את מודעת לכך שהדיוידי יוצא רק בדצמבר? ושתצטרכי לחכות...?
L loli kiss New member 16/11/07 #123 כן כן .. אני יודעת .. אני פשוט מזמינה כמה דברים אז אני מעדיפה להזמין את זה יחד איתם ולחכות .. מישהו אולי יודע מה יש בDVD? :/
כן כן .. אני יודעת .. אני פשוט מזמינה כמה דברים אז אני מעדיפה להזמין את זה יחד איתם ולחכות .. מישהו אולי יודע מה יש בDVD? :/
O OneStepCloser New member 16/11/07 #153 נמ, אני לא בטוחה.. לפי מה שאני זוכרתת יש שם את ההופעה החיה.. את כל הקליפים שלהם... ומשהו על החיים שלהם תקנו אותי אם טעיתי או החסרתי משהו ^^
נמ, אני לא בטוחה.. לפי מה שאני זוכרתת יש שם את ההופעה החיה.. את כל הקליפים שלהם... ומשהו על החיים שלהם תקנו אותי אם טעיתי או החסרתי משהו ^^
L loli kiss New member 16/11/07 #159 תודהה ../images/Emo9.gif לא הייתי בטוחה אם יש שם את כל הדברים האלה שמישהי פעם רשמה פה- כל הקליפים שלהם .. קטע דקומנטרי וכל זה - כי לא היה רשום על זה כלום באמזון .. אבל בכל אופן הזמנתי אותו אז נראה כבר חח
תודהה ../images/Emo9.gif לא הייתי בטוחה אם יש שם את כל הדברים האלה שמישהי פעם רשמה פה- כל הקליפים שלהם .. קטע דקומנטרי וכל זה - כי לא היה רשום על זה כלום באמזון .. אבל בכל אופן הזמנתי אותו אז נראה כבר חח
S sweet shir New member 16/11/07 #133 מה עם המקוויקנד? :/ נראה לי שמי שהפינה הייתה שלה (עדי?) פרשה מהפורום. X:
S SweetLikePoynter New member 16/11/07 #135 ../images/Emo207.gif ייאי! נולד לדודה שלי ילד!../images/Emo13.gif יש לי בנדוד חדש, קטן וחמוד, שעדיין לא ראיתי.. היום בערב אני סופסוף הולכת לבית חולים לראות אותו. קוראים לו גל וסיפרו לי שהוא ממש דומה לאחותו ייאי!! אני כ"כ שמחה!!!!!!!! [וסליחה על החפירה>< ]
../images/Emo207.gif ייאי! נולד לדודה שלי ילד!../images/Emo13.gif יש לי בנדוד חדש, קטן וחמוד, שעדיין לא ראיתי.. היום בערב אני סופסוף הולכת לבית חולים לראות אותו. קוראים לו גל וסיפרו לי שהוא ממש דומה לאחותו ייאי!! אני כ"כ שמחה!!!!!!!! [וסליחה על החפירה>< ]
M m o r 1 0 2 New member 16/11/07 #138 יאאא,מזל טוב אורו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif תחדשי
P purple floyd New member 16/11/07 #142 מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo95.gif איך בא לי גם ;;
S Simple Girl 182 New member 16/11/07 #143 ../images/Emo55.gif מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif
ס סיוווני XD New member 16/11/07 #150 ואייייי המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif תינוקים הם כאלה חמווווווודים עד הרגע שהם מתחילים לבכות XDDDDDDDD
ואייייי המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif תינוקים הם כאלה חמווווווודים עד הרגע שהם מתחילים לבכות XDDDDDDDD
ש ש י ר ווו ש New member 16/11/07 #155 מזלטוב!!!!!!1 ../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif