לסופ"ש + כמה דברים

מי רצה להחליט לך? O.ם

זאת הייתה הדעה שלי, מה הקשר לשלך? בכל מקרה, בגלל שהוא בנאדם כמו כל אחד אחר, הוא גם מתעצבן, ומתרגז, ונכון, אולי זה גם צודק, אבל אם הוא כלכך רוצה שישמרו על הזכויות שלו בתור בנאדם, הוא צריך גם לדעת לשמור על זכויות של אחרים, ולהרביץ למישי בראש, כלכך חזק וכואב, נראה כאילו זה קצת נוגד את זה. וזאת לא דרך התבטאות, זה פשוט אלימות. וזה לא משו שאפשר להגיד, "טוב, בסדר, ככה הוא, תבינו...", כי אם זה היה כל אחד אחר, או בכל סיטואציה אחרת, זה היה הופך למכות רציניות.

אני ממש לא מסכימה

מעריץ שרוף, הוא מעריץ שאולי טס לראות אותם, או שעושה הכל כדי לראות אותם בהופעה, שמחוייב לקדם אותם כאן בארץ או בכל ארץ אחרת שהוא גר אבל המעריצות האלה, רק רוצות להגעת בג'ארד, הם לא שרופות, הן שרוטות- והן דפוקות בנוסף לכל. ואני אומרת לך את זה ממקור ראשון כי אני ראיתי את רובן שמה. וזה פאקין מביך

נו, הבנתי כבר שאת מעריצה שרופה

שרואה אותם וכל זה. זה לא היה ברצינות, והדבר האחרון שרציתי להתחיל לעשות כאן סדר בקשר למעריצים שרופים, שרוטים ומה שבניהם. בכל מקרה, זה ממש לא משנה מה הסיבה שהן או הוא עושים את זה. מה שהוא עשה - היה מגעיל בצורה בלתי נסבלת, ופשוט לא נסלח. בעיקר כשמי שנותן לך מכות הוא האיידול שלך, או ווטעבר. זה בדיוק כמו להגיד שאם אתה פאנקיסט, אז זה סבבה להרביץ לאימוז, כי אתה יכול והם לא יעשו כלום בחזרה. בכל מקרה, הגרופיות או מה שיהיה, הן אלה שגורמות ללהקה להתפתח ולהתפרסם, פרסום שגם, כמובן, מגיע לישראל ומוביל ללחץ על מפיקים להביא אותם לארץ.

adiiiXD

New member
"בלתי נסלח " אפשר לחשוב מה הוא עשה....

זה לא היה מגעיל, ואם יש בנות שלא מכבדות אותו עד כדי כך, ואפילו מתנהגות בסוג של זלזול- מגיע להן פי 7 ממה שהוא עשה . ולא, פרסום על רקע גרופיזם זו לא השאיפה- עדיף לעבוד עקב בצד אגודל ולהגיע לקהל האיכותי בישראל , מה שאנחנו עושים עכשיו , מאשר לפנות לכככולם - מה שיהיה יותר קל כמובן , בזכות האינטרנט , הודעות שרשרת , הצפות בבלוגים ומה לא . וחס וחלילה שכשהם יגיעו לארץ הקהל יהיה מורכב ברובו מגרופיות .

מה זה "אנשים איכותיים"?אנשים ששומעים מזויקה א

אנשים ששומעים מזויקה איכותית כמו לד, פינקפלויד, או אפילו גאנז וזה? טוב, אלייהם בחיים לא תגיעו, בעיקר לא כש30סטמ נחשבים אימו. [ולא תהחיל להגיד לי, "אבל הם לא אימווווווו!!!!!!11111" כי אני יודעת את זה. לכו תנסו להסביר את זה לכל אדם אחר.] בכל מקרה, האנשים היחידיים שמכירים את הלהקה עכשיו בצורה די שטחית, ולא ממש רציני כמוכן וזה, זה רק בזכות ג'ראד. ובכל מקרה, בכל הופעה יש גרופיות, וכשכלכך הרבה בנות בארץ בקראש על ג'ראד, הולכת להיות לכן בעיה רצינית. וכן, בלתי נסלח היה אולי קצת מוגזם, אבל אני חושבת שגם התגובה שלו הייתה כזו.

adiiiXD

New member
30 לא נחשבים אימו . רק בקרב טיפשים .

וזו לא אשמתו של ג'ארד שהוא חתיך \ סקסי או כל דבר אחר שעובר בראש הכחול של הילדות בנות ה- 12 של ארצנו , אז אי אפשר להגיד שהגרופיות זה בגללו. זה בגלל שהן טיפשות . ויש לי כמה דברים להוסיף : א. אנשים איכותיים לאו דווקא נמדדים במוזיקה שהם מכירים או מעדיפים [למרות שזה גם קריטריון ] , אלא בעיקר בגישה שלהם , בצורת הדיבור , וברמת הכבוד שלהם , כלפי עצמם וכלפי אחרים . ב. מה זו הגישה הזאת של " אליהם בחיים לא תגיעו" ...................? איך בדיוק את מצפה להביא את 30 לארץ עם גישה פסימית כזאת ? וברור שנגיע אליהם , בדיוק כמו שהגיעו אל חלקנו . ג. יש "לכם" בעיה רצינית ? שוב פעם , בעיה של גישה . זה לא "לכם" אלא =לנו =. ד.התגובה שלו לא הייתה מוגזמת . אני במקוקמו הייתי עוצרת את ההופעה ומכניסה לסתומה הזאת באמ אמ אמא שלה , עד שלא יישאר בן אדם אחד שיזהה אותה . מאיפה החוצפה הזאת לבוא לבן אדם שכל כך הרבה אנשים מעריכים , ולזלזל בו ככה ? אני לא יודעת אם זה אפילו מוסרי לקרוא לה "גרופית" כי אני מוכנה להתערב שרובן עצבניות עליה .

TheMarsArmy

New member
את קצת מוציאה את הסיפור מפרופורציות.

המעשה שהוא עשה זה לא הדבר הכי נורא בעולם מה גם שאת אפילו לא מנסה לחשוב על הצד השני. ישר ג'ארד אשם והוא נוראי כי הוא מפורסם והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אבל מה עם המעריצים? הם לא מכירים את המילה כבוד? הם לא יכולים לכבד את מי שאמרת שהוא כביכול האיידול שלהם? הם כן בסדר? את יודעת מה עשו לו שם? לא. את לא יודעת אלי הכאיבו באותה צורה והוא נאלץ להחזיר. אף אחד לא יודע.

אני מסכימה

אני ומורן וכל ה1500+ אנשים בברמינגהאם ראינו אותו משתעל דם אחרי שהמטומטמת הזאת תחפה לו את היד לגרון. היא פצעה אותו. פצעה אותו. בשביל מה? כדי לגעת בו? זה שווה את זה. נו באמת. אם ככה נשפטים מעריצים אמיתיים אז אפשר להגיד שכולנו כאן חבורה של סתומים.

תראי, אני לא הולכת לחקור עכשיו כל מה שגרופית

אי פעם עשתה לו, ואין לי גם שום אינטרס להתחיל לבדוק. אני מגיבה, ספציפית, על הסרטון שהיא שמה, ולדעתי מה שהוא עשה היה נורא, וזהו. ואני אף פעם לא אמרתי שמה שהן עשו, או גרופיות בכלל, זה בסדר.

נהדר. אז הוא צריך לתת לגרופיות לתפוס לו

במפשעה כדי שהן ימשיכו להעריץ אותם? זאת כבר צביעות מה שהוא עשה, היה המעשה הנכון לעשות.

ועזבי את מה שאמרתי על מעריצים שרופים

לא התכוונתי רק אליי. התכוונתי לכל אחת ואחת פה. שבאה כל יום קיחדום, ונותנת מהכסף שלה, כדי לקדם כאן בארץ . שמתקשרת לתחנות רדיו, שמחתימה ומחלקת מדבקות. ושנותנת מעצמה 100% כדי להביא אותם לכאן. וכמו שעדי אמרה, אנחנו רוצים לבנות כאן קהל איכותי, אחרת, גם ההופעה שלהם כאן לא תהיה איכותית. אנשים חייבים להפסיק עם הקטע המסריח הזה שמאחורי הלהקה הזאת עומד בן אדם אחד, רק כי הוא נראה טוב, וכי הוא קצת יותר מפורסם מהשאר. עומדים איתו עוד 4 אנשים, עמדו איתו עוד 3 לפניהם. הוא מוזיקאי, הוא אמן, הוא לא סמל מין, הוא לא בובה מתנפחת והוא לא אובייקט. לראות את הפקאצות בנות ה14 שבאות להופעות שלהם שמה שכתוב להם I LOVE JARED על הלחי, שלא מכירות שום שיר מFY שהתרפסו עלינו כי קיבלנו את הבקבוק שתייה של טים ושאלו אותי למה לעזאזל שתפתי ידיים אחרים שהידיים שלי נכנסו בטעות לתוך הבית שחי המיוזע של ג'ארד. זה פאקין מביך. זה מה שעושה להם את ההופעה? להביט בו? מה עם המוזיקה? מה עם המילים? מה עם המשמעות של זה לגביהן? זה עלוב. פאקין עלוב.

תראי, בעיית גרופיות קיימת

הרבה יותר זמן מ30סטמ, או כל להקה אחרת. זאת תופעה, שרוב האנשים שונאים אותה, אבל אין מה לעשות בקשר אלייה. ול30 יש הרבה גרופיות, זה נכון, אבל כל גרופית תתבגר מתישו, ולכל אחת... או אחד? זה יעבור. בכל מקרה, אני מסכימה איתך שזה לא בסדר, ושלבוא להופעה רק בגלל ג'ראד זה פטתי חושילינג, אבל אני בכל זאת חושבת שאין טעם לקחת את זה כלכך קיצוני. אני בטוחה שכשאת נפגשת עם ג'ראד לא נפלת על ברכייך והתחלת למצוץ לו, וכשמישו כן באה לעשות לו משו בסגנון, זה כבר ממש לא ענייני.

מה שאני כן יכולה להסכים איתך לגביו

זה שג'ארד הוא יותר קיצוני בתגובות שלו מצד אחד, אבל מאוד סלחני מצד שני. תיראי, הרבה להקות שהתחילו מכלום ושהיה להם קשר יחסית חזק עם המעריצים בוחרים, במקום שיגעו להם במקומות אינטימיים או יטרידו אותם אחר כך, לנתק כל קשר כזה פיזי עם הקהל שלהם. אני מאוד מעריכה את 30 שהם לא עושים את זה, וכמובן שהסיכון בא יחד עם זה, אז ג'ארד בחר להבהיר, למסכנה הזאת, מי שזאת לא תהיה שוואלה, את לא נוגעת בי, כי אסור לך ואל תנסי יותר בחיים. במקום להגיד "שילכו לעזאזל כולם. אני לא עושה את זה יותר" , בתוך הופעה, כניראה בגלל שזאת חוויה הרבה יותר אינטנסיבית מלפגוש מישהו פנים מול פנים, וכולנו יודעות את זה, אני בטוחה. לפחות מי שהייתה בהופעות כמה פעמים בחייה, אם את לא מגיבה מהר, דוחפים אותך אחורה, ואם את לא דוחפת חזרה, אז את לא תשמרי על המקום שלך לא יודעת.. בשורה ראשונה/שנייה או משהו כזה. והוא פשוט היה היסטרי, כי לפי מה שהבנתי, דבר כזה , בסדר גודל כזה, עוד לא קרה לו, אחרת הוא לא היה מכה את מי שזאת לא הייתה. אני םפשוט חושבת שזה הפתיע אותו. והוא נכנס להיסטריה. להגיד לך שלא הייתי המומה שראיתי שהוא הכה איזה 3 פעמים עם המקרופון בברמינגהאם איזה מישהי שמה ששמה לו את היד בפה? הייתי. כל הקהל היה המום. אני והאנשים שלידי פשוט הפסקנו לצרוח והיינו בשוק, כאילו מה לעזאזל הוא עושה. ועד שלא הסבירו לנו מה קרה, ועד שג'ארד לא אמר מה קרה, לא הבנו. אם הוא אמור להגיב בצורה אחרת? להבא הוא ידע, אני מקווה שזה לא יהיה על חשבונינו והקשר של המעריצים איתו. במםגשים פנים מול פנים הוא בן אדם מאוד סבלני, הוא סבלני גם כלפיהן, כי הוא פשוט מתעלם משאלות כגון "יש לך חברה?" באלגנטיות, הוא מחייך, הוא עונה על שאלות, קשה מאוד להרגיז אותו. שאנון ותומו לעומתו, יכולים להיות מאוד חצופים כלפי מעריצים שהם לא אוהבים. אני חושבת שמה שהביא אותי להתנהג כמו שהוא התנהג, זה לחץ, הסביבה והבלבול מסביב לכל מה שהיה שם, כי הוא לא ציפה לזה. הדרך שהוא יבחר להתמודד איתה? ובכן זאת הדרך שלו. אם זה משנה את מי שהוא כלפי ואיך שאני מסתכלת עליו? לא. אני חושבת שלכל אחת מהפאנאטיות המגעילות האלה (ולא פאנאטיות בצורה טובה
מגיעה כל מכה שהם קיבלו מהמיקרופון, מה שכן זה גם לא לא הייתה מכה כל כך חזקה, זה פשוט הבום מהמיקרופון שעשה אותו חזקה, זאת הייתה חבטת אזהרה.. אני עדיין מעריכה אותו כבן אדם וכאמן, אני מעריכה את זה שעל אף הקווים האדומים שבהחלט נחצו שמה, הוא עדיין בא לכולם ואומר שלום. הוא בא לענות על שאלות. הוא בא להגיד שהוא מצטער שהוא לא נפגש עם כולם כי הוא הולך לאכול עם אמא שלו (ההופעה בצרפת) ולפני זה הואי ושב עם כולם איזה 10 דקות בנחת ומדבר. אפילו שדחפו לו את היד לגרון. אפילו שפצעו אותו שמה והוא הקיא דם או השתעל דם או מה שזה לא יהיה. אפילו שפתחו לו את המכנסיים ואפילו שקרעו לו את המעיל. כמות האנשים שהוא פצע בהופעות, היא ענקית- גם בלי כוונה. והוא עושה הכל כדי לפצות על זה אחר כך. אני לא יודעת אם ראית, אבל בהופעה שהייתה באיטליה לא מזמן הוא עצר את AMM באמצע כי בחורה בשורה הראשונה דיברה בטלפון
אני חושבת שזה פי אלף יותר מביך, כי הוא אשכרה מדבר אלייך ואומר לך "סליחה?! את אשכרה עונה לטלפון ומקשקשת בטלפון בזמן הופעה? צאי מהשורה הראשונה ותני אותה לכאלה שבאמת רוצים להיות שמה" עכשיו זה מביך. אני מעדיפה לקבל את המקרופון בראש. הוא משוגע. ואני חושבת שאם הוא לא היה ככה, אז... אולי השירים והלהקה לא היו כמו שהם היו, ואנחנו לא היינו מתנהגים באותו השיגעון כלפיהם. ובנימה, זו, אפשר לסיים את הדיון הזה? לפני שזה ירד לקווים אישיים מידיי? התעצבנו קצת אתמול, בואו נרגע. נקבל את הפלורליזם בקרב הפורום (אה?אה? מי לומדת אזרחות?! אפילו שזה ירד במיקוד..) כלומר, ריבוי הדיעות, ונחייה עם זה ונעבור הלאה.

../images/Emo79.gif בקיצור, שני הצדדים לא היו בסדר,

ואני לא יכולה לראות את הסירטון, הוא נתקע לי כל שנייה

LoveYourHate

New member
ענק!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול גדול .. ראיתי את זה ולא יכולתי לנשום איזה 5 דקות.. זה כזה מצחיק!!!!!
קבום!!

למעלה