תפוז ועוד דברים נחמדים כאלה- לכאן!

tkuihehr

New member
אולי זה רק אני אבל

יש כאן רק הודעת צומי אחת של תפוז! כשבדר"כ לשרשורי אוף משורשרים איזה 4-5 כאלה! [אהבתי אבל את הכינוי הכולל "הודעות צומי של תפוז" לכל ה"תפוז אנשים מודיע" ו"הנהלת הפורומים"]

limors2

Active member
הקדמתי את זמני!../images/Emo54.gif

מחר תהיה עוד אחת, ביום אח"כ עוד אחת, ואח"כ השרשור כבר לא יקפוץ

גלעד2211

New member
חבל שאתם לא מקבלים דיעה אחרת וישר

חושבים שאני נגדכם כי אתם טועים כולנו בני אדם גם עם לפי דעתי אתם טועים זה עדיין לא אומר שאני נגדכם או משהו אני נגד התחנה זה הכל. וכאן אי אפשר לדבר על דברים אחרים חוץ משאקירה או שיר שהתנגן לו בקקל"צ וחבל זה פורום גדול ואפשר לפתח בו עוד נושאים כמו מוזיקה שלא קשורה למה שנוגן בתחנה או סתם תוכניות טלוויזיה למה בפורומים של תחנות אחרות זה אפשר ופה יש דיקטטורה שמדברים רק על שאקירה ואיזה שיר שודר או מה שקשור לתחנה? למשל בפורום רדיוס יש רק 2 תוכניות פוליטיקה בשבת אבל מדברים שם גם על זה למרות שזו תחנת מוזיקה ומדברים על כל דבר אפילו על זוג שנפגש משם ועומד להתחתן. אבל אני בטוח ולא מתרגש מזה שעם הייתה יוצאת מכאן חתונה עדיין לא הייתם אומרים על זה מילה וממשיכים לדבר על הקקל"צ הזה. אפשר להנמיך את האובססיה הלא שפויה הזאת לפחות כאן וליצור פורום שיהיה נחמד לכולם להכנס אולי אפילו גם לכאלה שלא מאזינים לתחנה הזו <לשימחתי> שאולי בהמשך הם כן יהיה חלק מהמאזינים של התחנה <לצערי>. תחזשבו על זה קצת.

RJlake

New member
אבל מה הטעם בלעשות זאת?

אני שואלת ברצינות עכשיו. אנסה להסביר לך בצורה יפה ונחמדה את השתלשלות הדברים ובוא תנסה להפנים בבקשה
זהו פורום גלגל"צ - כלומר פורום שמיועד לדיבורים על התחנה(נכון דיבורים רעים מתקבלים בעוינות מסיבה שדי ברורה אבל מתקבלים בסופו של דבר). המטרה שלנו פה היא לפתח דיונים ושרשורים על תוכניות בתחנה,שדרנים ודברים שקשורים לתחנה בכל דרך שהיא. כמובן שאפשר גם לכתוב הודעות שלאו דווקא מתקשרות לגלגל"צ ואפשר לראות זאת בשרשורי האופ הרבים הנמצאים בפורום. אבל העובדה שזהו פורום גדול לא אומרת שצריך למלא אותו בסתם שרשורים לא קשורים כי בשביל זה קיים הצ'אט של הפורום וכמו שאמרתי, גם שרשורי האופ הרבים.. כי זה כמו שאני אפתח חנות בגדים ואז פתאום באמצע החנות אני אפתח דוכן פלאפל שלא קשור לכלום וסתם עושה ריח מסריח של שמן.
אז אני מקווה שתחשוב על מה שאמרתי ותסיק מסקנות ואולי נוכל להפסיק לטחון את הנושא הזה.

tkuihehr

New member
אני מסכים

ומוסיף: הפורום גדול, זה נכון, ומטרתו היא אחת: גלגלצ. היום יש לכל נושא פורום, בא לך לדבר על רדיו בכלל, יש לך פורום רדיו, בא לך לדבר על הופעות יש לך פורום הופעות לכל אמן שתרצה, בא לך לדבר על 90FM ו100FM [תחנות סבבה לגמרי] ,תמצא את הפורום המתאים, ואם אין אז אולי אתה תרים את הכפפה ותקים? מותר לך להגיד הכל, אבל ברור שאתה בא מראש נגד, ואת זה אפשר לומר ולראות כל פעם שקוראים איך אתה מתייחס לפורום, אז אם בא לך לקרוא לגלגלצ קקלצ, זה מראה על רצון לפגוע ולהציק, אז אנא ממך, דיי. תודה. מותר להעיר הערות בונות וקשורות, אבל איזה הערות בונות יש בלקרוא לגלגלצ קקה? הא? מאוד בונה, מאוד בוגר... לילה באמת טוב שיהיה לך, ותחזור להנות מהרדיו שלך, איזה תחנה שתחפוץ, ותן לנו להנות מהתחנות שלנו, אוקיי? אתה רוצה להצטרף? בכיף? אבל אל תעמיס בסתם הודעות שאתה יודע ושברור לך שיוציאו אותנו מדעתנו. ליל מנוחה... תתעורר ותחשוב על זה...

גלעד2211

New member
חבל מאוד

שרק מי ששומע קקל"צ הוא מתקבל בפורום הזה אבל מי ששומע תחנה אחרת וסתם רוצה לדבר כאן על דברים לא יכול. וגם אני קורא לתחנה הזו קקל"צ כמו שאתה יכול לקרוא סתם לדוגמא לרשת ג' רשת כימל <שזה אגב נכון את רשת ג' צריך לסגור אין איזה משהו מיוחד שם שתחנה אחרת לא משדרת וגם הם חיים ממשלם המיסים ועוד משדרים פרסומות>. רק מי שאוהב את התחנה מקובל כאן אבל מי שלא ורוצה לדבר על דברים אחרים ולעשות את ההפרדה בין התחנה לאנשים לא מתקבל. עצוב מאוד איך תחנה סך כולה תחנה משפיעה על אנשים בצורה קיצונית כזאת שאפילו בני אדם לא רואים מולם.

RJlake

New member
אבל זה לא פורום תמיכה או פורום

קישקושים. אתה בכוח מסרב להבין זאת?
בשביל סתם נושאים יש שרשורים מיוחדים ואני מרגישה כמו תוכי שאני כל הזמן חוזרת על זה. אתה רוצה לדבר על דיסק טוב שקנית לאחרונה? מתקבל, אבל תעשה את זה בצורה ראויה ולא דרך הצפה של הפורום. אז בוא תתעלה על עצמך טיפה ותנסה להבין זאת ותפסיק לנסות לשנות את פניו של הפורום כי זה באמת לא נחוץ ומציק. ובקשר לרשת ג' אני אפילו לא אגיב

למעלה