חוצפה ישראלית!!

וואו, פשוט מדהים

את
, תשוויי חופשי גם אני עשיתי את הקורס שעשית ולא נראה לי שאני מסוגלת עכשיו לעשות עוגות כאלה,
כל הכבוד לך
 

אור100

New member
איך עושים את הדברים המדהימים האלה?

אפשר לנסות לבד בבית? מה צריך לקנות? איפה קונים את הבצק סוכר? זה קשה? מתפרק? איזה עוגה יש בפנים? זה גם טעים או רק יפה? ויש לי עוד מיליון שאלות...... אני אשמח לשמוע כל מידע בנושא העוגה פשוט מדהימה
 

nush1

New member
תשובות

- כן, עשיתי את זה לבד בבית (כמובן שאחרי שלמדתי אצל טל) - לא יודעת מאיפה את בארץ אבל אני קניתי ב"תבליני הכפר" בראשל"צ ויש גם באשדוד - הבצק הוא כמו פלסטלינה לאחר שלשים אותו קצת - יש בפנים עוגת שוקולד בחושה רגילה, שיצאה לי ממש ממש טעים, את יכולה לחתוך לחצי ולשים ריבה או קרם... - בסך הכל זה גם טעים, לי אישית הציפוי מתוק מידי ואני מקלפת אבל זה עניין של טעם את כל שאר השאלות אני ממליצה לך להפנות לטל וללכת לסדנא שלה! כיף אדיר וחויה מקסימה. ותודה!
 
למעלה