יש פה מישהו שהיה...

Chemical Venom

New member
ברצינות חובה כניסה ../images/Emo41.gif

http://www.youtube.com/watch?v=PkjqrTMaLE4 כנסו לזה זה קאבר של ניו פאונג גלורי לג'סטין טימברלייק זה מעולה!!!

Chemical Venom

New member
../images/Emo41.gif אותו שיר הפעם של לוסטפרופטס

http://www.youtube.com/watch?v=-Nv8SVH8x_k וג'סטין באמת יותר טוב

GoldenBabe

New member
של לוסטפרופטס לא משהו../images/Emo109.gif

איאן מזייף;; ג'סטין יותר טוב בהחלט

Chemical Venom

New member
*מקנא*!!!

לא הייתי בשום הופעה בחול!!!!!! בקושי בארץ הייתי רק של יוסלס פעם אחת ועוד כמה להקות.. אממ אני מקווה ללכת לאינקבוס.. ואולי אולי אולי ללכת ב15 ליוני לפסטיבל הרוק בונציה ליומיים!!! 24 שעות של מוזיקה!!!!!!!!!1 גררר!! *קופץ משמחה ומרקד בבית מחכה שיגיע כבר יוני*

Celebrity Skin

New member
@%^#&^$%*$^!#$%!$@%!@$#T%WERYGדגיעח

@$#^@$%&WRTYWE$%^&@%^@#$%^$%^&#%^*#%^#&&^)%^)#$&#!@%#&^$%^*%^&)*&#^&#^$%@$#^#&*^&*$*#@%!@$~!@$~%@#$%#&RKHBדגךעמלחיאעןוקריאםןקריחא לא הוגן *מתפגרת* פלסיבו!!!!1111 פאק,נסעתי בחנוכה לאנגליה וחיפשתי הופעות ואתר אחד טעה ורשם שיש הופעה באחד התאריכים שאני שם והיו לי דמעות בעיניים והידיים שלי התחילה להזיע והתחלתי לקפוץ ולצרוח. כשגיליתי שזאת הייתה טעות ממש התבאסתי. אוףאוףאוף,שיבואו לארץ;;.

CitizenErased

New member
באיזה הופעה של פלסיבו היית? ../images/Emo9.gif

לא היית במקרה בוומבלי ב9 בדצמבר 2006 נכון? חח

הייתי ב2 הופעות במרץ 2003

הראשונה ב1.3 היתה מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פרט לזה שלבסיסט החתיך אני הייתי חולה עליו ה יה שפעת ועקב זאת הוא לא רקד ובקושי חייך. אחרי ההופעה בראיין אמר למעריצים שהוא בא עם שפעת. בהעה השנייה, ב30.3. זה היה רב יומולדתו, והוא ניראה והופיע משהו סוף הדרך וכל המעריצים שרו לו "יומולדת שמח" אחרי ההופעה ובראיין הקדיש לו שיר והיה פשוט מדהים. בראיין פרפורמר ענק.

CitizenErased

New member
יאא ../images/Emo13.gif יפה

אני אשלח לך תיכף מסר אגב, התמונה שבהודעה למעלה אני צילמתי בוומבלי.. דווקא בריאן לא הלהיב אותי מדי, סטפן הבסיסט פשוט היה מטורף לגמרי, בא ולחץ ידיים לקהל וכאלה... עלה גם מעריץ מטורף לבמה באמצע ההופעה והתחיל לרוץ בטירוף בזמן ש2 שומרים ענקיים רצים מאחוריו ומנסים לעצור אותו חחחח

גם בפאריס עלה מעריץ וניסה לנשק אותו

את סטף הכוונה. היה מאד משעשע. יש לי וידאו ל זה איפשהו. אם היה לי אומץ הייתי מנסה לאנוס אותו....איזה חתיך, אלוקים ישמור.

CitizenErased

New member
בסוף נגלה שזה אותו אחד...

והכל מבויים, והם לוקחים אותו איתם להופעות חחחחחח (שמים אותו במזוודה)

M a a y a n K

New member
!!!

וואו!! לא הייתי באף הופעה מחו"ל/בחו"ל בחיים שלי..... אווווף...איך אני מקנאה... בעיקרון מהיום יש לי חודשיים עד הגיוס אם למישהו יש איזה הצעה להופעה מגניבה אני אשמח...
משעמם.....................

CitizenErased

New member
מה בא לך? ../images/Emo3.gif

המון להקות עכשיו בסיבובי הופעות, רק תני שם חח

M a a y a n K

New member
הממממ...

לפני הכל...יש לך קצת מזומנים להלוות לי? אני לא רוצה לחשוף את האמצעים שאני נוקטת כדי לחסוך כסף...
סתם...הלוואיייייייייי והייתי יכולה לעשות כזה דבר, אבל אפילו לנסוע לת"א זה פרויקט בשבילי....(כן,כן...:)

t a o t a o

New member
אותי את כבר מכירה, אבל היי שוב.

המניקס פעמיים ב-2003 (יחד עם אר.אי.אם, פליימינג ליפס, מארס וולטה ועוד רבים וטובים) ניקי ווייר'ס סיקרט סוסייטי ב-2006 וככל הנראה סיבוב ההופעות של המניקס הבא עלינו לטובה במאי-יוני (רוב ההופעות כבר סולד אאוט ועדיין לא החלטתי לאן ללכת?!)

למעלה