ליום רביעי .

../images/Emo217.gifתגידו תודה שהמתחזות פה

הן בנות שהן באמת בן וזה האופי שלהן ... תחשבו שזה היה יכול להיות מצב הרבה יותר גרוע ! שנגיד יש בן שמתחזה לבת ... זה יותר גרוע אנחנו במצב מצוין עוד חחח לא נורא לי זה לא מפריע :] אני אוהבת אותכן כמו שאתן!

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifגידו תודה , שאנחנו -אני ושירה

לא סיפרנו הכל...... ובמיוחד מה שגילייתי בדקות אילו
אז סתמו ,כל אחת תעשה תשיקול שלה עם מי להתחבר ועם מי לא . אממ , *אוראל לא יודעת למה שירשרתי אליך *:]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעל ראש הגנב בער הכובע

מי אמר שדיברתי עליך ?! \: ..... ואני לא אספר מה גילית :) גם אם זה קשור לקטע שהיה איתך ....1

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאווי רותם סתמי טוב ?

אני באמת חמודה , את רוצה שאני ישפיל אותך מול כל הפורום שידעו עוד פרטים ? אושפשוט אל תעני לי . יופפפייייי ואני יודעת שאני חמודה :)))

חמודה כמו התחת שלי :]]]

הוו את מזה מפחידה אותי. תשפילי :] זה יזיז לי את , את יודעת מה:) חח את אשכרה הולכת ומבררת עליי הא? ולא שהיית איזה חברה שלי או משהו, מילא.. אבל אני בכלל לא הייתי בקשר איתך ! ;| שיהיה.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifמי בירר עליך !??!?!?!

למה ניראה לך שאאברר עליך טוב יותר מושפלת ממה שיצאת אין .... וזאת דעתך שאני לא חמודה ...... חח, כי הרבה פה יכולים להגיד לך שאני דווקא כן חמודה הבעיה זה אצלך מתוקה, תילכי תיפתרי את הבעיות שלך , ואל תספרי לי עליהם, ותעיפי עליי , נכון , לא הייתי חברה שלך , כי אני לא עיוורת , היה פה משהו מסריח , בואי נגיד , שאת השקר , עשית מלוכלך , משכת את זה שנה . שנה שלמה ישבת ושיקרת על יותר מ20 בנות , וסיפרת סיפורי אלף לילה ולילה , אבל דבר אחד שתידעי עלי אי אפשר לשקר . אני הכל מגלה , הכל חושדת , והכל יודעת בסופו של דבר. ואין לי למה להשפילל אותך , את מספיק מושפלת בלי שאעשה את תפקידי :)

הווו אז איזה פרטים בדיוק גילית עליי?!?! טח.

את לא חקרת את הנושא? לא? כי חשבתי שאת החוקרת :) מעניין. חח והכי מצחיק שאת ניסית להתחבר אליי רק כדי לגלות עוד דברים. לראות אם אני משקרתDDDD::: פאתט. אה. ולמה שאלת איפה אני לומדת? מזה מעניין אותך בדיוק? :) תסתמי עדיף:]

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifולמה את לא אמרת אה?

תמשיכי להסתיר את הפרצוף שלך , באמת עדיף , בטח סכנה לאנושות !!11.... מה קרה, קינאת בנטלי הזאת שמת תמונות שלה ?? כןןן , במקום להתגאות בזה שאת שקרנית, תתבישי בזה !!11 כמו שאת צריכה להתבייש ,,, שאת ושירה היייתן חברות כ''כ טובות , ושיקרת לה ככה . גועל נפש ,!! ממש ככה , ואני לא ניסית להתחבר איתך , ואני לא צריכה להתחבר איתך חמודה , אם את חברה שמשקרת ככה , מי כן ירצה לדבר איתך .?! ועדיף שאת תסמי פה לא אני כפרה , תיחיי עם זה , שאת צריכה להראות תמונות אחרות שלך באינטרנט , במקום את עצמך לפחות עשית טובה במשהו , שלא הראת את עצמך ,!!!

והנה הפרצוף האמיתי שלך יוצא:]

משחקת לי אותה חמודה אומרת שהיא תעשה הכל כדי שאני ושירה נחזור להיות חברותD= איזה מצחיקה. בקיצור את גועל נפש של בנאדם. לא שאני לא, אבל סוף סוף אני בטוחה בזה. ותאמת שכל הזמן חשבתי ככה,אבל עכשיו נתת לי הוכחה לזה:]. אני מתגאה בזה ששיקרתי? :) איפה אני מתגאה בזה? אני ביקשתי סליחה ואני אכפר על זה ואצום, וזהוו. מה קרה עשיתי איזה פשע? לא. ואת כן ניסית להתחבר אליי את אמרת,אל תסטרי את עצמך. ויש מספיק אנשים שידברו איתי:) !!11

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifפחחחח!!!

אני רציתי שאת ושירה תמשיכו להיות חברות , ותישאלי אותה גם , אני לא משקרת לחברות שלי , אחממ כמוך ...ורציתי שתחזרו להיות חברות , בשביל שירה לא בשבילך , למה אני אעשה בשבילך משהו ? מי את בכלל ?!?! סתם ילדה שמשעמם לה , בדיוק ככה , לא אמרתי שאין לך עם מי לדבר , אמרתי ,שאם תמשיכי לשקר ניראה אם מי יהיה לך לדבר , ואני לא סותרת את עצמי , אני אומרת את האמת , ... ולא רק לך , אלא לכולם . אני לא רציתי להתחבר איתך . נכון הייתי שולחת לך הודעות . וככה הבנתי , שיש פה משהו מסריח ,ואם תילכי להיסטוריה באיסיקיו את תיראי שהיו איזה4 חודשים שלא שלחתי לך הודעה . ואז את שלחת לי היי נופר ... ואת רציתלדבר, ואז כבר לא דיברתי איתך רק במסנג'ר ושיחות נורא קצרות ומכרת לי סיפורים שהצלם של קוקה קולה לא צילם אותך ולא זה.....!!11 אז מה את משקרת , ואת לא גילית שום פרצוף אמיתי שלי, את בכלל לא מכירה אותי ... אז תתחילי להכיר ותביני , שמיי שעושה רע לי , אני יעשה לו רע בנשמה שלו ...!!!1 וכזאת אני ,.תיקראי לזה איך שבאלך !לפחות אני לא מתחזה .... אני אמיתית , וסה שלא מתאיםלך שאני כזאת . זהלא אומר שאצל כולם זה כככה ולא פשעת , לא אמרתי שזה פשע ,.......!!!11 שיקרת ,ואחד הדברים בתורה , זה שאסור לשקר ....!!!1 אבל כל אחד טועה ,.. אבל את ממשיכה עם השקרים , תמשיכי , ... !!!11

יווו את ככ שקרנית.

אני בחיים שלי, אבל בחיים !!!!!!! לא שלחתי לך שום הודעה באייסיקיו או בשום מקום אחר. אבל בחיים שלי !!!!! אין לי על מה לדבר איתך, אין. הפעם היחידה שממש דיברנו זה שרצית עזרה איך להוריד תשירים של כוכב נולד \ : וזהווווו. ואחרי קוקה קולה. ת מ י ד את פנית אליי. תמיד. ! ותאמיני לי אני ושירה לא צריכות אותך כדי לחזור להיות חברות:] אם נרצה נחזור, אם לא אז לא. מאיפה לך שהוא לא צילם אותי ?:) אולי הוא כן? :) ואני ממש לא מעוניינת להכיר אותך. מההכרות הקצרה מאוד שלי איתך הבנתי טיפה מי את:] ואת האמת אף פעם לא סבלתי אותך. חחחחחח איזה רע עשיתי לך בדיוק?!?! אנחנו לא היינו בקשר ב-כ-ל-ל. בסדר שיקרתי. אני בטוחה שאת תמיד אומרת את האמת. בטוחה בזה
>< אם איזה שקרים אני ממשיכה אני רוצה להבין? :)

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחח אוקי צילום מסך יעזור?

הכי טוב שתישתקי ,בלישאת שמה לב אפילו יוצאים לך שקרים אה שכחתי את רגילה . וכן , כל בן אדם משקר . ואני לא אשבע לך , כי אני לאנישבעת . אבל בחיים , בחיים לא שיקרתי לשירה. ולא לחברות טובות שלי ..... ואני נותנת דוגמא , שירה , כי את כןן שיקרת לה , ואת כן האכלת פה את כולם שקרים . מה לעשות, שכולם פה שותקות , אבל , עלי אפחד לא ישקר ..... ובמיוחד לא יצורה כמוך ! אלעקק צילם אותך , הוא צילם את נטלי !!1 ויש לי גם את התמונה ...! חח , כניראה שאת לא יודעת להכיר בני אדם , אבל ככה . תחשבי עלי מה שבאלך !!!11 חח הכי חשוב שאני יודעת על עצמי ויודעת להעריך את עצמי , ולא מתביישת בעצמי , מה שאת כן . והנה הצילום מסך . http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003043390743923702 עשיתי לינק , לא בשבילך , אלא בשביל מי שקוראת את זה : D עדיין אני ככ שקרנית ?! חח מי שמדברת על שקרניות מותק שלי את השקרנית הראשית פה .

אהאה אני יצורה :)

העיקר שאת יפה! זה הכי הכי חשוב.
מה את סתומה? התכוונתי שאולי הצלם צילם אותי, מאיפה לך? את ראית אותי פעם בחיים שלך? לא. אבל אני כן. :] תמשיכי נופר זה ממש לא מזיז לי מה את חושבת עליי :] רק ככה רואים כמה שאת כלבה :] זה בסדר. :) והצילום מסך שלך מזיז לי את התחת. אני יודעת שאני בחיים לא פניתי אלייך. נקודה. כתבתי לך היי נופר אחרי שאת שלחת לי הודעה \ ; ואולי בכלל התחלת לשמור את ההיסטוריה אחרי שאת פנית אליי ?! אה ? [= תפסיקי כבר להתערב ביני לבין שירה יא חתיכת מטומטמת . היא סלחה לי|=

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאווי את סתומה ברמות אה?

אולי את רוצה צילום מסך של חודש לפני שתיראי שאני שומרת עם כולם היסטוריה ולא רק איתך .......!!11 חחח ,אוקי ,שיצלם אותך ...!!11 תגווני תמשפט מעניין לך ת'תחת , חחחחחחחחחחחחחחחח!!!1 את ממש מצחיקה ,אני כלבה ?! חחח , את ישבת ,שיקרת , המצאת סיפורים , עם הנעמה הזאת אלעקק , "ביחוש החיים שלי" !!!1 גרמת לה לריב עם דילב , שהיא בעצם חברה טובה שלך ....... שיקרת על כולנו ,ואני כלבה .. אני גאה במה שאני , ואם משהו מפריע ליי באיך שאני ניראת אני אשפר אותו , ואת האחרונה שאני מעוניינת שתגיד לי איפה אני כן צריכה לשפר , וואלה . אני מתגאה באיך שאני ניראית איך אני איתך?! ועוד יותר אני אגיד לך , ואני רחוקה מלחשוב על עצמי שאני מכוערת . אההה אבל מצד שני את שמה תמונות שלך=מתביישת בעצמך. אחרי הכל , לא רוצה לשים תמונה שלך אחרי הכל .... שגילינו למה? את מתביישת בעצמך במה שאת , באיך שאת ניראת , במה שעשית , באיך שאתמתנהגת , חח , את ילדה משועממת , אין לךמה לעשות בחיים חוץ מלהתחזות לאנשים ?! אהההההה מישהי פה משקרת , מדברת מסריח , ואני כלבה אה? חחחחחחחחחחחחחחחח!!!1 לא זה לא יאמן , כמה שאת ילדה מסכנה , שה' יעזור לך . אפילו אם תצומי שנתיים , את חושבת שזהו , את יכולה לשקר ? על זה שאת צמה ? אז ממש לא , שיקרת , וזה שתצומי לא יכפה את זה ! את חייה באשלייה , קיצר "רותם אסייג" .. שיהיה לךךך חג מקסים , והמון הצלחה , כמו כמות השקרים שאת שיקרת-משקרת .... בבייי

דבר אחד יש לי להגיד לך .

לכי תזדייני. :) אוי יא טיפשה יום כיפור נועד כדי לכפר על המעשים שלך בכל השנה ! \ ; כמה שאת סתומה. זהו
אינלי יותר מה להגיד לך. :) כלבה, זה מה שאת. :) להת'.

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifכלבה כלבה, ואת תיראי מי שתיסבול ,

זאת תיהיה רק את ,!!!11 תמשכיי לקלל , אני אותך לא קייללתי , חח ה' רואה הכל חמודה :]]]]] להתראות .....

../images/Emo28.gifדיייייייייייייייי חלאאאאאאאאאאאאס :S

חג , ראש השנה , אסור לריב! גם אם זה לא נכון עכשיו קבעתי וסתמוווווו S: לא רוצה ריבים יותר בפורום הזה, די :/ נשבר.. נופר, רותם ? עד לפה , זה מספיק. =| שנה טובה ומתוקה לשתיכן . :)

למעלה