לסופ"ש + כמה דברים

LoveYourHate

New member
ברוכה הבאה יקירה

אבל על הודעה כזאת את יתר ממוזמנת לפתוח הודעה החדשה זה בסדר גמור..! אני אופקיטה מחיפה
השתלבות מעולה

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני שני, 17 וחצי מאורנית שזה ממש ליד פ"ת . את בהחלט יכולה לפתוח כאן הודעות חדשות. היה לנו דווקא דיון מאודח שוב על זה. קיצר, אם את כבר כאן, ואם אף אחת אחרת כבר לא חפרה לך על זה, אני אמלא את תפקידי: המייספייס של האשלון הישראלי myspace.com/30stm_israel והעצומה המאוד חשובה שלנו www.petitononline.com/30stmIsr

Keren W

New member
../images/Emo207.gifתצביעוו וכמה שיותר!

בבקשה תצביעו בTRL של ארה"ב ל-ABL הקליפ עדיין לא ממש נכנס חזק במטיוי למרות שחברה שלי אמרה שהיא ראתה אותו ואני עדיין לא :| אז תצביעו: http://www.mtv.com/ontv/dyn/trl/TRLvoting.jhtml

חתיכת מכההההההה

אני לא מפסיקה לצחוקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מסכנה, נראה לי הוא הרג אותה

זה מה שקורהע כשקורעים לו את המעיל

אני פשוט לא מבינה את הבנות האלה, למה לבוא רק כדי לגעת בו, זה אפילו לא בוא כדי לשמוע אוות שר, רק כדי לגעת בו. זאת הערצה הכי מגעילה, זה להפוך בן אדם לאובייקט, לאיזה חומר קדוש, ובכלל לא להתייחס עליו כאל בן אנוש עם רצונות, עם גוף ועם פרטיות. כן, הוא מפורסם, אבל לאף אחד לא מגיע שהתייחסו אליו כמו אל אובייקט ככה. זה מגעיל. כשעשו לו את מה שעשו לו בברמינגהאם מה שהיה ממש שפל, אני חשבתי שלהרביץ עם המיקרופון היה פשוט הפגנת איפוק מטורפת. אם מישהו היה מכניס לי ת'יד לפה, ומכניס את היד לתוך המכנסיים הייתי עושה הרבה יותר מלהרביץ למישהי חזק עם המיקרופון, הייתי מושכת אותו מהשיער ובועטת לה בפרצוף. כל כך מכעיס אותו כל התגובות האלה של האנשים שמה ביו טיוב, לחשוב מה הוא עשה. הוא היה היסטרי ובצדק, תכלס מה שהם עשו זאת עברה חמורה על החוק, כן, ברגע שאתה קופץ לקהל את נתון לחסדיו אבל לבנות האלה אין מוסר, הייתי תובעת אותם על הטרדה מינית או משהו כזה. רציני.

TheMarsArmy

New member
אני לא מדברת איתך!

מי מי מי מי מי?!?!?! מי שלח לך קישור לזה?!!?!?!? מי?!?!?! בלעדיי מי לא היית רואה את זה?!?!?!?!?!!? חה! סתם יקירה! D: חולה עלייך.

Keren W

New member
אני לא מסכימה...

הוא עושה את זה בהרבה הופעות זה כבר התנהגות מוכרת שלו אז צריכים לקחת את זה בכיף:] הוא פעם אחת ירד על מעריצה שזרקה לו בקבוק מיים לבטן באמצע שהוא שר אז הוא צחק עליה,והינה פה הוא "משפיל" מישהי בטלפון,כאילו למה להתייחס ברצינות יכול להיות שמאחרוי זה הוא רציני אבל הוא לא בא באמת להתנהג רע למישהו זה פשוט ההתנהגות שלו. ואני דווקא אוהבת את הגישה שלו.

סליחה, אבל אם מישהו היה בא ונותן לך מיקרופון

בראש, אני לא חושבת שאת היית אומרת ש"הוא לא בא באמת להתנהג רע למישהו זה פשוט ההתנהגות שלו" או שאת "אוהבת את הגישה שלו". נו באמת, אז בגלל שהוא ג'ראד והוא חושב שהוא יכול, כי המעריצים עדיין ישארו נאמנים ללהקה, והוא כזההה מפורסם שכולם אוהבים, אז הוא יכול לעשות מה שבראש שלו? ... אמ, לא? לא משנה מי הוא, זה ממש לא נותן לו לגיטמציה לפגוע ככה, ולא משנה במי.

למעלה