פעם לא אהבתי את אביבוש,היום זה שונה אני עכשיו ממש מעריכה את המוזיקה שלו..!
ג גינגימניה New member 20/8/06 #22 פעם לא אהבתי את אביבוש,היום זה שונה אני עכשיו ממש מעריכה את המוזיקה שלו..!
S Swimmer2love New member 20/8/06 #23 איך היה בהופעה של אביב? צריך להיות אחד הטובים.... אחותי הייתה בהופעה שלו לפני חודשיים והיא כ"כ נהנתה!
איך היה בהופעה של אביב? צריך להיות אחד הטובים.... אחותי הייתה בהופעה שלו לפני חודשיים והיא כ"כ נהנתה!
A a b u y a New member 20/8/06 #37 יש לו שירים טובים../images/Emo45.gif הוא כותב מעולה, מלחין טוב והכל, אבל כל התפאורה מסביב לא נועמת לי
יש לו שירים טובים../images/Emo45.gif הוא כותב מעולה, מלחין טוב והכל, אבל כל התפאורה מסביב לא נועמת לי
S S m e l l y Cat New member 20/8/06 #38 לונכון הוא בכלל לא מוזר!!!! הוא בן אדם ממש ממש נחמד ורגיל[ואני פגשתי אותו ].
R RJlake New member 20/8/06 #39 הוא באמת מאוד נחמד ורגיל! הוא היה ממש קושקושון בהופעה וכל הזמן חייך ואמר דברים נחמדים. אבל יש אנשים שיכולים לתפוס אותו כסוג של פריק בגלל הלבוש והאיפור שלדעתי זה בולשיט אבל בסדר כל אחד ואיך שהוא רואה אותו ויש עכשיו את מיליארד טועים
הוא באמת מאוד נחמד ורגיל! הוא היה ממש קושקושון בהופעה וכל הזמן חייך ואמר דברים נחמדים. אבל יש אנשים שיכולים לתפוס אותו כסוג של פריק בגלל הלבוש והאיפור שלדעתי זה בולשיט אבל בסדר כל אחד ואיך שהוא רואה אותו ויש עכשיו את מיליארד טועים
L limors2 Active member 21/8/06 #47 נכון../images/Emo2.gif יש לי תמונה../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif
R RJlake New member 20/8/06 #18 והנה הוא בדיוק מושמע בבחירות../images/Emo13.gif והוא באמת טוב! והקול שלה שונה אבל מה הקטע להוציא חדש שבדיוק הראשון שלך נכנס למקום הראשון...מזכיר לי את איה קורן וההשתלטות שלה על המצעד עם איזה 3 שירים
והנה הוא בדיוק מושמע בבחירות../images/Emo13.gif והוא באמת טוב! והקול שלה שונה אבל מה הקטע להוציא חדש שבדיוק הראשון שלך נכנס למקום הראשון...מזכיר לי את איה קורן וההשתלטות שלה על המצעד עם איזה 3 שירים