להתחממות הגלובלית

flowerboy69

New member
היה נחמד טוב שהיה חבל שלא היה יותר או יותר

מדוייק-חבל שלא היה משהו דומה ללפני שנתיים.ערוץ 10 שידר בצורה מזעזעת שלא לאמר מבישה והמגישים נתנו תחושה ככ לא רצינית וכל המאמצים לדבר על הנושא לא עזרו.אפשר יהיה רק להתנחם בדיוידי שייצא מזה שבטח יהיה ממוחזר או שבעצם לא יצא כי כמו שנאמר באחת התשדירים-עדיף לקנות מוזיקה באינטרנט כדי לחסוך בדלק של מובילי הדיסקים...

Pete Best

New member
אני ממש לא מבין את מה שהלך עם רוג'ר...

הסטליסט היה מדהים, ובאמת שלא ציפיתי לזה... כל כך הרבה שירים מהדארק סייד זה אדיר, מעולה ויותר ממה שציפיתי. אבל לא CN ולא Wish you?!? והוא לא אמר אפילו מילה אחת על סיד!!! גם לא בBrain Damage.. זה מוזר לי מאוד, כי אם בלייב 8 הם דיברו על סיד, אז דווקא היום לא?!

Silvernaor

New member
תראה

אם הוא היה מזכיר אותו לפני שיר על הLunatics הייתי כועס הרבה יותר מאשר עכשיו שהוא לא הזכיר אותו בכלל.

MilkShack

New member
בדיוק ככה אחי.

וויש יו זה השיר להזכיר בו את סיד, הכי מכובד והכי יפה (=

holo

New member
ווטרס נתן הופעה מצוינת

הביצועים היו לדעתי מושלמים והגיטריסט שם ממש התעלה עצמו וניגן כמו תותח, ורוג'ר, רק בשביל לראות אותו קופץ ב"אטרף" עם חיוך מרוח על הפנים כל ההופעה, היה שווה את זה. רואים שהוא נהנה מכל רגע. וגם רואים שהקהל שם הוא קהל של בוקים שלא מבינים מהחיים שלהם. ולמרות כל זה, זה לא מדגדג את ההתרגשות שלי בלייב 8 ואת האנרגיה שעברה שם באוויר.

holo

New member
אגב, הוא בחר גם אחלה שירים

למרות שהייתי מוותר על Us and Them ושם איזה שיר יותר טוב.

The Walrus

New member
ווטרס אמר בראיון שus and them

מתאים לאירוע לדעתו... למרות שגם time קשור איכשהו... המסר של time הוא לא לבזבז את הזמן כי החיים קצרים יותר משנדמה, זאת יכולה להיות איזשהי אמירה - תתחילו לפעול עכשיו בנוגע לאקולוגיה, אל תחכו לאחר כך כי הסוף קרוב משנדמה...

dali412

New member
היה נחמד לא יותר

ההתחלה הייתה נחמדה וטובה(טוב שהיה רק מנגינה) אחרי זה הדארק סייד היה צולע מאוד והסיום היה מפתיע לא ציפיתי לראות אותו שר ביחד עם עוד חבורת ילדים

flowerboy69

New member
ככה הוא ביצע את השיר בהופעות השנה ובלי קשר

זה להיט באירועים האלה להופיע עם ילדים כמו מדונה למשל...

flowerboy69

New member
עוד מעט הם חייבים להתחיל את התוכניות של היום

אז הזמן אוזל...

MilkShack

New member
דעתי על ההופעה

הוא הכניס אחלה שירים, והיו אחלה ביצועים, למרות שאני מצטרף לכמה חבר'ה פה שכתבו שחבל על זה שהוא לא עשה את וויש יו או קומפורטבלי נאמ.. אבל בקטנה, היה טוב. ד"א, פוליס סוסים! :] הייתי מדרג תטופ 5 שלי מהיום ככה: 1. ווטרס 2. פייטרז 3. פוליס 4. פפרז 5. קורנל

MilkShack

New member
החוליה החלשה - ערוץ 10

ציטוט קטן מוואי נט שיסכם: אם לצד כל הנקודות הטובות שחולקו כאן היום יש גם נקודה רעה, היא בהחלט מגיעה לערוץ 10. לכאורה הם הגדילו ראש: הקדישו יום שידורים מיוחד, הקימו אולפן בכיכר, הביאו מנחים ומומחים ושאר קודחים. אבל למעשה, ובדומה לשידור שלהם במופע הלייב 8, הם שידרו אחוז זעיר מהאירוע, כמעט בלי שידורים חיים בלבד, והתמקדו בהבאת להיט גדול או שניים מכל אמן, גם באיחור של שעות: בוומבלי כבר לילה, ובשעה 23:00 אנחנו רואים אצלנו את הביסטי בויז מופיעים באור מלא. ואם זה לא מספיק אז במקום לשדר את המופע של קלי קלרקסון בשידור חי מארה"ב ולעמוד ברצינות מאחורי הכותרת "יום שידורים מיוחד", ערוץ 10 העדיף לשדר באותו זמן את ההופעה של שושה בשידור חוזר מברזיל. שושה! עם כל הכבוד להשקעה (ויש כבוד), במקום כל שיחה בת שבעה דקות עם מומחית לאנרגיה על כמות הפחמן שקובי אוז פולט בכל בדיחת קרש, היינו יכולים לראות שני שירים משתי להקות ענק. חבל. לעזעזל, תבינו כבר מה אנשים באמת רוצים לראות! וציון קטן לשבח לאיך שהכל אורגן באינטרנט, אחלה איכות ואחלה מהירות אפילו במחשב העגל שלי. היה טוב ((((=

איתי בל

New member
זה לא יום שידורים מיוחד למה שאנשים רוצים לראו

ת כדור הארץ זה לא תירוץ לראות את פינק פלויד יש סיבה שהם עושים את זה אבל כן שושה זה באסה אני לא מאמין שהיא עדיין חיה

MilkShack

New member
מה הקשר? 0ם

כל העולם צריך לראות את ההופעות, להנות מהמוזיקה ומהמסרים שנכנסים תוך כדי, אבל רק בישראל להיות מתוחכמים? אתה יודע מה? מילא בשעות של השידור גם מישראל, אבל אח"כ, ועד עכשיו (קינחו עם עוד מדונה) כל מה שהיה זה שידורים חוזרים של כמה קליפים. הם חיים בסרט שמדונה מעניינת את כל העולם, למה לבזבז על זה שידורים עד 6 לפנות בוקר? כדי שאנשים שראו את ווטרס\פוליס ואחרים בפרומואים ישבו כמו מסכנים עד הבוקר ויחכו לראות את ההופעה, ולהתאכזב ממדונה שוב ושוב?

איתי בל

New member
לא..לא ישראל המציאה את זה

השידור הזה במטרה באמת לעזור לאנשים להפסיק להרוס את העולם בשביל זה כל הערב הזה ולא בשביל ווטרס וטטרס מופיע גם בלי כל הבלגן הזה השידור משודר ב9 מדינות באותן מדינות מין הסתם משדרים את מה שקורה אצלהם במדינה עם גיחות למדינות אחרות כך גם אצלנו שידרו מה קורה אצלנו וחילקו את השידורים האחרים חבל מאוד שהם לא שידרו את ההופעה של ווטרס וכו לך תדע למה אני מניח שלשדר 9 שידורים חיים מ9 מדינות שונות זה לא עניין כזה פשוט ואני לא עומד מאחורי ערוץ 10 וההחלטות שלו אבל המטרה הייתה קודם להעביר מסר ואחר כך את ההופעה חבל שלא הצליחו לעשות את שניהם

Pink Floyd 117

New member
אתה צודק אבל בכל זאת...

הם שידרו בערך 3 פעמים את מדונה... אני חושבת שגם פעמיים את לינקין פארק... את הבלאק אייד פיס בכלל לא ספרתי אבל מינימום פעמיים... והכל שידורים חוזרים... אז נכון שזה קשה עם 9 מדינות שונות שמשדרות במקביל הופעות חיות ועוד את המדינה שלנו, אבל השידורים החוזרים לא תמכו בטענה זו... אני לדוגמא עשיתי לילה לבן בציפייה לווטרס, כי הם דיברו על זה הרבה מאוד בהתחלה... ובסוף הוא לא הופיע, גם בון ג'ובי לא וגם האיחוד של פוליס לא נראה על המסך... אם לא היה זמן אולי הייתי מקבלת את זה, אבל מדונה 3 פעמים?

למעלה