ליום רביעי .

גדולתו של אדם,לדעת לבקש סליחה.

אז ביקשתי סליחה,והנה אני מבקשת עוד הפעם - סליחה. אבל אתן לא צריכות לסלוח לי,ממש לא. מזלי שיום כיפור מתקרב,אני אכפר על הכל. אמ,אין לי עוד ממש מה לומר. להתראות ..

../images/Emo217.gifלא הבנתי דבר אחד..

למה את לא נשארת? הרי כולן סלחו לך .. לאף אחת פה לא אכפת כל כך אם זה תמונה שלך או לא. אז למה לעזוב? אני במקומך הייתי מעלה תמונה שלי ופותחת פה דף חדש.

אפשר פשוט לפתוח דף חדש בלי להעלות תמונה לא ?

לכן לא היה מושג איך אני נראת עד התחרות מלכת יופי P=

../images/Emo141.gifמסכימה עם דילב!

את נשארת אותה רותם רק בפרצוף לא!!! את יכולה להשים פה תמונות שלך ולתחיל הכול מחדש זה לא משנה איך כול אחת נראית פה ממש לא!

../images/Emo108.gifאני סולחת לה..

לכל אחד מגיע הזדמנות שנייה.. זה רק תמונות.. לא נורא:]

../images/Emo210.gif או.קיי ..למרות שאין על מה לסלוח

כאילו , זו אותה גברת בשינוי אדרת אז זו אותה ילדה רק שזו לא היא בתמונות.. זהו . :)

../images/Emo75.gifנראלי בסוף אני אצטרך פסיכולוג בגלל

הפורום הזה . זה כ"כ מווווווזר , ! אני זוכרת בתקופה של לירון שהיא לא הייתה מעלה תמונה , אז לא יודעת ,, הייתי מדמיינת אותה כאילו ילדה בת 16 מדברת איתי . לא ילדה בת 12 ! ואז כשגילנו שזאת הייתה ספיר , זה היה כ"כ מוזר . כאילו מישהי שהייתה והיא כבר לא קיימת , מישהי שדמיינתי . חשבתי שזה נגמר , ולא רותם , אני לא מאשימה אותך . כולם עושים טעויות . פשוט שראיתי תמונה שלך אני כאילו דמיינתי אותך מדברת איתי , ולא פרצוף של מישהי אחרת . אולי זה נשמע קצת מטומטם אבל ככה אני מרגישה . כאילו עכשיו רותם היא לא נראת ככה , היא מישהי אחרת והילדה בתמונה זאת מישהי אחרת . ואני ניזכרת בזה וזה נראלי מוזר . זה לא הגיוני . * הייתי חייבת לפרוק *

../images/Emo210.gif אני גם חייבת לפרוק | ;

כמו שמיכל אמרה זה בהחלט מווזר כאילו , תראו כמה מקרים היו לנו פפה | ; לירון - ספיר רותם ועוד כמה שהיו פה : | לירון?! אני חשבתי אני מדברת עם אחוותי אני הייתי מדברת איתה כאל ילדה בת 16 הייתי מתייעצת איתה כי היא הייתה בת 16 זה כזה מוזר לי שהייתי מדברת עם ילדה בת 12 !!! שהיא קצת יותר קטנה ממני : | אני מרגישה , כמו אבן בלב כי , רותם - רותם , החברה של נעמה , ושל עמית , ושל שירה הילדה היפה הזאתי שחולה על רוק על שייגעצ' זו אותה ילדה , בשינוי אדרת , | ; הילדה בתמונה ?! זו הילדה שהייתי מדברת אליה לפעמים הילדה עם היופי הזה .. ופתאום זו לא היאה , ושלא תבינו אותי לא נכון , אני לא מתחברת לבנות בגלל יופי גם אם זו לא תהיה היא , עדיין יהיה לה את היופי ש ל ה , ! אבל זה ממש מוזר לי מה שהולך פה * הייתי חיייבת לפרוק : || *

|תפול|../images/Emo45.gif זה פורום עם הרבה דרמה , חע . D;

היה גם את אביאל הזה , חעחע D = ולפני כמה זמן חברה שלי הגיבה לעומר הזה בשייייין , D = גמני יכלתי לגלות אותו . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם . D;

למעלה