חולות נצלשי"ם אתן, הא?

m i c k e y 15

New member
+ראיתי רק עכשיו את הגירסה האקוסטית של THNL

וחייבת לומר שאני אוהבתאת הקול של דני שם..הוא לא כזה בולע את המילים כמו שהוא מתחיל לעשות בזמן האחרוןו חח יעני בקטע של הצעקות אחרי הבית שלו אני שונאת אותו שם חח אני ממש לא אוהבת את הקול שלו בקטע הזה אבל באק'וסטי זה נשמע יותר טוב! והצחוק שלו בסוף כ"כ
!! איזה מותק, כמו ילד
[הייתי חייבת לשפוך XD]

מישהו פה ראה את הסרט

של לינזי לוהן שהיא מאבדת את המזל שלה? אני לא זוכרת את השם אבל משו עם מזל.. אז קיצור זה היה לא מזמן ביס וראיתי אותו ונחשו מי הופיע שם? מקפליים!!!! אני מה זה התרגשתי!! הם היו כאלה חמודים! כל הסרט היה גרוע ומפגר אבל הם גרמו לו להראות טוב!! רק הבעיה שלא ראיתי את דאגי.. או שלא זיהיתי אותו.......

butbut

New member
XD לא זיהית את דאגי?הוא הכי בולט שם:]]

בכול אופן..אממ..נראה לי שכולם כאן ראו ת'סרט[אגב יש אותו ביוטובXD]. :]

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifיודעים יודעים ולא סתם, גם מוקלט ביס מקס.

ומשפחה שלי רוצה לרצוח אותי, אני כל שניה חוזרת לקטע שדאגי מתגעגע לאמא שלו

קוראים לסרט בעברית 'אני והמזל שלי'

ובאנגלית Just my luck .
צרבתי אותו, מחר בלילה אני אראה בדיוידי D:

just orr

New member
חחח יש לי את הסרט הזה מוקלט ביס מקס XDDD

ודאגי נראה ככה בסרט
(מקווה שזה יצא ברור.. אם אני לא טועה זה ממאחורי הקלעים חח)

loli kiss

New member
XD בטח שראינו ..

הם מדהימים שםםם >< כרגיל חח ודאגי עם שיער שחור/חום כזה עם פוני, אולי בגלל זה לא זיהית אותו .. למרות שקשה לפספס P:

BMM

New member
שמעתי שמקפליי באים לארץ ב 6 לדצמבר, זה נכון??

אם יש למישהו הוכחה שזה נכון אז שיגיד!!!

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי. ב-6 לדצמבר יש להם הופעה בוומבלי ארנה, ואני אהיה שם. :) פעם הבאטה לנצל"ש!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמהה?!?!?!

יוו אני חייבת להמשיך לנסות שוב לשכנע את ההורים שלי שאני ואמא שלי כן נלך ;; כי הם מתעקשים שמספיק לי שתי הופעות
לא פייייייייייייר! ועוד עכשיו אמרו שאליוט מיינור מחמים וזה להקה שאני אשכרה דיברתי איתם במייספייס וכבר לפני חצי שנה הם אמרו לי לבוא להופעה שלהם וזה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעם אליוט מיינור נו.

להקה קטנה כזאתי.. לפני חצי שנה בקושי היה להם שיר אחד XD ניראה לי הם מופיעים רק בבריטניה.. הם לא היום מודעים לכך שמכירים אותם גם בישראל כי MTV2 וMTVהיטס משודר כאן. זה דווקא דיי אמין. להקה של בני 19 שרק התחילו.. בקושי הוציאו 3 שירים - לא בטוחה אם יצא להם בכלל אלבום :\ אבל הם תמיד עונים למעריצים במייספייס.

OneStepCloser

New member
חחחח אני יודעת מי הם..

אני גם שומעת שירים שלהםD: יווו, מגניב
אולי נכתוב להם משהו, מתישהו XD

yaelsee

New member
אוו הם מעולים!

ואני חושבת שכן יצא להם אלבום, אבל אני לא בטוחה...

למעלה