ליום רביעי .

lililulu

New member
כן באמת הגזמתן!

עזבו אותכם חג לא חג.....אנשים לא נכנסים לפורום הזה כדי לראות אתכן רבות! תשמרו את הריבים שלכן למקום אחר זה לא מתאים פה! ואני ממש לא בצד של אף אחת מכן כי מאוד אכפת לי משתיכן אבל חלאס \;

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifשלפחות מי שניכנס לפורום שידע

לאיפה הוא ניכנס , שיש פה ילדים שמתחזים . הם גם צריכים לדעת !!1..... והדר? למה תמייד בכל מריבה ,כל ויכוח , את מתערבת ?! זה ניגמרשם . סתם עכשיו פתחת את זה, זה לא מוציא אותך החכמה , ממש לא ,

אני סבלתי מספיק תאמיני לי:]

חח מצטערת אבל אחרי שקראת לי "רותם אסייג" העלת לי את כל הפיוזים ,אז וואלה על זה אנ'לא שותקת. ובקשר לצילום מסך העלוב שלך.. תרשי לי רגע,אין לי מושג איך הולכים התאריכים אצלך במחשב אבל אני דיברתי איתך אך ורק אחרי שאת ביקשת ממני, זה היה יום רביעי אני גם זוכרת חזרתי מהקניון , ואת שלחת לי תאתר הזה עם השירים של כוכב נולד. הנה לך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=102798679&archive=1 :] אז אל תוציאי אותי שקרנית,תודה. כנראה שאת לא ככ זוכרת. ואל תידאגי מי שנכנס לפורום הזה לא ידע שיש פה מתחזים כי לא יהיו פה
ואני הולכת רק בגלל שעמית ביקשה. ביייייייי.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifמה קרה שאומרים לך אתהאמת זה מעלה

לך את הפיוז ?? איךך ביקשתי ממך לישלוח לי הודעה 25 ל 7 וההודעה ששלחת לי ב 22 וואלה יודעת מה אני לא ישכנע אותך , להאמיין או לא , אבל , התאריך של המחשב שלי מכוון . ועכשיו גם אם הוא לא היה מכוון והייתי רוצה להראות לךך והייתי רוצה לכוון אותו . אני לא יכולה . כי אני לאיכולה לשנות שום דבר במחשב , בלי סיסמא ..... |: אז ווואלה ,קשה לך לאודות , שכניראה שלחת הודעה ... מה לעשות :] אני מושכת D=. להתראות .

מה את אומרת יוווווווואווו יא פאתטית אחת ; |

את רוצה להוציא אותי שקרנית אבל סבבה זה לא יילך לך כי אני זוכרת עדיין!!!! זה היה יום ר ב י ע י שדיברתי איתך,ולאאאא יום ראשון תפנימי. וחברים של אחיך עשו על האש ויום אחרי היה את הקורבן ותיראי מה שאלתי אותך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=102833400&archive=1 ואת יכולה אפילו להסתכל לך בהיסטוריה חמודה:] יום ראשון לא דיברתי איתך,נקודה. :]]]] חח ואת ממש לא מושכת לפחות לא אותי
אין לי שום סיבה לדבר איתך באייסי כי את פשוט לא מעניינת אותי :] זהווו. ואת יכולה לקפוץ לי עם ה"רותם אסייג"
יאללה בזז.

חן XD

New member
וואי אולי די!?!סתמו כבר !!

יאללה הבנו את הקטע הזה כבר ולי מתחיל להמאס !! סתמו שתיכן ! "רותם" ונופר סתמו. ! חג שמח !

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאללה בזזזזזזז *חחחחחחחחחחחשירה* D= לא היית שולחת הודעות,כי פחדת שאני יעלה עליך ,אבל בלי ההודעות כבר עליתי עליך ,על השקרים שלך .. את צריכה כ''כ להתבייש, ואין לך בכלל זכות דיבור, את אומרת שאני מוציאה אותך שקרנית , אבל את שקרנית בלי שאני יוציא אותך ואת צריכה להבין שאת התואר שקרנית , כבר ישעליך , ואת לא תעיפי אותו עלי , כי אני לא שיקרתי .כמו שאומרים, אני נותנת לך את התווים ואת מחללת עם החלליילת שלך בבית כמו ילדה טובה :]]]]]]] וואלה? חחחחחחחחחחחחחחח , אז זהו שהסתכלתי בהיסטוריה , ולכן , הגעתי למסקנה יותר עמוקה , שבאמת , את אחת השקרניות .... חחחחחחחח שאלתי פעם אחת את "נעמה" מאיפה היא , ואת ענית לי ,למה?? מהה אה? ועכשיו אחרי מה שגיליתי , אני מבינה , למה היא מוכרת לי כ''כ ..... שקרניות . ילדה עלובה זה מה שאת , אהה וזה לא שאני לא מעניינת אותך,פשוט הקנאות שלך , לא נותנת לך לישלוח לי הודעה:] לללהיתראות "רותם" אוו איך שלא קוראים לך ..

קיצור המגילה שלך לא מעניינת אותי

הכי חשוב שהבנת סוף סוף שאני בחיים שלי לא שלחתי לך שום הודעה לשום מקום! :]]] זה לא בעיה שלי שהזיכרון שלך לא ככ עובד
"הקנאות שלך" אח אח עברית שפה יפה. :]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifיפהה מה שבטוח יותרר ממך:]]]

חחח לא כפרה , אני לא הבנתי , את מנסה לשכנע אותי , וואלה את לא מצליחה מאמי . יאללה לכי חפשי את החלילילת שלך , התויים כבר כתובים פה :] "רותם אסייג" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בייי מותק

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאני אענה ,חרא שהיא תדבראליי ככה ואני

אשתוק ? מה אני חברה שלה ?!.. שיזדיין

ואת מדברת אליי מזה יפה ..

קיצר אנ'לא מגיבה לך יותר אין לי כוח אלייך , ואם את באמת בוגרת אל תגיבי וזהו. סלאמת.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifח...

קלללה אחת הייתה פה שיצאה ממני ? לא...! א קייללת , אל דברי על בגרות בכלל טיפת בגרות לאהראת פה שיש לך ....... ואני אגיב לאן שבאלי , גם אם זה לא יהיה בוגר , וגם אם זה יהיה שיא הבגרות ...!!1 למה? כיאני לא סופרת אותך חמודה ...

את רואה פה שכולם אומרים להפסיק אז למה להמשיך?

=\ את טובה בדיבורים חמודה :]] חחח שמעי את מזה בוגרת. ושתינו יודעות טוב מאוד נופר שאני לא שלחתי לך תהודעה הזאת מרצוני :] את יודעת את זה טוב מאוד! חח אבל זה בסדר אנ'לא מתייחסת לילדות כמוך. אוי את צדיקה ממש ,לא מקללת בכלל O: שמענו עליך. וכןן זה שאת אומרת "רותם אסייג" אז זה מרגיז. ובגלל זה אמרתי לך לכי תזדייני כי מצטערת וואלה לא יכולתי לספוג. אבל סבבה אני יודעת את האמת.
את עוד תראי מאיפה משתין הדג.
תמשיכי לחשוב שלא קוראים לי ככה ויהיה טוב
ביי=\ ותקשיבי לחברות שלך ואל תגיבי יותר.

lililulu

New member
לא ביקשתי ממך ללכת, להיפך

אני ממש רוצה שתחזרי ושנשכח מהכל רק ביקשתי מכן להפסיק לריב פה><

../images/Emo32.gif ליום רביעי . ../images/Emo65.gif

כוווווולי מתרגשת , ! חחחחחחחח סתם . D = מזזזזזזזל טוב לי . XD היום יומולדת , היום יומולדת , היום יומולדת ללללללללי . = D 15 למי ששאל . חע . D; ד"א אני שנה חודש ויומיים בפורום , כל חודש אני מזכירה את זה .

למעלה