../images/Emo34.gifאווי את סתומה ברמות אה?
אולי את רוצה צילום מסך של חודש לפני שתיראי שאני שומרת עם כולם היסטוריה ולא רק איתך .......!!11 חחח ,אוקי ,שיצלם אותך ...!!11 תגווני תמשפט מעניין לך ת'תחת , חחחחחחחחחחחחחחחח!!!1 את ממש מצחיקה ,אני כלבה ?! חחח , את ישבת ,שיקרת , המצאת סיפורים , עם הנעמה הזאת אלעקק , "ביחוש החיים שלי" !!!1 גרמת לה לריב עם דילב , שהיא בעצם חברה טובה שלך ....... שיקרת על כולנו ,ואני כלבה .. אני גאה במה שאני , ואם משהו מפריע ליי באיך שאני ניראת אני אשפר אותו , ואת האחרונה שאני מעוניינת שתגיד לי איפה אני כן צריכה לשפר , וואלה . אני מתגאה באיך שאני ניראית איך אני איתך?! ועוד יותר אני אגיד לך , ואני רחוקה מלחשוב על עצמי שאני מכוערת . אההה אבל מצד שני את שמה תמונות שלך=מתביישת בעצמך. אחרי הכל , לא רוצה לשים תמונה שלך אחרי הכל .... שגילינו למה? את מתביישת בעצמך במה שאת , באיך שאת ניראת , במה שעשית , באיך שאתמתנהגת , חח , את ילדה משועממת , אין לךמה לעשות בחיים חוץ מלהתחזות לאנשים ?! אהההההה מישהי פה משקרת , מדברת מסריח , ואני כלבה אה? חחחחחחחחחחחחחחחח!!!1 לא זה לא יאמן , כמה שאת ילדה מסכנה , שה' יעזור לך . אפילו אם תצומי שנתיים , את חושבת שזהו , את יכולה לשקר ? על זה שאת צמה ? אז ממש לא , שיקרת , וזה שתצומי לא יכפה את זה ! את חייה באשלייה , קיצר "רותם אסייג" .. שיהיה לךךך חג מקסים , והמון הצלחה , כמו כמות השקרים שאת שיקרת-משקרת .... בבייי