יש פה מישהו שהיה...

CitizenErased

New member
הכי עצוב...

התמונה הראשונה שראיתי שלה קירחת (בפורומיוז הרשמי) לשניה אחת חשבתי שזה בריאן מולקו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ובנימה רצינית: נכון שמולקו ממש לא ניראה טוב כיום? ממש התבגר, אבל ממש... פעם הוא היה סמל סקס, היום הוא ניראה....איך אומר את זה בעדינות...סמל לבית אבות ראשונים?

CitizenErased

New member
NAH, לא צריך להגזים חח

זה נכון שיותר יפה לו ארוך (למרות שהוא ממש נראה כמו כוסית אז) אבל הוא בכלל לא נראה רע. היה לי קטע האמת כי פעם ראשונה שראיתי אותו עם קרחת הייתה כשפגשתי אותם בחלוקת פרסי קראנג באוגוסט. הסתכלתי עליהם יוצאים מהאמבולנס, סטפן ניגש אלי ואל חברה שלי ואני כזה חושבת לעצמי "איפה בריאן?" ואז בריאן ניגש אל חברה שלי, הסתכלתי עליו, ברגע שקלטתי את הצללית בעיניים רק אז נקלט לי שזה הוא חח

הסטף הזה קצוות ../images/Emo34.gif

הייתי מורעלת עליו לפני כ3 שנים. אפילו שלחתי לו מחזיק מפתחות עם עכבר (לא אמיתי ולא של מחשב, אלא בובה שניראת כמו רוקסטאר). הוצאתי עליו 50 ש"ח כולל דמי משלוחה וההומו הזה (בצחוק כמובן) אפילו לא אמר תודה.

MirrorGirl

New member
כדי לך לברוח!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo28.gif

אהמ. כן. הייתי בהופעה של הקירחת לפני כמה שנים טובות XD הייתי עם אמא שלי ואחשלי XDDDD אמא שלי בעיקר התלהבה מהתלבושות, אחשלי מהרקדניות של בריטני, ואני?! אני התלהבתי מהקירחת XDDDDD

IRBaB00n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif22.2.07 באלטרנטיב

השבוע באלטרנטיב (המוסד החדש - הרב ש"ך 12 ת"א) עוד קצת מהמוזיקה המעולה, האלכוהול והאנשים הטובים
אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד רחבה אלטרנטיבית (Alternative, Rock, Grunge)
רן אביב אורן בן יוסף רחבת ניו מטאל (Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO) גל ודורית דרור טייכר רחבת מטאל (Thrash, Heavy, Power, Doom, Black, Goth, Death) הדס טל ניסן וחן סאדוס רחבה בריטית (BritRock, BritPop, Indie) עומר בכר [106FM] שחר שפירא לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

למעלה