טופיק

dralan

New member
את מכירה שיר מטאל

שהמסר שלו ``תצליחו בלימודים``? חחחח

אלאנקה

New member
בטח שיש!!!

אפחד פשוט לא מכיר אותוD: אבל.. זה לא העניין להצליח בלימודים, זה זה שהם לא אומרים בשירים להם "החיים חרא/ אני נרקומן/ חברה שלי שברה לי את הלב/ היא בגדה בי/ אני רוצה למות/ אני נכשל בהכל/ לא שווה לחיות/ אני מאוהבת"
בערך.. זה פשוט העניין שמטאל -גם אם לא כל הלהקות- היא מוזיקה איכותית. עם מילים יפות, עם עומק, עם מסר כלשהו, לא כל השירים נטחנים שוב ושוב.. ואנשים שבאמת יש להם מספיק טעם ותחכום כדי להבין אותה-שומעים אותה, עובדה שלא כל העולם שומע מטאל, כי זה יותר קל לשמוע משו שיותק קל להבין אותו. *חרטטנית*

dralan

New member
יש בזה משו

אבל אל תשכחי שחלק מהאנשים נמנעים ממטאל כי הם לא אוהבים סוג המוזיקה

אלאנקה

New member
כי הם טיפשים:0

רואה, בגלל זה אומרים שאלה ששומעים מטאל חכמים! (כמו שענבר אמרה
)

לאו דווקא טיפשים.

לא כל מי ששומע מטאל הוא בהכרח חכם,ולא כל מי ששומע סגנון מוזיקה אחר הוא בהכרח טיפש. אל תכלילו.זה די טיפשי לדעתי לקבוע אם אדם חכם או לא רק לפי סגנון המוזיקה שהוא אוהב.

אלאנקה

New member
../images/Emo122.gif

אני לא קובעת אם אדם חכם או טיפש לפי מה שהוא שומע! צחקתי

זה לא קשור למסרים תת-הכרתיים...

תראו, לרוב אנשים מחוננים הם דיי מנודים חברתית, מטאל זה סגנון יחסית קיצוני לשאר הסגנונות האחרים ובגלל זה גם הם יותר מתחברים אליו. יש המון שירים מטאל על בדידות, על כאב, על כך שאף אחד לא מבין אותך וכו'. לכו חפשו שירי פופ על זה, הכול שם זה "מותק אני אוהב אותך", אז מן הסתם הם לא יתחברו לזה.

אלאנקה

New member
אבל יש שמה גם מסרים תת-הכרתיים!!../images/Emo2.gif

המטאליזם הולך להשטלת על העולם!!!!

dralan

New member
חחח

בכל מקרה מסרים תת הכרתיים הם יותר לפרסומות וכאלה

אלאנקה

New member
נו, תשתקו אתם כבר../images/Emo6.gif

אנחנו הולכים להשטלת על העולם, וזהו. נקודה!!

dralan

New member
אנחנו נשתלט בזכות כלי הנשק

הקטלניים שלנו, לא בזכות המוזיקה D:

אלאנקה

New member
../images/Emo7.gif

עם כלי הנשק, הדיסקים של סונטה, חולצת אושנבורן, גראוולים, כוחות העל של אלונה והמוזיקה!

blacknwhite

New member
מחוננים לרוב אנשים מנודים חברתית???../images/Emo7.gif

אז למה אף אחד לא סיפר לי?
סתם נו... זה פשוט ממש לא נכון... לפחות לא לפי עצמי והאנשים שאני מכירה.

אבל בכל זאת,

לרוב האנשים שהם יותר "השולטים" בשכבה, הם דווקא אלו שמתנגדים ללימודים וצחוקים על מי שמקבל 100 כי הוא "חרשן". את בטח מכירה את הטיפשים האלו, למרות שאת בכיתת מחוננים. P: ...או שזה רק כאן? XD

למעלה