כפר השרשורים

kby

New member
../images/Emo12.gif say again בבקשה ../images/Emo12.gif

מה זה?????????????

אמברון

New member
לאיזה חלק את מתכוונת?

למלון או לאמירה שמסוכן להסתובב שם
? המלון נמצא לא רחוק מנקודת התצפית התיירותית להחריד שממנה נשקף הנוף של העיר העתיקה (איפה שמסתובב הגמל האומלל ומוכרי המזכרות). ואת מתיימרת לזלזל בירושלמיות שלי
?

../images/Emo6.gifאין לי בעיה לקנות מיקרוגל חדש

אתמול כשרציתי לחמם לנועה את המרק, המיקרוגל גרם לקצר חשמלי בכל הבית. חשבתי שזה מקרי, וגם בפעם השניה נגרם נזק לכל הבית. המיקרוגל הזה מקצר את כל מה שמחובר לנתיך הספציפי של המטבח, אבל אתמול כבר באמת נבהלתי. מדיחי כלים - לא יכולה לעזור לך. לנו לא יהיה מדיח כלים בתקופה הקרובה. מכשירים חשמליים אחרים - כל דבר יידון לגופו.
על השאלה - יש לכם כל כך הרבה כלים להדיח

לאישתי יש פטיש עם כוסות...

היא אוהבת כוסות, והרבה. היא אוהבת לשתות כל פעם מכוס אחרת. ואנחנו לא מפעילים אותו כל יום- אבל פעמיים בשבוע חוסך יופי בלגן ועבודה...

שי ז.

New member
שווה להשקיע את ההפרש וללכת על משולב

עם גריל וטורבו (לא להתפתות למכשירים ללא טורבו או למכשירים שלא יודעים לשלב את שיטות האפיה). הם מסוגלים לבשל, לאפות ולצלות הכל במהירות וברמה מאוד גבוהה (אפילו יותר טוב מתנור רגיל). עוגה למשל שבתנור רגיל לוקח לה שעה תהייה מוכנה אחרי כ 14 דקות בלבד.

פרח 007

New member
../images/Emo45.gif

לי בבית יש brother- לא מרוצה ואחליפו בהזדמנות הראשונה. במשרד- זקש- מעולה! שמעתי גם ש-amana טובים

שי ז.

New member
לי יש של סניו כבר 4 שנים

ואני מאוד מרוצה. הוא היה יקר אבל שווה כל שקל.

המיקרו גל הכי טוב הוא מזל

לא משנה איזה תיקני מה שאת צריכה מזל שיחזיק הרבה זמן לא משנה איזה תקני אני בכל אופן ממליצה מה שלי יש בינתים רוזייר הוכיח את עצמו גם קלות ההפעלה בלי הרבה חרטה ברטה אבל לפניו היה לי מיקורוגל ברדר שהיה תנור ממש השחים עשיתי איתו הרבה דברים נתתי אותו לאחיינית שלי והיא מרוצה ממנו. והעיקר שתהיה קניה מוצלחת.

ashlaya

New member
../images/Emo2.gif ככה זה במקומות שהכל גרוע !

ואני אומרת לכם מניסיון האוכל שם זוועתי ! ואני המומה האם זה חוקי בכלל כמו שאומרים רק בישראל....

זה בסדר! בעל המסעדה השיג לו יופי

של חרם צרכני! אם היא עוד לא נסגרה המסעדה- היא תיסגר בקרוב.

שי ז.

New member
ההפסד הוא שלו

למצוא מסעדה אחרת עם יחס טוב הרבה יותר קל מאשר למצוא לקוחות. אם הוא ימשיך ככה בקרוב יהיו שם בעלים חדשים.

אנחנו כבר לא נוסעים לחוף ההוא

גם הכניסה לדעתי יקרה מאד. גם האוכל שלהם ממש לא טעים. החרמנו אותם כבר בקיץ שעבר.

אחלה אנשים יש.....

אולי נזמין את בעל המסעדה להגיב ולנסות להסביר את עצמו? אני אנסה: נניח מטעמי כשרות? הוא לא יודע מה היא מביאה ומאיפה זה הגיע? יכולה להיות סיבה? די, אני לא הולך להגן על כל חלאה. שירקב...

../images/Emo6.gifשי אהבתי את הרעיון שלך אבל אני

בכל זאת דוגלת בשיטת ההיתעלמות כמו הילהל הרי זה יותר יצבן אותם לא?

שי ז.

New member
גם אני מתעלם כי אין לי

את הזמן לבלבלל להם את המוח. פעם התקשרו אליי מאחד העיתונים כדי למכור לי מנוי ב 11 בלילה. אמרתי לה שתיתן לי את הטלפון שלה ועוד מעט אחזור אליה. חזרתי אליה ב 3 בלילה ואמרתי לה שאני לא מעונין אבל שלהבא אם היא רוצה שמישהו יתיחס אליה אז שתתקשר בשעות סבירות.

צימעס

New member
אפשר גם לקבוע פגישה ולהבריז ../images/Emo3.gif

ולשאלה המקורית - לא, תפוז מעדיפים שהם לא יהיו פה. אפשר לשאול על עמדת תפוז גם בפורום משוב, 168.

לא להתעצבן. ממש לא

אבל, אם אתה רואה שחמקה מעינינו הודעה כזאת, שלח לנו מסר ואנחנו נמחוק בשמחה ובששון. אוקיי?

למעלה