טופיק

Itay Simons

New member
אמממ

האמת? לא חשבתי על זה. אני לא רואה קשר בין הצלחה בלימודים לבין המוזיקה שאנשים שומעים. כאילו, אני אישית שומע מטאל לרוב ומצליח בלימודים, אבל המון מחבריי המטאליסטים בשכבה לא הכי "איי איי איי" בלימודים
אישית? לי המוזיקה עוזרת באופן כללי. ז"א, אני לא מסוגל ללמוד בלי מוזיקה ברקע...

Super Alonit

New member
זה הצחיק גם אותי../images/Emo6.gif

ולי דווקא קשה ללמוד עם מוזיקה ברקע... אני מתרכזת במוזיקה ולא בלימודים. כי, נו, יש לי שתי אופציות- ברור שאני אלך על הכייפית יותר

mary06

New member
ממ

אם כבר אז נראה לי שזה בדיוק ההיפך.. אישית אני תלמידה מצטיינת אבל הייתי כזאת גם לפני שהתחלתי להקשיב למטאל (נו מה איפה יכולתי להיחשף למטאל בגיל 12 כשאפילו לא היה לי אינטרנט..עזבו אותי אנסינק זה נורמלי לגיל 12..) ואני לא מקשרת את זה למטאל, אלא לזה שאני חרשנית קיצונית..אבל אני מכירה תלמידים טובים שדווקא סולדים ממטאל ורוק..וההיפך תלמידים פחות טובים שזה כל מה שהם שומעים..סך הכל לא נראה לי שאפשר לראות פה מגמה..

Liquid Dreams

New member
הפעם הראשונה ששמעתי מטאל הייתה בגיל תשע../images/Emo12.gif

ואממ זה אני די עכשיו בת 12-כמעט-13 וזה:X [טוב אני הכי לא מטאליסטית מבין כולם פהXDDD אבל אני כן שומעת קצת מטאל מה++]

mary06

New member
יאה..

אבל אני הייתי בת 12 לפני 6 שנים ולא היה לי אינטרנט ואמטיוי היה המקור העיקרי למיוזיק פלוס לא היו לי מטאליסטים בסביבה..רק בחטיבת ביניים בערך התחלתי להקשיב לרוק ואז מטאל..בקיצור מצאתי את האור..

Liquid Dreams

New member
XDD זה לא קשור!

זה היא באה אחרייXDDD אחרי שאני שומעת להקה טובה אני מביאה לה לשמוע

ממ אני בכיתת מחוננים וחוץ ממני אין עוד אחד

ששומע את הסגנון. היה אחד שהמלצתי לו על קצת נייטוויש והוא אהב ונטש. בשכבה יש לנו לא מעט ששומעים מטאל, מין פריקוני צעצוע כאלה, והם לא בדיוק מצליחים בלימודים...

למעלה