טופיק

Eagleheart

New member
../images/Emo32.gif טופיק

האם יש קשר בין מוזיקה שאוהבים לכמה מצליחים בתיכון ובכלל ? יצא לי להיזכר בימי התיכון שלי ,שמתי לב שאלה שהצליחו יותר אהבו מטאל או רוק לפחות , ואלה שהצליחו פחות אהבו שאר חיות . כמובן שהיו יוצא דופן אבל .......... האם למוזיקה שאנחנו שומעים יש השפעה ? האם קיים בכלל קשר לדעתכם ? האם זה גם קורה אצלכם ? מה דעתכם בנושא ? וכן נורא משעמם לי כרגע
אם כבר היה נושא כזה , למחוק בקשה

אלאנקה

New member
אממ

האם יש קשר בין מוזיקה שאוהבים לכמה מצליחים בתיכון ובכלל ? כן.. אבל אצלי למען האמת, לא ממש. צא לי להיזכר בימי התיכון שלי ,שמתי לב שאלה שהצליחו יותר אהבו מטאל או רוק לפחות , ואלה שהצליחו פחות אהבו שאר חיות . כמובן שהיו יוצא דופן אבל .......... האם למוזיקה שאנחנו שומעים יש השפעה ? כן. האם קיים בכלל קשר לדעתכם ? כן.. זה תלוי במסר של השירים האם זה גם קורה אצלכם ? לא מה דעתכם בנושא ? כל המ שאמרתי למעלה

ממ עשו מחקר כזה האמת../images/Emo3.gif

רוב המחוננים שומעים מטאל, ויש אחוז דיי גדול של שומעי מטאל שהם מחוננים. :] אני תלמידה מצטיינת (ב3 התעודות האחרונות ברציפות ^^), אבל אני לא חכמה במיוחד:S ואני גם ב3 יחידות מתוך עצלנות מוחלטת.

אלאנקה

New member
"אבל אני לא חכמה במיוחד"

די להצטנע
. כל הפורום הזה גאונים!
(חוץ ממני, אני צריכה לצאת מפה
)

dralan

New member
נשמע די מוזר :p

אבל אולי... אני מחשיב את עצמי כדי טוב בלימודים אבל אני היחיד בשכבה שממש שומע מטאל (למרות שיש עוד כמה שטובים בלימודים ושומעים רוק, אבל אני עדיין חושב שאין קשר ישיר בין הצלחה לסוג המוזיקה)

אלאנקה

New member
אני מניחה שזה פשוט לא קורה לכולם../images/Emo3.gif

כנראה זה תלוי גם ברגישות שלך למוזיקה

danduuu

New member
גם אני! אני כ"כ פוסטמה! ../images/Emo3.gif

הציונים שלי ממש לא טובים חחח אני מרגישה מפגרת לעומת שאר האנשים בפורום הזה..כולם פה מקבלים מ80 ומעלה כמעט כל הזמן ולי יש איזה 200 נכשלים XD אבל אני במסלול א'!!

את לא צריכה לצאת מפה../images/Emo24.gif

ואני לא גאון :S אני לומדת בפאקינג בצפר קיבוצי, זה לא לימודים אמיתיים
הרמות שמרחמים עלינו הן מטורפות... אבל איכשהו אני מסתדרת גם עם הבגרויות.

Shusho

New member
רוב המחוננים שאני מכירה לא סובלים מטאל ../images/Emo12.gif

ומדובר בלפחות כיתה אחת שלמה שגם למדתי בה.. חוץ ממנה ועוד אחד לא היו הרבה חובבים מוזיקה. מעניין

Shusho

New member
יש הבדל בין חרשנים למחוננים P:

ומחוננים חרשנים.. זה מה שהיה בכיתה שלי ]: עד שעזבתי כמובן

blacknwhite

New member
"רוב המחוננים"? אם לשפוט לפי הכיתה שלי זה רק

אני... יש באמת אנשים ששומעים רוק, אבל אני היחידה ששומעת מטאל- עד כמה שאני יודעת לפחות... ואגב, אני לא חושבת שזה משפיע. קצת קשה לי להאמין. אבל אי אפשר לדעת

זה היה מחקר אמריקאי, זה מה שטענו שם

גם פרסמו בארץ, אבל עם שיבושים נוראיים בפרטים>< (חנונים במקום מחוננים, והזכירו רק את הקטע של המחוננים ששומעים הרבה מטאל ולא את העובדה שהרבה מטאליסטים מחוננים). והממ, באופן אישי אני מכירה כמה אנשים שלומדים/למדו בבר אילן ושומעים מטאל, וכמה מבצפר של מחוננים בתל אביב ששומעים מטאל.

blacknwhite

New member
כן, את מכירה לפחות מישהי אחת מבצפר של

מחוננים בת"א ששומעת מטאל... (אמתך הנאמנה
) וכן, רוק נשמע גם לי יותר הגיוני... אבל זה לא באמת משנה...

אבל יכול להיות שאת צודקת ובמחקר זה היה רוק

ולא מטאל, מה שנשמע הגיוני כי זה סגנון הרבה יותר רחב, אבל לפי מה שאני זוכרת זה היה מטאל

skipp

New member
מי שכתב את המחקר הזה כנראה לא מכיר אותי

כאילו אני שומע מטאל ורוק ואין מצב שתיהיה לי תעודת בגרות בסוף השנה, אוליי בחורף, אניווי, אל תקשיבו למחקרים

dralan

New member
לא מאמין שיש קשר

נראה לי שזה מקרי. מוזיקה קשורה לטעם אישי ולא להצלחה בתחום זה או אחר...

למעלה