כפר השרשורים

אין לי כח לזה...ממש לא...

הרבה יותר חשוב לכתוב עוד מכתב, או לעשות עוד משהו, מאשר להשגיח על הודעות של ילדים בני עשרה מתלהבים. אבל... זה באמת כבר מתחיל להיות מטרד. מילא בפורום גדול כמו שלנו, הודעה אחת נעלמת לה מהר מאוד, אבל בפורום כמו "הורים לפגים" למשל, ההודעות שלהם בולטות ומעצבנות כי הן כל הזמן מול העיניים... מוריד אחת- נכנסות שתיים...זה משהו!!! והקטע זה שככה הם חושבים שהם ישכנעו מישהו... ואם אחד מהם רואה את השירשור הזה- הנה, יש לך במה להגיב ולדבר, ולא רק להכניס הודעות מטרידות ולברוח!!!

הר עכבר

לפחות זה לא עולה בעצים וזהמה. אותי יותר מרגיזים הפליירים בתיבת דואר

sipi1

New member
הצעה ילדותית - "לשרוף" את ההודעה

הילדים שלי גולשים בפורום אחר, של בני גילם, והם הפכו את זה למשחק : מי שרואה הודעה כזו - "שורף" אותה : יש להם נוסח קבוע שמעטרים ב
בשוליו, והראשון ששלח הודעה כזו - כאילו מחק אותה מן העולם. למנהלים הרבה יותר קל לזהות כך את הודעות הזבל ולהשמיד אותן, ובין הילדים זו תחרות מי הכי זריז ב"לשרוף" הודעות מטרידות. אולי זה ילדותי (מותר להם !) אבל משחרר את הכעס במהירות...

sipi1

New member
ועוד משהו

אולי
לא יאהבו את זה, אבל גם ההודעות המינהליות שלהם, על פורומים חדשים ומי מתארח איפה ומתי, זוכות לאותו טיפול מסור מהילדים...

iftach a

New member
אין על מה להצטער

חשוב לי לדעת מה דעתך ואם יש שאלות אולי אני יכול לעזור

לא תודה- לא בשבילי

עשיתי דרך ארוכה לבד ואני סומך על עצמי לחלוטין. אני מברי המזל שלא צריכים כ"כ הדרכה ועזרה, אבל אני לחלוטין לא פוסל במקומות שזה עוזר לאנשים אחרים. לא כולנו הולכים באותה דרך- למרות שהמטרה היא אותה מטרה. מקובל?

תודה, ותודה שאתה לא מנסה

לשטוף לי את המוח...אם היה לי שקל לכל פעם שאמרו לי "אבל אנחנו לא כמו כולם" "אצלנו זה אחרת" "כולם צריכים אותנו" ועוד ועוד, הייתי יכול לפתור את הרעב באפריקה... הלוואי ותצליח לעזור למי שצריך...

מ ר ג ו ש

New member
אופניים

כאשר בוחרים אופניים, לבטיחות הילד חשוב שיגיע לרצפה עם כל כף הרגל בזמן שיושב על המושב.

cr

New member
לאופניים יש מידות (אם אני זוכרת נכו

נכון זה רשום על הגלגל, אנחנו קנינו במגה ספורט, הנציג בחנות בדק את הגובה והתאים גם את האופן וגם את המושב והכידון.

Liaty

New member
הדעה שלי על אופניים

גם אורי מתלהב והוא בן 2.9 אנחנו נקנה לו בקרוב אופניים שמתאימות לו לפי הגובהה + שניתן למשוך אתם עוד שנתיים לפחות ע"י הרמה הכסא והכידון וראינו כבר כאלה בטויס ארס בסביבות 250 ש"ח אבל בטוח שיש יותר זול במקומות אחרים.

צימעס

New member
לקנות כמה שיותר גדול

גם כי גדלים, וגם כי נעים יותר לדווש עם גלגלים גדולים. המידה היא קוטר הגלגל באינצ'ים. הכי קטן - 12'', קניתי לבני (3 וחצי, אבל קטן יחסית) 14''

michal@gal

Active member
מנהל
תקני הכי קטן

אם את קונה גדול, זה לא יהיה לא נוח, והוא ירכב פחות, וגם יהיה יותר סיכוי שהוא יפול ויפצע. אני מעדיפה, כאופניים ראשונים, לקנות אופניים עם צמיגים שלא צריך לנפח (גומי רך אבל הגלגל כולו מלא). שלנו הגיעו מחנות צעצועים חצי חינם, והילד רוכב עליהם ללא הפסקה כבר שנה וחצי. הוא בן 5, והאופניים הקטנים, בכלל לא קטנים עליו.

ר של ניב

New member
לכי עם הילד לחנות אופנים

שם כבר תראי איזה גודל מתאים לו. לדעתי הגודל הכי קטן יתאים לו, הוא קטן עדיין. יש עם שכלולים ומאוד יפים ב200 ש"ח

../images/Emo124.gif קנינו אופניים ../images/Emo73.gif

הלכנו אתמול לקנות אופניים. השוונו, במגה ספורט ובטויס-אר-אס, בין שני דגמים של BMS. בסוף קנינו דגם JAGUAR (הדגם האחרון) של BMS ב-300 ש"ח מטויס-אר-אס. הם היו זולים ב-50 שקלים ממגה ספורט ויקרים ב-50 שקלים מחנות ידועה וזולה ברח' לוינסקי בדרום ת"א. שווה, לא? לגבי הפרמטרים שצריך לדעת כשקונים אופניים - קודם כל בטיחות - אז צריך שיהיו בלמים בדוושות ולא רק מעצור יד. אמנם, קשה יותר לדווש עם מעצור בדוושות, אך זה מפתח מיומנות גבוהה יותר ושליטה טובה יותר באופניים. צריך שיהיו לאופניים את כל האביזרים הנילווים (פסים זוהרים, פעמון וכ"ו). לרוב הפעוטות בגילאי שנתיים וחצי עד ארבע מתאימה מידה 14 ולא 12 (קטן מדי). אנחנו גבוהים ויש במידה הזו אפשרות להגבהה של 30 ס"מ, בכידון ובמושב. אגב, בחרנו בדגם האחרון, בגלל נושא הבטיחות. בחנות טוענים שהבלמים שלו משופרים ונוחים יותר לשימוש ע"י ילדים (כמובן שאין לי דרך לאמת זאת). מי שמסתפק בדגמים אחרים של ,BMS יוכול להשיג גם ב-200-250 ש"ח. האופניים נראים אחלה וזיו ממש מאושר! תודה על העצות

אלעד קיבל ליום הולדת אופניים והוא

ממש לא מסתדר איתם עדיין. קנו לו אותם מטויס אר אס עם גלגלי עזר. אני לא אוהבת אותם

isidora

New member
../images/Emo53.gif בנוגע לטיולון צ'יקו לונדון

קיבלנו מהגיסים שלי טיולון צ'יקו לונדון (מצרפת קישור) ויש לי כמה שאלות 1. יש למישהו? מרוצים? 2. מה הקריטריונים למעבר לטיולון? גיל? גודל? ישיבה? (מזכירה לכם שמאיה אמנם רק בת 6 שבועות אבל ילדה גדולה, הרגליים שלה כבר מבצבצות מהאמבטיה של האינגליזינה
) 3. יש לטיולון הזה 5 מצבים אבל לא כתוב לכמה מעלות זה מגיע ואני לא יכולה לבדוק כי הוא כרגע אצל ההורים שלי עד שנחליט להתחיל להשתמש (כבר אין לנו מקום בבית...) מישהו יודע אם הוא נשכב ל 170 מעלות? תודה

למעלה