מה שאני כן יכולה להסכים איתך לגביו
זה שג'ארד הוא יותר קיצוני בתגובות שלו מצד אחד, אבל מאוד סלחני מצד שני. תיראי, הרבה להקות שהתחילו מכלום ושהיה להם קשר יחסית חזק עם המעריצים בוחרים, במקום שיגעו להם במקומות אינטימיים או יטרידו אותם אחר כך, לנתק כל קשר כזה פיזי עם הקהל שלהם. אני מאוד מעריכה את 30 שהם לא עושים את זה, וכמובן שהסיכון בא יחד עם זה, אז ג'ארד בחר להבהיר, למסכנה הזאת, מי שזאת לא תהיה שוואלה, את לא נוגעת בי, כי אסור לך ואל תנסי יותר בחיים. במקום להגיד "שילכו לעזאזל כולם. אני לא עושה את זה יותר" , בתוך הופעה, כניראה בגלל שזאת חוויה הרבה יותר אינטנסיבית מלפגוש מישהו פנים מול פנים, וכולנו יודעות את זה, אני בטוחה. לפחות מי שהייתה בהופעות כמה פעמים בחייה, אם את לא מגיבה מהר, דוחפים אותך אחורה, ואם את לא דוחפת חזרה, אז את לא תשמרי על המקום שלך לא יודעת.. בשורה ראשונה/שנייה או משהו כזה. והוא פשוט היה היסטרי, כי לפי מה שהבנתי, דבר כזה , בסדר גודל כזה, עוד לא קרה לו, אחרת הוא לא היה מכה את מי שזאת לא הייתה. אני םפשוט חושבת שזה הפתיע אותו. והוא נכנס להיסטריה. להגיד לך שלא הייתי המומה שראיתי שהוא הכה איזה 3 פעמים עם המקרופון בברמינגהאם איזה מישהי שמה ששמה לו את היד בפה? הייתי. כל הקהל היה המום. אני והאנשים שלידי פשוט הפסקנו לצרוח והיינו בשוק, כאילו מה לעזאזל הוא עושה. ועד שלא הסבירו לנו מה קרה, ועד שג'ארד לא אמר מה קרה, לא הבנו. אם הוא אמור להגיב בצורה אחרת? להבא הוא ידע, אני מקווה שזה לא יהיה על חשבונינו והקשר של המעריצים איתו. במםגשים פנים מול פנים הוא בן אדם מאוד סבלני, הוא סבלני גם כלפיהן, כי הוא פשוט מתעלם משאלות כגון "יש לך חברה?" באלגנטיות, הוא מחייך, הוא עונה על שאלות, קשה מאוד להרגיז אותו. שאנון ותומו לעומתו, יכולים להיות מאוד חצופים כלפי מעריצים שהם לא אוהבים. אני חושבת שמה שהביא אותי להתנהג כמו שהוא התנהג, זה לחץ, הסביבה והבלבול מסביב לכל מה שהיה שם, כי הוא לא ציפה לזה. הדרך שהוא יבחר להתמודד איתה? ובכן זאת הדרך שלו. אם זה משנה את מי שהוא כלפי ואיך שאני מסתכלת עליו? לא. אני חושבת שלכל אחת מהפאנאטיות המגעילות האלה (ולא פאנאטיות בצורה טובה
מגיעה כל מכה שהם קיבלו מהמיקרופון, מה שכן זה גם לא לא הייתה מכה כל כך חזקה, זה פשוט הבום מהמיקרופון שעשה אותו חזקה, זאת הייתה חבטת אזהרה.. אני עדיין מעריכה אותו כבן אדם וכאמן, אני מעריכה את זה שעל אף הקווים האדומים שבהחלט נחצו שמה, הוא עדיין בא לכולם ואומר שלום. הוא בא לענות על שאלות. הוא בא להגיד שהוא מצטער שהוא לא נפגש עם כולם כי הוא הולך לאכול עם אמא שלו (ההופעה בצרפת) ולפני זה הואי ושב עם כולם איזה 10 דקות בנחת ומדבר. אפילו שדחפו לו את היד לגרון. אפילו שפצעו אותו שמה והוא הקיא דם או השתעל דם או מה שזה לא יהיה. אפילו שפתחו לו את המכנסיים ואפילו שקרעו לו את המעיל. כמות האנשים שהוא פצע בהופעות, היא ענקית- גם בלי כוונה. והוא עושה הכל כדי לפצות על זה אחר כך. אני לא יודעת אם ראית, אבל בהופעה שהייתה באיטליה לא מזמן הוא עצר את AMM באמצע כי בחורה בשורה הראשונה דיברה בטלפון
אני חושבת שזה פי אלף יותר מביך, כי הוא אשכרה מדבר אלייך ואומר לך "סליחה?! את אשכרה עונה לטלפון ומקשקשת בטלפון בזמן הופעה? צאי מהשורה הראשונה ותני אותה לכאלה שבאמת רוצים להיות שמה" עכשיו זה מביך. אני מעדיפה לקבל את המקרופון בראש. הוא משוגע. ואני חושבת שאם הוא לא היה ככה, אז... אולי השירים והלהקה לא היו כמו שהם היו, ואנחנו לא היינו מתנהגים באותו השיגעון כלפיהם. ובנימה, זו, אפשר לסיים את הדיון הזה? לפני שזה ירד לקווים אישיים מידיי? התעצבנו קצת אתמול, בואו נרגע. נקבל את הפלורליזם בקרב הפורום (אה?אה? מי לומדת אזרחות?! אפילו שזה ירד במיקוד..) כלומר, ריבוי הדיעות, ונחייה עם זה ונעבור הלאה.