חולות נצלשי"ם אתן, הא?

L D N

New member
../images/Emo215.gif גמני דיברתי איתם! ../images/Emo99.gif

תאכלס יש עכשיו עוד כרטיסים שהם הוסיפו וזה מזה במחיר מצחיק, כאילו מקסימום 20 פאונד. לאיזה הופעות את הולכת?

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifוואי! מה לא ידעת../images/Emo2.gif

הם היו פה כבר 3 פעמים, הם גם חילקו לנו את הדיסקים שלהם חינם ועשו איתנו 'לילה לבן' בכינרת

yael0000

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo211.gif

מצטערת אבל כשריאתי את זה בעמוד הראשי של תפוז, תרגעו תחת ההגדרה של הפורום. כמעט הייתי על הרצפה כי הרי ברור , אמורה להיות להפ הופעה בוומבלי אבל מה זה וומבלי לעומת ישראל. בכל מקרה אני הולכת על זה שמקפליי יבואו לאר ביום שהפילים הורודים ילמדו לעוף

butbut

New member
XD כולן כאן ציניות מרוב יאוש-לא מתוקה זה לא

נכון..במיוחד משום שמקפליי לא מתכננים סיבובי הופעות באירופה לשנה הקרובה. :]

OneStepCloser

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gifכולן לפה../images/Emo6.gif../images/Emo37.gif../images/Emo36.gif

לפני איזה שבוע וחצי ראיתי את הדיוידי של וונדרלנד.. ואז כשראיתי מאחורי הקלעים, נחשו מה גיליתי?
הארי וטום לא באמת מתנשקים.. ויש זכוכית בניהם.. רואים את השתקפותו של הארי
והיום אמרתי לחברה שלי... ואז היא בדקה ואמרה שאני צודקת
.. אז זה לא היה רק בדימיון שלי ^^ נמנמ.. זהו.. רק רציתי לידע אתכן חחחח

OneStepCloser

New member
נראה לי שזה מדוקומנטרי של הארי..

אבל נראה לי שאפשר לראות את זה רק באיכות טובה... את רואה ביוטוב?

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אפשר לחשוב איזו נשיקה זו הייתה XDDD

כולה שפתיים אטומות לחולטין ומשורבבות~ ~הערה לא קשורה~ יאאאאאאאאאאאאאא ממורי לי בלייב מהדיסק זה מממממממממש יפה!!!!!!!!!!!!! *מתלהבת* שיוציאו אלבום לייב P:

loli kiss

New member
../images/Emo207.gif יש לי שאלה די דחופה..

אני רוצה להזמין את הDVD של הGH מאמזון.. והבעיה זה שפירסמו כאן כל מיני עידכונים לגביו ולא ממש הבנתי מה יש בו חוץ מההופעה (כי מישהי אמרה פה באחד העידכונים שיש גם ת'קליפים שלהם עד היום ועוד קטע דקומנטרי ועוד כל מיני) .. באמזון לא רשום שומדבר על זה.. מי שיודעת בבקשה שתגיד לי .. זה ממש דחוף :/

למעלה