לסופ"ש + כמה דברים

adiiiXD

New member
מ-ה ק-ש-ו-ר?

ו... סליחה , אם משהו היה בה ודוחף לך יד לפה , היית מגיבה ברוגע ? ג'ארד הגיב באיפוק יוצא דופן , ואני מצדדת בו ב-100%.

כן ברור,

כי זה ממש הגיוני שהילדה הגיעה להופעה של 30סטמ במטרה לדחוף ידיים לפיות של אנשים. ברור. וסליחה, אבל כמה יפה שיהיה ג'ראד, זה עדיין לא אומר שהוא הסולן היחידי שיש לו גרופיות בצורה מטורפות, והוא בהחלט לא היחידי שיד רנדומאלית בטעות נכנסת לו לפה [מישי תפסה בזין של וילה, והוא פשוט אמר לה שגן עדן זה לא שם. XD], אבל בכל זאת - הוא כן הראשון שמתנהג באלימות בחזרה, מתוך מחשבה שהוא יכול כי... טוב, הוא יכול.

adiiiXD

New member
יש כאן סוג שלך בילבול....

הוא לא עושה את זה כי הוא חושב שהוא יכול , אין צורך לפתח רגשות שנאה כלפי כותב המילים \ הסולן\ חצי ממקימי הלהקה [או כל תיאור אחר] ששינתה לחלק מהבנות פה את נקודת המבט. הוא פשוט שונא גרופיות , והוא אמר את זה בכמה וכמה ריאיונות - צריך להבין שהוא בן אדם עם דעה, עם עבר ועם מחשבות , ולא צריך להתייחס אליו כאל סוג של אובייקט או משהו שצריך "להוות דוגמא" לכאורה לשאר האנשים . הוא לא כזה , הוא לא מתיימר להיות כזה והוא אף פעם לא אמר או רמז שהוא כזה , אז למה לשפוט בן אדם רק על היותו אדם עם דעה משלו ?

adiiiXD

New member
יש כאן סוג של בילבול....

הוא לא עושה את זה כי הוא חושב שהוא יכול , אין צורך לפתח רגשות שנאה כלפי כותב המילים \ הסולן\ חצי ממקימי הלהקה [או כל תיאור אחר] ששינתה לחלק מהבנות פה את נקודת המבט. הוא פשוט שונא גרופיות , והוא אמר את זה בכמה וכמה ריאיונות - צריך להבין שהוא בן אדם עם דעה, עם עבר ועם מחשבות , ולא צריך להתייחס אליו כאל סוג של אובייקט או משהו שצריך "להוות דוגמא" לכאורה לשאר האנשים . הוא לא כזה , הוא לא מתיימר להיות כזה והוא אף פעם לא אמר או רמז שהוא כזה , אז למה לשפוט בן אדם רק על היותו אדם עם דעה משלו ?

אני חושבת שאם הוא היה מנסה לחנך את המעריצים

שלו, הוא היה יוצא דפוק. בכלמקרה, תראי, אני גם שונאת המון דברים, אבל אני לא רואה את עצמי, לפחות לא בעתיד הקרוב, הולכת ומחזירה להם מכות רצח רק בגלל שהם צריכים לקבל את זה. הוא יכול לשנוא גרופיות, וזה בסדר גמור, כי אני גם שונאת אותן, אבל זה לא אומר שהוא צריך להרביץ להם, ובטח לא באמצע הופעה.

adiiiXD

New member
אבל זה ג'ארד , וזה הקטע שלו,

ואין מה לעשות . זו עסקת חבילה מתוקה . [למרות שבעיניי ה"אלימות " הזאת מתקבלת בברכה [;]

TheMarsArmy

New member
נכון הוא הראשון שהתנהג באלימות. נו במת.

כמו שהוא לא צריך לדפוק בעוצמה מיקרופון על ראש של מישו, אנשים לא צריכים לקרוע לו את המעיל, למשוךאותו למטה או לדחוף ידיים לכל מיני אברים שלו וכו'. אפחד לא היה בסדר בסיפור הזה אז די לנסות לצדד בכל צד.

טוב, אני לא יודעת שום דבר על מעיל.

אם ידיים בזין של מישו. אני פשוט יודעת שהיא הכניסה לו את היד לפה, בטעות או לא זה לא מעניין אותי, והוא לקח את המיקרופון ונתן לה אותו בראש.

הוא מאוד מאופק

ואת יודעת איפה נראה איפוק? בזה שעל אף התקריות האלה הוא יוצא החוצה בכל הופעה כדי לדבר עם המעריצים, בלי מאבטח ועדיין קופץ לקהל ולא מוותר על הקשר עם המעריצים. אנשים מסתכלים על זה כמשהו רע כי הוא מפורסם. סליחה. גם הוא בן אדם, גם לו כואב. זאת הטרדה מינית. לא היית מרגישה רע עם עצך עם מישהו היה תופס לך בשד באמצע ההופעה רק כדי לגעת בך? זה נוראי. אנשים פותחים לי את הכפתורים במכנסיים. במקום להתרגש מזה שהוא שם, מסתכל לנו בעיניים ושר, הם פותחים לו את הכפתורים במכנסיים ומנסים להפיל אותו לריצפה כדי.. לא יודעת מה. זה גועלי.

הוטא זמר. הוא מפורסם. והוא יפה.

מה את מצפה? שלא יהיו לו גרופיות? שלא תהיה לו חבורת בנות שתרצה לזיין את הצורה שלו, ולא לציין שבסופו של דבר, רובן גם יצליחו? ברור שהוא מרגיש רע עם זה שתופסים לו בזין, או שמנסים למשוך אותו למטה, או שלא יודעת מה, אבל הוא לקח את זה עליו מרצון. ובעיקר ג'ראד, םהוא יוןדע טוב מאוד מה זה גרופיות, כי הוא לא חדש בכל הקטע של הפרסום וזה. הוא יודע אפילו הרבה יותר טוב ממי שמוציא דיסק ראשון מצליח וזאת פעם ראשונה שמישו מכיר את השם שלו, מה זה.

adiiiXD

New member
את ממש מגזימה....

וזה שהוא יודע את זה , לא אומר שהוא מקבל את זה . לג'ארד יש זכות לעשות מה שמתאים לו , וככה הוא משמש דוגמא ומופת לאנשים אחרים לשים זין על אנשים עם דעות כמו שלך , ולעשות מה שבראש שלהם .

בטח שהוא יודע, זה סיכון שלוקחים

עם המקצוע אני מניחה.. אבל לכל אחד יש קו אדום לא? זה כמו שכל סלבריטי יודע שלפרטיות לשו יחדרו פפרצי אבל הוא לא ישלים עם זה שהם יכנסו לו לשטח של הבית שלו, כי זה הבית שלו, זה השטח הפרטי שלו, ויש קו אדום מסויים, ואם הם עוברים אותו, הם יכולים להזמין משטרה ואותם צלמים נקנסים ונתבעים. תכלס, הופעה זה מצב נורא לחוץ. מה הוא יכול להגיד לעזאזל ? בסדר. כן כולם רוצים לגעת בו, כן, בערך 99% מהקהל רוצה לעשות אותו, אבל חייב להיות קו אדום. ומי שזאת לא תהיה חצו אותו. אני בטוחה שהוא יודע שיש טעויות לפעמים, לכמה מהחברות שלי יצא בטעות לגעת לו במפשעה כשהוא קפץ עליהן, אבל הן הזיזו את היד, הקטע הוא, שהבנות האלה נאחזות בו, ולא עוזבות. זה מה שנוראי. ובגלל זה הוא מגיב כמו שהוא מגיב.

LoveYourHate

New member
חח חשבתי כתבת הוא מאד מאופק [כאילו אני]

כאילו אני ילדתי אותו או משהו כזה
שגיאה של קריאה מהירה

i am777

New member
מה את רצינית??!!!!../images/Emo184.gif

הוא דפק לה מיקרופון בראש!!!!! הוא כל הזמן קופץ לקהל נכון???? - אשמתו מתוקה. אולי היא הרימה את היד שלה וכאילו......אולי מחאה כפיים או משהו והוא קפץ~! אם הוא היה עושה לי את זה היייתי עולה לבמה ומרביצה לו עד שידמם! "כי אני אוהבת את הלהקה והכל בכיף" לא?...

לא היא לא. היא קרעה לו את המעיל

בכוונה. אנחנו ראינו. הן באות לשם והן יודעות טוב מאוד מה הן עושות. כן הוא קופץ לקהל, והוא יודע שהולכים לגעת בו, אבל יש הבדל בין לגעת בו, לבין לנסות להוריד אותו למטה ולפתוח לו את הכפתורים במכנסיים. יש הבדל.

i am777

New member
בתוך הסירטון ראים שהיא קורעת לו את המעיל?..

אני לא ראיתי. אבל עזבי , אני לא מצדיקה אותו ולא אותה. עם כל הלחץ שיש שם עם האנשים היא יכלה להתעלף שם וליפול. זה לא מצחיק (למרות שזה היה מצחיק).....אבל אכזרי. אני מאמינה לך שאת ראית מה הלך שם בהופעה , אבל זה לא אומר שיש כל הזמן מעריצות שכאלה. לא משנה. אני מקווה שזה לא יחזור שנית. ביייייי D: (אני מחכה לפגישת פורום D: יאיי)

בטח שאין תמיד מעריצות כאלה ../images/Emo9.gif

הוא באמת שלא נתן לה מכה כל כך חזקה, פשוט זה מקרופון, ובכל דבר שהוא נוגע שומעים את זה. אז זה נשמע וואחד מכה, הוא פשוט הגן על עצמו, אם היה קורה לה משהו אני חושבת שהיא הייתה דואגת לתבוע אותו. לא רואים את זה בתוך הסרטון, אבל הוא חזר משם עם מעיל קרוע, והוא היה מאוד עצבני. וגם אני מחכה למפגשלושים שוב

Keren W

New member
דבר ראשון...

למה את יוצאת עלי כאילו יש לך זכות להחליט מי אני ומה אני חושבת? אני לא אמרתי אפילו פעם אחת שזו זכותו בגלל שהוא מפורסם או בגלל שהוא ג'ארד לטו! ואני בטוחה שהוא גם לא חושב ככה,לך היה נעים שיתייחסו עליך בחוסר כבוד בגלל שאת מפורסמת? את היית בולעת הכל כמובן מאליו? אני לא, לא משנה כמה מפורסם בנאדם הוא צריך להגן על הזכויות שלו כמו כל בנאדם אחר ואם האופי שלו לצאת ולהגיד מה שהוא חושב בפנים אז צריך לקבל את זה כמו מישהו אחר שישאיר את המחשבות שלו לעצמו. למי שיש בעיה עם הדרך שהוא מביע את מה שהוא חושב וזה מפריעה לו שילך וזהו,מה זה פה תוכנית כבקשתך?! ואם הוא היה באמת פוגע באנשים אז היו שומעים על זה הרבה יותר,כי בינתיים הוא מתנהג ככה כמעט בכל הופעה ומישהו אמר משהו נגד זה?או בגלל שזה הוא? לא. ואל תשפטי אותנו ותגידי שאנחנו "מושפעות מהערצה לג'ארד או לכל הלהקה" ובגלל זה לא שמות לב או חושבות שזה משהו רע.

למעלה