חולות נצלשי"ם אתן, הא?

m o r 1 0 2

New member
בוט,את ענקית../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

חיכיתי להודעה הזאת.... אני מצטערת כ"כ שאני אפעם לא קוראת את הפיק שלך... פשוט לא רציתי שיהיה לי פערים בין הפרקים.... ספוסוף היום אני אתחיל לקרוא,מקווה לסיים הכל
ואת הפרקים שפירסמת בפורום אני יגיב על הכל
תודה

GuitarSoundGirl

New member
יש לי שאלה

בגלל שרק לפני כמה ימים נרשמתי לפורום אז רציתי לקרוא את הסיפור מהתחלה אממ יש לך מושג איפה הפרק הראשון?

butbut

New member
XD כן-פירסמתי את זה בהודעה מעל התגובה שלך:]

זה ב
ו
כזה:]

butbut

New member
תחכיXD ..עכשיו אני שותה תה:]]XDD

בדיוק עוד 10-15 דקות זה יתפרסם, כנראה[אם לא יעיפו אותי מהמחשב שאני עכשיו עליו-כי הוא הכי מהיר...ואם יעיפו אז אני אהיה במחשב עם הדיליי=\] XDD

עכשיו את שותה תה?!

את שותה תה בזמן שיש כאן איזה 20 בנות שנשארו ערות רק בשביל לקרוא את הפיק שלך בוט! מצאת לעצמך זמן לשתות תה גמכן נסחפתי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סתםסתם בוט אני צוחקת - תשתי ת'תה שלך
אבל מהרררר!
רק תיזהרי לא לשרוף את הלשון

kelly7i

New member
יופי בת-אל אני יצטרך לחכות כבר למחר><

נכנסתי לאמבטיה-לא היה, יצאתי- לא היה סיימתי להתלבבש-לא היה סיימית להסתרק-לא היה[!]
יש לי לקום מחר ב-6 ורבע[!!] מתי שאבא שלי הולך לעבודה בתל אביב אז הוא לוקח אותי ואת חברה שלי שנסתובב, אולי אני ימצא בגדים או משו ואני צריכה לישון! ובגלל שלא פרסמת עד עכשיו אני לא יכוהל לחכות יותר, וצריכה לישון בלי לקרוא >< לא יכולת לשתות+לפרסם? או קודם לפרסם?? רעת לב!

butbut

New member
>< סורי בובה-אם זה היה תלוי בי הייתי כבר מעלה

אבל השרת של תפוז לא עלה לי במשך 15 או 20 דקות>< אני ריעננתי כול שנייה!

yaelsee

New member
עדיין מחכה

אמא פה לידי ואם היא תראה שאני הוכלת לישון מאוחר מדיי (טוב נו, היא לא יודעת על העובדה שהלכתי לישון כל יום ב 4 בבוקר בשבוע האחרון XD) אז היא תכעס.
ורק תזכורת שאני עדיין... מחכה.

את לא יודעת כמה אני מחכה לזה..

בזמן האחרון הדבר היחידי שטוב לי בחיים הוא הסיפורים של כמה בנות פה הסיפורים משכיחים ממני את כל הצרות לרבע שעה חצי שעה ועושים לי טוב. אני התמכרתי לסיפור שלך מהרגע הראשון אני מחכה שתשמי כבר אין לי סבלנות.. ובקשר להודעה הראשונה של השרשור.. גם אני רוצה חיבוק רע לי אפשר?

הידד קיבלתיי חיבוקקקק

XDDD תודה בוטיי(זה בסדר שאני אקרא לך ככה?אני מוסיפה לכל ייצור שקיים את האות י' XD) מתי את מפרסמת את הפיק?3> דרך הגב(או הבטן) קוראים לי דקל

butbut

New member
חח בטח שאת יכולה -יש לך שם יפה:]]דקל=]

עכשיו אני מפרסמת:]

Dirty wings2

New member
אפשר גם חיבוק?../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

כ"כ רע לי.בחיים לא היה לי רע כמו עכשיו

למעלה