לכמעט סוף החופש הגדול

s a r a h13

New member
חתמתי

אני מעדיפה לא לראות את הסרט- הספיקה לי התמונה מחר אני ילך בכל בית הספר ואבקשה שיחתמו לי על נייר ואני יעביר בערב למחשב ה-כ-ל-!

One Echoe

New member
../images/Emo45.gifיפה מאוד שרה.

את גם מוזמנת להפגנה שתערך היום בדיזינגוף בשעה 5. יש מצב שאני אהיה שם..

holo

New member
מה הקשר?

אני הצבעתי, פשוט הסאט מגעיל וקשה ואני ממש לא ממליץ לראות אותו. אז לפני שאתה קובע שלא הצבעתי....

One Echoe

New member
לא..זה לא קשור,

למה להגיד מגעיל? תגיד " סרט קשה ", לא מגעיל. אני לא חושב שהחיות אשמות במה שעשו להן. בחיי שלא.

holo

New member
הסרט מגעיל

לא משנה איך אתה מסתכל על זה, הסיטואציה מגעילה, המעשים שעושים לחיות מגעילים ומבחילים. זה גם מילה נוספת לקשה.

One Echoe

New member
אני בכל זאת,

חושב שהתיאור שבחרת להשתמש בו לא מתאים. "פאק זה הסרט הכי מגעיל שראיתי בחיים שלי, לא לראות!!! " להסתייג ממה שעשו לחיות, ככה אני פירשתי את זה. זה אכן סרט קשה, מאוד קשה. אישית לא יכלתי לראות יותר מכמה שניות בודדות, ממש בודדות. עם זאת, אתה רואה שאני מפיץ את הסרט. זה חשוב. זה מגיע לחיות, לפחות זה.

אני לא יודעת, גיל

לא כל דבר חייבים להפיץ, גם אם המטרה טובה. לפעמים אפשר להשתמש בשיקול דעת, ולהמנע, במיוחד כאשר מדובר בתמונות זוועה, כמו במקרה הזה. זה לא "חשוב" לראות את זה.

One Echoe

New member
אבל איך נעזור לחיות...

רק כוח ההרתעה והזעזוע יעזור פה... לפני שאני שמתי את הסרט הדגשתי שהוא ממש קשה... ושמתי קישור לעצומה...שזה הדבר החשוב באמת...

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי שיקול הדעת יכול להיות של מי שניגש אל ההודעה ובוחר אם לפתוח אל הלינק או לא (אני למשל חסכתי מעצמי את תמונות הזוועה) באותה מידה. אני מוצאת כי בדרך כלל שיקול דעת אחד מספיק לחלוטין. זה לא מתבלה מהר.

אני חולקת עליך

לגבי הקביעה ש"רק כוח ההרתעה והזעזוע יעזור פה". אפשר בהחלט לסייע לחיות בלי כוח, זעזוע והרתעה. זו אחת הסיבות בגללה קבוצות קיצוניות אינן זוכות לתמיכתי. כמון בכל תחום אחר, אלימות אינה דרך פעולה לגיטימית.

הפצת סרטונים כאלו

היא אלימות, בפני עצמה. זה לא דיווח חדשותי, אלא תעמולה - תעמולה כוחנית. אפשר (ורצוי) לתמוך בהגנה על בעלי חיים, ללא שימוש באמצעים כאלו.

One Echoe

New member
אני לא מסכים, בתוקף!!!

אבל כמובן שמותר לנו להיות בדיעות חלוקות... אני אשתדל לא לפרסם פה יותר עצומות כאלה

avki

New member
לא לא לא!

תפרסם, פשוט אל תפרסם סרטונים (זה מה שציף מבקשת...).

אוייי נוראייי ביותר

אחרי שראיתי עדיין ת'חיה חיה אחרי שהורידו לה ת'עור סגרתי חתמתי ובאמת צריך להפסיק את זה

אנשים בהצלחההה למי שלומד ומי שלא

אז גם בהצלחה בקיצור לכולכם בהצלחה ענקית!! ושתעשו הכל על הצד הטוב ביותר וגם אם לא אז לא נורא אז תהנו בשנה החדשה ונדבר במהלכה ונחלוק חוויות!

DOCTOR ROBERT

New member
רגע לפני שהחופש נגמר

מישהו יודע אם סיד בארט נחתף, או שכולם פו ציניים?

למעלה