לכמעט סוף החופש הגדול

holo

New member
../images/Emo6.gif

ציף את משליטה טרור בפורום! כל מי שלא משרשר נכון- חרם של כל הפורום ומאסר עולם.

רמי M

New member
דבר חשוב - יום אימוץ...

ביום שבת ה-3 בספטמבר, בשעות 17:00- 10:00, יקיימו עמותות "צער בעלי חיים" ו- "תנו לחיות לחיות" יום אימוץ מיוחד לכלבים וחתולים האירוע יערך בכלביית "צער בעלי חיים ברחובות" (רח' מוטי קינד, איזור התעשיה החדש, רחובות). עשרות כלבים וחתולים, שנינטשו במהלך הקיץ ובתהליך ההתנתקות, יחכו לכם בתקווה למצוא בית חם. באירוע יתארחו אמנים ומפורסמים בינהם מלי לוי, חיים צינוביץ, מורן אייזנשטיין,מאיה דגן ועוד... בהפנינג ישולבו בין השאר, ליצנים, תצוגות אופנה של כלבים ותצוגת אילוף כלבים. בואו לאמץ חבר לחיים!

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

אני בשכנועים יומיומיים להביא עוד חתול לביתי.

לחובבי קונספירציות

מנוע היוצר קונספירציות על בוש, עפ"י בחירתכם. הקונספירציה שלי: George W. Bush rigged the 2000 election so that SUV owners, white men, Rush Limbaugh, Republicans, and oil companies could upset Michael Moore. בוש חיבל בבחירות בשנת 2000 כדי שבעלי רכבי-שטח, גברים לבנים, ראש לימבו, רפובליקנים וחברות הנפט יוכלו לעצבן את מייקל מור.

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

הקונספירציה שלי: George W. Bush allowed 9/11 to happen so that The Jews could steal" from women."|סהדגש|

holo

New member
קבלו את שלי../images/Emo6.gif

George W. Bush rigged the 2000 election so that The Jews, Rush Limbaugh, and white men could kill Iraqis. ג'ורג' בוש חיבל בבחירות של 2000 כדי שהיהודים, ראש לימבו(מה זה לעזאזל?), וגברים לבנים יוכלו להרוג עיראקים.

One Echoe

New member
אני חייב לדעת משהו,

צדקתי כשאמרתי שהמאכל הכי נפוץ באנגליה הוא צ'יפס ודגים?

One Echoe

New member
יש עשיתי שוב ויצאתי מאה אחוז...:)

לא הבנתי בכלל את רוב השאלות

Davidson

New member
100%

נו, זה עונה על השאלה "היכן להתגורר - אנגליה או קנדה?". נחמד מאוד.

למעלה