להתחממות הגלובלית

Sid

New member
צודק זה היה פשוט ביזיון

אני מאוד מעריך את ערוץ 10 על השידור הארוך והמיוחד הזה (וברור שערוץ 2 לא חשב אפילו להרים את הכפפה בנושא), אבל הם חזרו על זה כמה פעמים ואמרו שנראה את פוליס מתאחדים וגם את רוג'ר ווטרס, ותאמינו לי הם היו יכולים למצוא את הזמן להכניס את ההופעות שלהם בלי שום בעיה אם הם שמו 3 פעמים את ההופעה של מדונה ועוד הופעות של "זמרים" (ראפרים, קלרקסון וכו), חיכיתי כמו טמבל עד 5:40 ולא האמנתי מה זה הזלזול הזה בצופים! מה גם שלא ראינו את בון ג'ובי בכלל ורק שיר אחד בקושי של מטאליקה.

איתי בל

New member
כן זה באסה

אני לא חושב שזה ביזיון אבל זה בהחלט באסה זמן ברור שהיה אין מה להתווכח על זה כנראה הייתה סיבה כזו או אחרת כשיש לך מופע כזה ארוך ב9 מדינות בו זמנים הדבר האחרון שתעשה זה תשים שידורים חוזרים יש לך יותר מידי חיים אז כנראה מסיבה כזו או אחרת לא יכלו לשדר את שאר השידורים אז הראו שידורים חוזרים כדי לא לסגור את היום הזה וזהו חבל אבל חפיף הופעה של 5 שירים של ווטרס אפשר לראות כל יום והרבה יותר טוב ממה שיש שם זה לא שפינק פלויד התאחדו או משהו בקטנה

Pink Floyd 117

New member
שאלה...

הסיכוי שב-20 דקות הם ישימו את ווטרס בון ג'ובי ופוליס כל כך נמוך שזה מביך... בכל מקרה, מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את כל הההופעות האלה? במלואן? תודה מראש לעוזרים!

Silvernaor

New member
ערוץ 10 שידר אותו בסוף?

אני זוכר שכבר הלכתי לישון אחרי שהוא הופיע (אני לא כזה מעריץ גדול של פוליס) עוד פתחתי טלוויזיה ב20 ל6 ועוד ראו דברים אחרים...

oneman2

New member
תגידו, קלטתם את

היפנית עם השיער הירוק-בהיר בהופעה מטוקיו?

RoieL

New member
שימו לב לזה שרוג'ר אנושי../images/Emo12.gif

רקד עם הילדים, "טפח" (
) להם כשהם יצאו. הייתה לדעתי הופעה לא משהו מבחינה מוזיקלית וחבל שהוא קיצר כ"כ, לסמאשינג פאמקינז ולדוראן דוראן לא היה לחץ לרוץ מהבמה
ללא ספק ההופעות הכי טובות הן של מדונה (מדהימה בגיל 49
) ושל בון ג'ובי (מדהימים בגיל 100
)

hkatsman

New member
זה רק אני

או שרוג'ר לא היה מסוגל לנגן בזמן שהוא שר את ABITW2? רק כשהילדים שרו הוא ניגן. אגב הילדים, אהבתי את החולצות שלהם.

Silvernaor

New member
זה רק אתה

הוא עושה כבר מאז שנת 2000 שבפעם הראשונה שהוא שר הוא פורט רק על הבאס פעם אחת כל 2 תיבות, ואז כשהילדים שרים אז הוא עושה את הבס ליין הקבוע.

The Walrus

New member
טוב אז ראיתי בyoutube

והנה הביקורת: דבר ראשון ווטרס, סחטיין על האנרגיות, הקפיצות והכל. והנה הביקורת המלאה: in the flesh מצויין. money היה מאכזב - מקוצר וחסר אנרגיות. עכשיו אני מבין למה ווטרס לא שר אותו בהופעות... us and them קצר מדי... brain damage/eclipse היה מעולה. רגע השיא היה another brick in the wall, ביצוע מאוד יפה... סך הכל הופעה טובה, אבל גירסאות מקוצרות זה דבר רע... וחבל שווטרס לא שר כמו פעם.

RoieL

New member
דווקא אס אנד ד'ם נשמע רע כשג'ון קרין

שר אותו. אבל איאן ריצ'י נתן הופעה מעולה.

holo

New member
../images/Emo45.gif הוא נתן אחלה סולו

וגם דייב קילמנסטר דפק אחלה סולואים במאני ובABITW...

The Walrus

New member
אני לא מעריץ גדול של קילמינסטר

אני פשוט לא אוהב איך שהוא מנגן... אין לו טאץ' כמ של גילמור...

Silvernaor

New member
זה בגלל שהוא לא גילמור

להזכירך רוג'ר ווטרס פותח את ההופעות בשורות: "pink isn't well he stayed back at the hotel, and they sent us alone as a surrogate band..." אני ראיתי את זה בתור משהו מאוד סמלי שהוא אומר "אנחנו לא פינק פלויד, אנחנו רוג'ר ווטרס ולהקתו"

The Walrus

New member
קילמינסטר נופל בין הכיסאות

ווטרס היה צריך להחליט לאיזה כיוון לקחת את הלהקה: א. לנסות להיות כמה שיותר דומים לפינק פלויד ולנגן בול כמו גילמור, רייט והשאר. ב. ללכת למקום אחר לגמרי, לאלתר בסולואים, להכניס סגנון אישי של כל אחד. קילמינסטר נופל בין הכיסאות. הוא לא מצליח להעתיק את גילמור כמו שצריך, למרות שהוא מנסה (הוא מנגן את הסולואים שלו תו לתו) - אבל מבחינת נגינה הטכניקה שלהם כל כך שונה והוא פשוט לא מצליח להעתיק את הסגנון של גילמור שעשה אותו מפורסם, לכן הוא לא עושה את א' כמו שצריך. מצד שני, הוא מנגן את כל הסולואים אחד לאחד, מה שמונע ממנו להכניס סגנון וכיוון אישי כמו דויל בראמל בזמנו, כך שהוא לא עושה את ב' כמו שצריך... אם היו מביאים גיטריסט טוב שהיה מנגן סולואים שונים לגמרי (סנואי ווייט, לדוגמה), אז הייתי אוהב אותו ומעריך אותו (ואת האומץ שלו, עם כל הפנאטים לגילמור שבחוץ
). אבל קילמינסטר הוא לא זה ולא זה, לא חקיין מוצלח ולא מכניס סגנון אישי, ולכן מבחינתי הוא מין wanna be... יצא לי ממש מבולגן אבל אני מקווה שהבנת...

Silvernaor

New member
אתה צודק

הגיטריסט שמופיע בin the flesh (בטור משנת 2000) באמת הכניס סגנון אישי והכל. אבל ראיתי את ההופעות ואני מעדיף את קלימנסטר. כי בהופעה ההיא רוג'ר ווטרס הכניס ללהקה יותר מדיי סגנון אישי

The Walrus

New member
אני מעדיף דווקא אילתורים

אפילו גילמור עצמו מאלתר על הסולואים האלה כיום... למרות שגם להעתיק את הסולואים זה סבבה, אבל אני פשוט לא חושב שקילמינסטר עושה את זה טוב. הוא לא משתמש בידית טרמולו - חלק מרכזי בטכניקה של גילמור - והטכניקה שלו פשוט לא מספיק טובה... הנגינה שלו חזקה מאוד ולא עדינה כמו של גילמור, המתיחות שלו לא יציבות מספיק, הויבראטו שלו יותר מדי מהיר ועצבני... פשוט לא עושה את זה כמו שצריך. שלא לדבר על זה שהוא מנגן על טלקסטר
. אבל אני מאמין שהסאונד נמצא בעיקר באצבעות... לכן - הוא לא זה ולא זה... לא חקיין מוצלח, ולא מכניס סגנון אישי לסולואים... ולכן לא אהבתי אותו. הפתרון כבר נמצא שנים מתחת לאף של ווטרס - תן לסנואי ווייט את כל הסולואים וזהו! למרות שג'ף בק, אריק קלפטון ודויל בראמל עשו את העבודה מצויין בעבר...

RoieL

New member
אגב דייב ניגן על טלה לא מעט, ואני לא מאמין

ברעיון שגיטרה משנה פה. עובדה שלא מפריע לך לנגן גילמור וקלפטון על לס פול וזה בטח נשמע מצויין, עוד דוגמא היא פייג' שהוציא צליל מאוד מאוד מאוד דומה מטלה ולס פול.

The Walrus

New member
זאת הייתה הערת אגב

לא כל כך משנה לי באיזה גיטרה הוא מנגן... פשוט הדרך שבה הוא מנגן לא "גילמורית". שזה אגב לא אומר שהוא לא נגן טוב, הוא נגן מעולה, אבל הוא לא מתאים לחיקוי גילמור...

למעלה