! יש שני
ים בעמוד

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gifחחחחח

איכככככככככככככככככככככ. הוא מיני פודל לא מפותח! מה אני אעשה. אני לא נמשכת אליו. הוא צוציק. הוא נראה כמו ילד בן 3 ובאמא אני מרגישה פדופילית להביט בו או לשמוע אותו.XD אחרי שהוא יתפתח, אני הלך לבדוק אותו שוב. גם היה לי את זה עם זאק אפרון.XD הוא היה כזה, פיכס. ואז הוא התבגר, ונהיה גבר שרירי והוא שמקסXD אבל זהו.XD

2MayaN2

New member
גם אני מרגישה ככה וממני הוא קטן ../images/Emo221.gif

כולה בשנהXD וזאק אפרון גדול ממני ככה שמאז שגיליתי אותו (עוד לפני הייסקול) מצאתי אותו חתיך

Adi641

New member
את רצינית?? מקום 7????

איך??????????????????????????????????????????? אני לא מבינה את כל האובססיה הזאת סביבו!! והוא באמת נראה כמו ילד.... והכי מצחיק זה לראות בנות שיותר מבגרות ממנו שהן אובססיביות לגביו...... זה פשוט מוזר!!!!

2MayaN2

New member
חחח כן מקום 7../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

עוקף אנשים כמו: Gerard Butler ,Channing Tatum , Chace Crawford ,Orlando Bloom
(אין לי כח לכתוב בעברית
) הם שמו את ג'וני דפ במקום 6 ואותו ב7
מקום אחד מעל ג'וני!?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gifחח מה?XD ותתחברי למסן אישה!

ואיכ בייברררררררררררררררר וואנבי לא מפריעים לי בשיט.XD

2MayaN2

New member
קהילת דמדומיםXD ../images/Emo221.gif

הספרים,הסרטים...עושים מפגש ענק באותו יום בעזריאלי. יוו יהיה מפוצץ

Xx Haley xX

New member
חח לא התכוונתי ל...

איזה פורום? הראשי? או של תפוז? או אחרים?XD

2MayaN2

New member
בעיקרון זה מפגש שאירגנו בפייסבוק ../images/Emo221.gif

לקהילה הגדולה של המעריצים ככה שיהיו שם הרבה אנשים. אני יודעת על זה דרך הפורום בתפוז שגם משם יש אנשים שמתכוונים לבוא...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif אוה אוקי חח כי...

אני מהמנהלים של האתר הראשי של דמדומים.XD יעני הפורום ובלה בלה. ובדיוק עכשי והרחבנו אותו לבר ערפדים בכלל. אבל דימדומים עדין בפנים והכל נשאר. וואי צריך לסדר את הליקסיקוןXD אניוואי, ידעתי שהחברה שם רוצים לעשות מפגש אחרון של דמדומים כזה.XD ואז יהיה מפגש... טוב עדי ןדמדומים + כל השאר הפורומים החדשים. ממש בר ערפדים. ^_^

למעלה