חוויות מהופעות, הודעות צומי של

גלעד2211

New member
בוודאי שלא תגיב

כי אתה יודע טוב מאוד שרדיו לב המדינה 91 אף אם משדר מוזיקה ישראלית כל היום ושם בכיס הקטן את מה שרשת ג' שחיה מחשבון משלם המיסים ועוד משדרת פרסומות משרת! אז לא צריך רשת ג' ואם רשת ג' הייתה ממשיכה בקונספט של אז של לועזי וישראלי גם הייתי בעד לסגור כי היום יש כל כך הרבה תחנות שמספקות את זה שלא צריך עוד מעמסה על חשבון משלם המיסים אבל אז מה היה לנו במוזיקה? רק 100 שזה היה קול השלום של אייבי נתן <שלא יודע עם הוא חיי היום אשמח לדעת מה איתו> והיה את רשת ג' אלו האופציות שהיו לנו במוזיקה להוציא כמה פירטיות שכבר לא זוכר והן החזיקו מעמד בקושי חודש/חודשיים. אז דיי להגן על תחנות שחיות על חשבון משלם המיסים ונותנות מה שתחנות אחרות שכן נלחמות על קיומן ולא דרך הכיס של משלם המיסים נותנות.

RJlake

New member
מי מגן מי?

התכוונתי שאני לא אגיב להצעה הילדותית והפתטית שלך לאיך לקרוא לתחנה. מי מקשיב בכלל לרשת ג'?

RJlake

New member
לא הבנתי את השאלה ../images/Emo12.gifולהבא

זה מקשיבה, תודה

מה הטעם בלהסביר לו?../images/Emo19.gif

אני שואל ברצינות עכשיו. הוא חי בסרט, הוא לא יצא ממנו, הוא לא יקשיב לך, זה לא אכפת לו, הוא לא ישנה ת'עמדה שלו, במיוחד ככי הוא נהנה מהמריבות שלו, והוא קרצייה מפגרת, אז למה לנסות אפילו להסביר לו שוב ושוב ושוב ושוב?

עורוס

New member
נהריינים, מי היה אתמול בטורו? ../images/Emo3.gif

הייתה הופעה ממש טובה!!! הרג אותי הקטע שהצל זרק את המגבת שלו ואף אחד לא רצה לתפוס
ואם כבר הצל, כשהם שרו את "קבל" אז כל פעם שהוא שר את המילה "קבל" החברים שלי ואני צעקנו לצל "שמן"
זה היה נחמד. ואהבתי גם את איך שאיציק שמלי צינזר את "צינגלה"
בקיצור, היה 10. נקווה שגם ביום חמישי יהיה אותו דבר עם היהודים

tkuihehr

New member
כן, היה גדול!!

אהבתי גם איך שהם מתחו בסוף עד שהם שרו את ילד רחוב. היתה הופעה באמת טובה. הייתי בטוח שהוא ישיר רק שירים חדשים מהאלבום החדש, כאלו שאני לא אכיר, אבל לא, הם שרו שירים מכל הזמנים והכרתי את כולם, ושרתי איתם הכל ורקדתי וקפצתי וצעקתי, היה ממש טוב. הם גם הרביצו הופעה די ארוכה, עברה את השעה, אז היה שווה. יום חמישי צריך להיות אש עם היהודים, ברור שאני בא, מי עוד בא? את היהודים אני לא מפסיד, ולא כמו אתמול שהגענו על שהתחיל, ליהודים אנחנו מגיעים שעה קודם. אותם אנחנו ממש אוהבים... ולגבי היום, שרית חדד, שווה ללכת? שירים של הנרי ועברי!, אבל בשביל 3 שירים שאני אוהב ,שווה ללכת [מצד שאני אין לי מה לעשות חוץ מלהיות כאן לשרשור סינגלס]...

למעלה