יש פה מישהו שהיה...

CitizenErased

New member
למה מי את ? ../images/Emo3.gif

סתם סתם!! לא לצעוק עלי. ובקשר למניקס, תמיד אפשר להשיג כרטיסים. למדתי את זה מההופעות של מיוז בצרפת... שלושת ההופעות שהייתי נמכרו עוד ביולי בערך ב2 דקות כל אחת... אני החלטתי שאני רוצה לטוס בספטמבר... ואיכשהו הצלחתי להשיג 2 הופעות במחיר נורמלי (והשלישית עלתה פי כמה חח) ועכשיו עוד פעם אותה בעיה, למרות שבזמן שיצאו הכרטיסים כבר ידעתי שאני מתכוונת לטוס לארה"ב, חשבתי בהתחלה שאני לא אלך ללוס אנג'לס ובסוף החלטתי ללכת.. חבל שהכרטיסים כבר נגמרו! חח טוב נו, איביי.

t a o t a o

New member
ברמת העקרון

יש לי BACKSTAGE PASSES לאן שאני רוצה, אני רק צריכה להחליט לאן. מצד אחד ההופעות בקארדיף קורצות לי, מצד שני גם ההופעות בלונדון. מצד שלישי חברים שלי הם בעלים גאים של כרטיסים למנצ'סטר. האידאל היה להגיע לכל הופעה בסיבוב הזה, אבל זה חודש שלם ואני קצת קצרה במזומנים... מישהו רוצה לארגן לי התרמה? לא, לא חשבתי.

M a a y a n K

New member
סליחה על ההתערבות,כן?

אבל אתן מקשיבות לעצמכן?! סתם....חח...אני סתם מקנאה כי לי אין את האמצעים או BACKSTAGE PASSES (?!!!!)... בקשר להתרמה, אני בעד לארגן ערב משותף ולחלק את הרווחים...

t a o t a o

New member
רק בינינו ככה,

זה לא הרבה יותר נורא שיש לך באקסטייג' פאס ואת לא יכולה להגיע אליו?

שוכבים עם הדורמן ../images/Emo192.gif

חחחחחחחחחחחחחחח הלוואי. סתם. לפני כשנתיים קראתי בלוג של מישהי מניו יורק, והיא וחברה שלה בילו אחרי הופעה של הליברטינז עם כל הלהקה (זה בזמן שפיט היה שם). היו לה תמונות, שגם לא מעריץ שלהם היה מרייר: מחובקת עם החברים, שותים יחד (לא חלב), מעשנים (לא יודעת מה), פשוט לא להאמין. הבנות האילו, שתי כונפות בנות 19, בילו אולי 4-5 שעות עם הלהקה, בלי המנהלים של הלהקה וצלמים, רק הן והלהקה.

lestatgirl

New member
כן נו גם לי זה בטח יקרה...

מיד אחרי שמוריסי יעשה קמפיין לזוגלובק... לא האמת שיצא לי לבלות מס' דקות עם קרלוס וגרי ושאר דיפיטי אני הולכת על הכיוון של פיטר כרגע..(וג'וני בורל) וכן זה היה בתקופה שהליברינז היו קיימים...וכשקרלוס ופיט היו אנשים שונים לגמרי..
|מתאבדת|

sha na na revol

New member
השם האמיתי שלו זה ג'ון, אני מעדיף

אותו ככה כי אז הוא וג'וני היו הJohns.

MirrorGirl

New member
הייתי בהופעה בחו"ל../images/Emo28.gif

אבל לא של להקת רוק XDDDD יותר נכון להגיד פופ
אבל אנלא אגיד, פאדיחות XDDD

למעלה