כפר השרשורים

ליאת +

New member
סי טי- עידכון ותודה ../images/Emo101.gif

אז עשינו אתמול את בדיקת הסי טי שלגבי התיעצתי כאן השבוע. בסופו של דבר- לאחר שהכינו אותנו להרדמה וכל זה- אז אביתר (הגיבור!) שכב בתוך "החללית" (ככה הוא קרא לזה) בלי לזוז ועשה בדיוק מה שאמרו לו- ולא היה צורך בהרדמה!!! כמה נעים היה לצאת כעבור עשרים דקות עם ילד שמח ורגיל ולא עם ילד לאחר הרדמה. עכשיו נחכה לתוצאות (מרוב שמחה- שכחנו לקחת מהם את הדיסקט...) תודה לכל מי שיעצו, איחלו וכו'. ולמי שעוד יצרך לעשות בדיקות דומות- כדאי שתדעו שאפשר לנסות גם בלי הרדמה.

אמאורית

New member
מקווה שהתוצאות יהיו טובות.

וזה ממש לא
... זו הודעה ששווה פתיחת שרשור!

ליאת +

New member
תודה ../images/Emo13.gif אבל באופן כללי

אני מעט ב
בפורום הזה, ככה שהתאים לי יותר.

ביטוח לאומי

קיבלתי מכתב מביטוח לאומי ובו מבקשים שאמציא להם אישורים מתקופה של 1995-1996. זה לפני 8-9 שנים. אין לי ממש מסמכים מהתקופה ההיא, לפני שאני מקדיש יום עבודה להמציא את האישורים האלה מכל מיני מקומות, רציתי לשאול האם יש התיישנות על דברים כאלה, ואולי בכלל אינני חייב להמציא להם דבר על תקופה "רחוקה" כזאת. תודה.

guykush

New member
אם החוב הוא על תקופה של לא יותר מ

6 חודשי רצף אז אמש ביטוח לאומי הקפיא את הדרישה לתשלום עבור חובות אלה(אם אינני טועה) ומלבד זאת אתה תמיד יכול להגיש עירעור ואז לפי מה ששמעתי הם מוחקים את הצטברות הריבית ומשאירים לך את הקרן בלבד. ביי גיא

הגשתי על זה תלונה למבקר המדינה

בזמנו. אחת לכמה זמן הם מנסים להוציא סכומי כסף מאנשים. האם יש לך איזשהו אישור משבע-שמונה השנים האחרונות שהם שלחו לך כמה חוב- עודף יש לך בחשבון? אם כן, והסכום שבהם מבקשים כיום לא מצוי בהם- זבש"ם. הם לא יכולים להגיד שהם פתאום מצאו עוד משהו. זו פסיקה של מבקר המדינה ואתה יכול להגיד להם בפירוש שרתה מודע לפסיקה. יותר מכך- אנא, בבקשה, תגיד תלונה למבקר המשינה על כך כיוון שאני ביקשתי שיחקרו את זה ברמה ארצית ולא אינדוידואלית, אבל כמו שאנחנו רואים- שום דבא לא נעשה בנושא... כך שכן, אם אתה יכול להוכיח שהם "פתאום" נזכרו והם לא ידעו על החוב הזה קודם- יש התישנות...

הילהל

New member
כנראה שמשהו זז שם

בעיתוני הסופ"ש קראתי שנבחנת המלצה למחיקת חובות קטנים וישנים לביטוח הלאומי. נדמה לי שתוך חודשיים תהיה החלטה. כדאי להמתין - ייתכן שהחוב יבוטל ממילא.

את יודעת מתי הגשתי את התלונה???

עברו מאז איזה 7 שנים!!! לפחות!!! ומדי פעם אני מנג'ס להם ומזכיר שחייבים לעשות משהו... כמה אנשים שילמו לביטוח לאומי בשבע שנים האלו? כמה אנשים שאין להם זמן, יכולת וחשק לכתוב תלונה ולהאבק? למה??? למה אני חייב לקבל קריזה על הבוקר?

למעלה